"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
nálam is válatozatlan a helyzet, szerintem jön a mensi :( kicsit érzem a hasam
Szia Bellykém! Semmi különös, minden változatlan. Te, hogy vagy?
hahó, lányok, nincs senki?
Drága lady! Nagyon sajnáom, hogy Neked is megjött, de szoritok Érted, hogy köv. hónapban sikerüljön!!!!
értem. hát biztos nem olyan borzalmas ez a vizsgálat, ennyit nekik is be kell vállalni a cél érdekében... de azért remélem jó lesz az eredmény ls nem kerül ezekre sor :) inkább én szedjek vmit ha már segítség kell
szia Hanim! jaj milyen jó sokan jöttetek míg elfoglalt voltam :)
Szia pinkee! Szintén sajnálom, hogy megjött, de megy a drukk a következő hónapra!!!!!! ++++++++++++
szia BAbus! mi újság? hogy vagy ma?
Szia tereteri! Nagyon sajnálom, de tudom, hogy sikeres lesz a köv. hónapod:)) Küldök hozzá +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát!
visszatértem, bocsi itt a főnököm és osztja a melókat :D
szóval igen, szeretném majd megnézetni a katonákat Apánál, csak mert szerintem a görbéim alapján nálam elméletileg nincs gond, de azért ha már elkezdjük én is fogok kérni hormonvizsgálatot!
Szép napot lányok! Hogy vagytok?
Ha nem jó a spermakép, akkor kivizsgálják, hogy mi a kiváltó ok. Ekkor jön a prosztata vizsgálat, a bakteriális tenyészet, teljes vérkép, meg hormonok. Mondjuk nem tudom, hogy mi köze van a prosztatának a termékenységhez, de biztos van, ha vizsgálják. :)) De ki lehet bírni. A páromat megultrahangozta, meg egy pill.ra "benyúlt" de kb 1 tized mp-ig. Monta is a párom, hogy ezt ő meg sem érezte, és csodálkozik, ha a doki valamit is érzett . :)))
Sziasztok!!!
Hogy vagytok?:)
bellyke
akkor elküldöd apát spemavizsgálatra?
Mennem kell hív a főnök sietek vissza.
mondjuk ezt is megértem... de talán egy próbát még megérne, nem?
jujjjjj, ezt nem mondom meg neki... 100% hogy nem vállalná... ki volt akadva rajtam amikor én elmentem önszántamból a proktológiára... azt mondta ő semmilyen körülmények között nem engedné meg hogy oda nyúlkáljanak... hát a pasiknak sztem ez még kellemetlenebb... de abban igazad van hogy nekünk mennyivek több mindent ki kell bírnunk...
de egyébként a prosztatának mi köze a termékenységghez? biztos butaságot kérdezek, de fogalmam sincs...
Nem tudom már le akarom szarni az egészet.
Még nem, de majd lesz. Hát biztos nem kellemes, de nekünk hányszor néznek be a lyukon ki kell nekik is bírni:oD Végbélen keresztül nézik.
lehet... nektek akkor Jojjo, nézni kéne lh teszttel a pé-det és csak akkor akciózni, előtte meg vagy egy hétig nem! hátha akkor nagyobb az esély!
óóó, és az miből áll? nektek volt ilyen?
Nálunk 7 nap megtartóztatás volt és így se lett valami fényes ezen most gondolkodtam, lehet akkor az a gebasz.
egyetértek Íriszke! én is több mint egy évvel előtte leraktam teljesen. és így könnyebb is volt! meg már csak magam miatt is jó döntés volt!
További ajánlott fórumok: