"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Ne csak aszerint legyetek együtt! Méred a hődet is nem? Nem azon múlik csak.
nem tudom
komolyan cicmic,
majd megmutatom a kozmetikusoamnak a mintát, az alapján majd kifundáljuk
de natúr sminket szeretnék, valami elegásat, nem feltűnőt és merészet
hát most el is kezdtem aggódni, hogy nekem sem lesz két csíkom még egy nyamvadt lh teszten sem :(
Biztos szép lesz! Sminked milyen lesz?
Nekem nem, de azt mondta a doki, hogy nem mindig megbízható, mondjuk nekem olyan dm- ben kapható volt.
kicsi, tömör kör hófehér rózsacsokor:))
egyszerű, de szép
tényleg, egyáltalán nem is volt két erős csíkod?
az biztos tényleg jó lesz ha van más ismerős is a csoportban. remélem sikerül hamar beleszoknia!
Nálunk is volt nagy megbotránkozás, nekem is elég extra volt a ruhám, a menyecske ruhám, meg főként durva volt! Mindennel készen álltok már? Csokrod milyen lesz?
:DDDDDD Kiállnak a főtérre,ha esküvő van,és megbeszélik ki kinek a kicsodája!:))) Ja,és ki miben van!:)))
azt megnézném én is :)))
mármint a pletykás bambuló vénasszonyokat
A beszoktatás kb. két hét, attól is függ hogy a gyerek hogy viseli!Eleinte ott vagyok vele és fokozatosan hagyom ott!Első nap olyan két órát leszünk ott!Az unokatesóval lesz egy csoportban ez szerintem jó lesz neki!
Régebben volt,hogy én is csináltam ilyen tesztet, de nekem csak a 21. napon volt halvány csík.
Nekem pont azért tetszett!:))))) Szeretek kicsit megbotránkoztatni!:)))) Nálunk tuti szörnyülködnének a bambuló öregasszonyok!:)))))
na megnéztem dorci
a brookleyn nekem is tetszett, csak vad a bordó menyasszonyi ruhán, de szép, cask nekem merész:))
cicmic, próbálkozni kell
várom persze, de nem vagyok ezért ideges vagy görcsös!
a mait már fel sem tettem...
ó, már csak két hét?? jujj, az nagyon gyorsan el fog telni... használjátok ki :) és ez a beszoktatás hogy megy? először te is ott leszel vele? és fokozatosan több idpre hagyod majd ott?
De erősödtek a csíkok? Van a naplódba kép?
drukkolok hogy sikerüljön! csodás lenne így segítség nélkül!
hát ma remélem már lesz akció, mert három napja tolódik :) de nem maradtunk le még semmiről, mert a teszt szerint a pé-nek még nyoma sincs :(
Remélem tetszeni fog a kislánynak a bölcsi.
Igen csak 1 hónap. Próbálkozunk, de csak spontán, a gyertya álláson kívül semmilyen praktikát nem vetünk be! Nektek akció megy már?
Március 16-án!Már csak két jó hét itthon!Hamar repülnek a napok!
És spontán is sikerülhet!Bízni kell!
Mikor kezdődik a beszoktatás?
és akkor "csak" egy hónapot kell kihagyni ugye? próbálkozzatok mindenképp, hisz ha a doki is azt mondta hogy sikerülhet, akkor miért ne sikerülhetne? :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lehet, de nem bízom benne.
Várod majd az esküvőt? Biztos csodás nap lesz.
Nagyon sajnálom!Pedig annyira drukkoltam!De picit pihentek és újra folytatjátok!
Én jól vagyok és szerencsére Anna is!
A pihenés annyit tesz, hogy gyógyszer mentes hónap, azt mondta a doki, hogy elvileg anélkül is sikerülhet, de nem nagyon bízom benne.
További ajánlott fórumok: