"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
majdnem kiírtam a vezetéknevedet is
de megondoltam magam
igen, nem lényeg a név
én szeretem tudni az emberek keresztnevét
na viszont az elhatározásom ezen részéhez tartom magam... nem írok hőről és tünetekről! egyenlőre... aztán meglátjuk ezt meddig bírom :)
már nem lényeg a nevem Drága :) ha kell mostmár kiírom az adatlapra is :)
na jó, azért nem, de a keresztnevem abszolut nem titok :)
Ezen én is csodálkozom. Rá is fogok kérdezni a dokimnál.
Még néznek teljes labort, hormonokat, meg bakt. tenyésztést.
Ha a gond hormonális, akkor kell a closty-t szednie.
igen férfiak is szedhetik a clostit
rajta van a papíron
fú belly, majdnem kiírtam a neved!!!
de aztán meggondoltam magam
:):) Az a lényeg hogy e-vitamin legyen!!!Ma este lesz egy kis beszélgetni való a párocskámmal hogy szóljon már valamit hogy mit szedjek mit nem:):)nem akar beszélni még semmi babás témáról mert nem akar csalódni de ma nem hagyom lefeküdni:):)
Már én is gondolkodtam rajta! De a természetben is előfordul. Pl. nagyon sok E-vitamin van a búzacsírában, szójában és az olajos magvakban. Mindennek utánaolvastam!!!! :)))))
Akkor meg jól van nem szóltam.............írjál is mert kivi vagyok!!Amúgy tünet valamire valakire??
A többiekhez is szólt akik a finishben vannak!!Éreztek valamit???
ez leírhatatlan érzés! amit ma tettek értem a lányok, az példátlan! ennyi törődést, szeretetet nem kapnák máshol, mástól... nem győzök hálálkodni!
szerinted kitöröljem? nem tudom... az is belőlem jött... legfeljebb holnap is írok :)
Tényleg figyeltek itt az emberre!!Nem gondoltam volna soha hogy ilyen fórumba kerülök!!Tudjátok a lányom nevét hogy mit szedtem hogy kivagyok mindent!!Tényleg jó!!:D:D
tényleg?? pasiknak is felírják? de érdekes, nem hallottam még róla
Köszönöm szépen, nagyon rendik vagytok!!!!! :))) Szeretlek benneteket!!!!!!
Akkor kitörlöd azt amit most irtál a naplódba:)?
Te is szeded Manócska? ja írtad tényleg hogy Nóri előtt is szedted! biztos jót tenne nekünk is...
Meg képzeld, epikrizisnek ott szerepel a Clostilbegyt kúra!!!!! Ezt is lehet pasiknak szedni??????
mostmár a meghatottságtól sírok csak :)) de már megint záporoznak a könnyeim :))
annyira hálás vagyok nektek... nem is értem hogy fodulhatott meg a fejemben hogy elhagyjalak benneteket... többé nem fordul elő, megígérem!
Mondom én hogy az e-vitamin nem hülyeség!!!De szerintem csajszik ti is szedhetitek!!:):)
:))) ne már, most megint elsírtam magam :))
de igazad van Íriszke, nem menekülhetek el!
Örülök, hogy picit megnyugodtál.:)
Meglásd tényleg más megvilágításból fogod látni holnap a dolgokat!
Mindenesetre mi itt voltunk, vagyunk és leszünk Neked!!!!! :)))))
apa is szed e-vitamint
remélem murmur hamar rendbejön az urad, hogy kezdhessétek a closti kúrát
ez az igazi belly
büszke vagyok Rád Nikolett!!!
ne menekülj el, és vállald magad!
biztos hogy jó az E vitamin, Jojjo prájának is azt javasolta a doki plusz még folsavat!
értem.. hát remélem gyorsan meglesznek ezek a vizsgálatok és könnyen lehet segíteni! nagyon drukkolok, rossz lehet most tétlenül várni :(
Mindenesetre veszek neki holna E-vitamint, mert a doki azt mondta, hogy az nem árthat. (max nem használ). De így megint tolódik az egész....
:)))) én is, hogy vagytok nekem! nem győzöm megköszönni NEKTEK, akik mind mind csodálatos emberek vagytok és igaz barátok!
Elküldték még további vizsgálatokra. Sajna kevés a spermiumszáma. Most azt akarják kideríteni, hogy mitől van, és hogy kezelhető-e. Így sajna a closty kúrám is tolódik, ki tudja meddig.:(((
:) drága vagy, köszönöm :)
kezdek már picit jobban lenni, jól kisírtam magam... lehet holnap már teljesen másképp fogom látni a dolgokat... de azt már most látom, hogy Titeket nem veszíthetlek el SENKI MIATT SEM!!!
úgyhogy azt hiszem maradok... alszom rá még egyet, de nincs erőm lépni és igazából miért is tenném???????? viszont az tuti hogy valamivel ritkábban fogok jönni, és nem szeretnék túl sokat magamról beszélgetni... majd kialakul szépen sorban
nagyon-nagyon örülök belly:))
Szia Belly!
Olvastam, mi történt du. Nem akarom ismételni az előttem szóló "cyberbarátainkat" :), de tökéletesen egyetértek velük.
Nehogy itt hagyj minket, hallod? :)))))
További ajánlott fórumok: