Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Babacsók recept

Elkészítési idő 110 perc

A Babacsók hozzávalói:
35 dkg liszt
20 dkg margarin
kimagozott cseresznye vagy meggy
3 tojássárgája
12 dkg porcukor
1 tasak vaníliás cukor
1 tasak sütőpor
zsír a kenéshez


A Babacsók elkészítési módja:
A fenti hozzávalókat a cseresznye kivételével tálba tesszük, jól összedolgozzuk, majd diónyi golyókká formázzuk. Kikent, kilisztezett tepsibe sorjázzuk, tetejüket kissé lelapítjuk és közepükbe egy-egy szem cseresznyét teszünk. Közepesen meleg sütöben készre sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A babacsók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook