"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Hát a mai napom nem volt egy csúcs de most már jobban :)
:D lehet nekünk is azt kéne:D, mennem kell jó éjt mindenkinek! puszi!
Akkor már nagyfiú! Sokat van nálatok?
sziasztok lányok :) mi újság, hogy vagytok?
hát elvileg nem is kellene utána feküdni, csak mi itt már atombiztosra akarunk menni :) pl nekem anyukám úgy lett terhes velem is meg tesómmal is hogy megszakítással védekeztek...
Keserédesék most költöztek, mondta is hogy nem lesz még net, most mobilnetről jelentkezett be.
délután jött keresztfiam olyan fél négy körül. 10 éves már a srác :)
Nagyon eltünt Gofri, de gondolom próbálkoznak még. Keserédest is régen láttam. Régóta ott van a keresztfiad? Játszottatok? Hány éves?
mi ovu előtti reggel voltunk együtt, és egy percet feküdtem, azt mondtátok az is jó:D akkor a tiéd megjobb:D
nem tudom mi lehet vele, nagyon ritkán jár erre felénk. most néztem visszább picit, Keserédes járt itt! vagy még itt vagy?
Na jó kivárjuk :) Gofrikával mi a helyzet? Nagyon régóta nem beszéltem vele.
bárcsak szolgálhatnék majd jó hírrel...
de erre még várni kell, minimum két hetet :)
Majd most! Remélem sikerül. Kellenek a jó hírek, hogy feldobjanak minket :)
szerintem is így lesz a legjobb! éreztem ma egyébként halványan hasszurkákat, de nem is nagyon figyeltem rá, tényleg el voltam foglalva mással. múlt hónapban a jobb oldalaom annyira fájt hogy alig tudtam menni... szerintem az a tától volt, valamit nagyon beindított, aztán baba mégsem lett belőle...
Szerintem is mindenképp tesztelj holnap is , és attól függöen legyetek együtt. Örülök, hogy végre pozitív lett a teszt!
akkor tutira most éjjel lesz az ovu, igaz?
és szerinteda délutáni akció akkor jó időben volt? addigra odaérnek a katonák is, csak az a baj nem tudtam sokáig feküdni utána, kb egy órát csak
állítólag akkor éjjel (hajnalban?) van a PÉ amikor erősebb a teszt csík, ahogy most neked is. nálam is így volt!
holnap este megint halvány lesz. én másnap reggel csináltam, már akkor is fele olyan erős volt.
már ma délután is volt akció, mert tudtam hogy estére nem lehet, meg reggel se, mert a keresztgyerekkel alszok. aztán most épp agyalok hogy holnap amíg nem tesztelek újra addig nem akciózunk, mert ha megint pozitív lenne véletlen, akkor inkább hétfő reggel kellene, vagy még vasárnap este... nem is tudom
Jajj de jó, örülök nagyon! Akkor holnap akció?
lányok gyorsan lezuhanyozok, jövök 10 perc, légyszi még ne menjetek addig :) sietek!
nekem a mensi első napján még fent szokott lenni... Íriszkének pl már két nappal előtte megy lefelé, ez is midnenkinél más...
Szia Cicmic! képzeld ma végre pozitív lett a teszt :)) pé van :)) annyira örülök neki!
hőben nem vagyok otthon. de lehet amiatt persze.
én nem mérem, kétszer-háromszor mértem pé előtt, akkor volt 36.0, 35.9 (:O) ma kiváncsiságból megmértem : 37. azért reggel odakészítem, hátha az is mutatja h mensi vagy nem mensi. azt tudod mensi előtt hány nappal esik le? vagy csak közvetlen aznap?
Sziasztok Lányok! Mi újság?
hát még én :)) eleve a reggeli hőmre nagyon kíváncsi leszek, az lenne a tuti ha leesne! bár haúgy vesszük ma is lentebb volt 2 tizeddel mint tegnap, lehe ez már amiatt volt ?!
hát, nagyon jól jött ki a lépés!:) kiváncsi leszek mit érzel 6 nap múlva kb!
További ajánlott fórumok: