Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Babapiskótatorta recept

Babapiskótatorta recept

Elkészítési idő 40 perc

A Babapiskótatorta hozzávalói:
1 doboz őszibarack befőtt,
1 csomag babapiskóta,
2 csomag vanília puding,
2 csomag puncs puding,
6 evőkanál cukor,
1,2 liter tej,
rumaroma


A Babapiskótatorta elkészítési módja:
A befőttet leszűrjük. A levéhez öntünk kevés rumaromát, majd annyi babapiskótát forgatunk bele, hogy egy kerek kapcsos tortaforma aljára elegendő legyen. Ezt követően rárakunk egy sor kockára vágott őszibarackot. A vanília pudingokat 6 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük és a gyümölcsre öntjük. Ismét egy sor áztatott babapiskóta és egy sor őszibarack következik. A puncs pudingokat 6 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, és a gyümölcsre öntjük. Amikor kihűlt, késsel körbevágjuk és levesszük a forma oldalát.

A tortát tejszínhabbal és gyümölccsel díszítve tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A babapiskótatorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook