Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Panna07, Tyityu, de jó hallani rólatok! :) Véletlenül keveredtem ide és lám, kik vannak itt! Panna, sokat gondolok rád, már én is várom a babádat, nagyon drukkoltam nektek és olyan jó látni, hogy nem sokára már te is babázol! ☺️
Tyityu, te is gyakran eszembe jutsz, mikor a férjem nyaggat, hogy legyen már második gyerek. Mindig mondom magamnak, h hát Tyityu is két kicsivel van otthon és ha nem is könnyű, de megy neki. 🙂 Az én kislányom most lesz 10 hónapos, a bútorokba kapaszkodva már megy. Mindig molyosog, igazán boldog baba,szinte semmi gondom nincs vele. Ebből kiindulva már most is vállalnám a másodikat, de az eszem azt mondja, hogy várjunk még legalább 8 hónapot, aztán meglátjuk.
Szia Cseresznye! :)
Én jövő hét péntek-szombat nem várom, és a folyás nálam is stimmel, az állandó hasfeszülés is, lényegében ovuláció óta nincs "csend" az alhasamban. Én állandóan erőtlen vagyok, szédelgek, és kb. 3-4 napja 10 órákat alszok éjszaka és nappal is bármikor jól esne egy szundi... hátha... :)
Drukkolok, itt még bármi lehet, 1 hét sok idő. 🥰
Nekem is 2. lenne, tudom, miről beszélsz. Mennyi idős a nagyobbik?
A tünetekről nem tudok nyilatkozni. Én kb egy hete produkálok tüneteket, de a tesztem negatív volt 3 napja. Sajna a korai tünetek nem megbízhatók.
Sziasztok!
Két év küzdelem és sikertelenség után ma végre átestünk az első inszemináción. Összeférhetetlenség miatt volt rá szükség.
Jár vagy járt esetleg valaki hasonló cipőben?
Tapasztalatok érdekelnének :-)
Koszi jol vagyunk, a mindennapok kezdenek konnyebbek lenni, a kicsi mar 6 honapos mult. Kiveve mikor mindketto beteg es meg en is olyan szinten beteg es lazas vagyok hogy a wc-re sincs erom kimenni de azert plusszban meg gondoskodni kell ket gyerekrol 😂 De ezt minden kisgyerekes szulo ateli legalabb egyszer.
Majd te is meglatod hogy olyan gyorsan telik az ido hogy az ember csak kapkodja a fejet. En sem hiszem el hogy a kicsi mar fel eve szuletett, meg most tettek a hasamra. 5 honaposan elkezdett kuszni, basszus egy napot vegig sirtam annyira meghatott. Abszolut nem szamitottunk ra, mert 5 honaposan nagyon korai es egyszer csak azt latom hogy halad. Az a magatehetetlen baba akit 5 honappal korabban a hasamra tettek mar nincs szuksege ram hogy helyet valtoztasson. Hat en jol kibogtem magam. Majd meglatod neked is lesznek ilyenek 🙂. Egyebkent ha kicsit tulhordod meg a szulinapomon is szulhetsz. Bar nem kivanom neked, azert az utolso honap mar eleg nyugos akkor mar megvaltas a szules.
Sziasztok!
Nekem 2.gyermekem lesz(ha összejön😊), de olyan amatörnek érzem magam mint elsőre.
Tüneteim: nagyon fájnak a mellbimbóim, van némi folyásom is, és olyan teltnek érzem a hasam mintha nem tudnám behúzni….
Szerintetek lehetnek tünetek? Csütörtökre (jöv7) nem várom! 😊
Nagyon jól hangzik, akkor elég családbarát a kórház. ☺️☺️ Cuki, hogy császár esetén odaadják a picit az apukának. ♥️ Kár tényleg, hogy ilyenkor nem találkozhatnak a szülők császár után, csak másnap. Bele se gondoltam, hogy ez így is kijöhet. Meg is nézem, hogy a Bajcsy-ban ez hogy van.
Amúgy foglalsz majd magadnak magán szobát?
Szia Tyityu! Rég hallottam felőled, hogy vagytok? Hogy bírod a két gyerkőccel a mindennapokat?
Köszönöm a tippet. Ezt én is olvastam h jobb ha magától szakad kicsit a gát és azt kell utána varrni.
Pedig ezek így egybe annyira várandós tünetnek tűnnek… hányingert és szédülést azért még egy PMS se nagyon okoz, nem?
Nagyon szorítok!! 🍀🍀
Detty, sajnálom!! Hüe piroska. 😠😠 Na de, tök jó a hozzáállásod, és új hónap, új esélyek.
Amúgy én nem éreztem meg, csak a fura kávé utáni hányinger volt, De gyanús nem volt, mert a stressz miatt is szoktam vacakul lenni. Én lepődtem meg a legjobban a pozi tesztnél. Awww, teljesen elöntött az eufória. ♥️♥️ Sosem felejtem el. 🥰🥰 Kívánom, hogy minél hamarabb ott állj kezedben egy pozi meglepi teszttel!! 😘😘
Panna, nagyon drukkolok a gátvédelemhez. Amúgy ez a Te kórházadban bevett szokás, ugye? Aranyóra nálatok hogy zajlik?
Basszus, próbálok én is másra gondolni, de ma annyira semmi meló nincs, hogy halálunalom és közben meg érzem, hogy remeg a gyomrom az izgalomtól.
Tankönyv szerint akkor holnapra nem várom a menzit.
De amúgy, amire teszteltem kedden tünetek, azóta sem múltak el. Cicifájás, émelygés, hányinger, szédülés, görcsölgetés... Pár napig ingadozott, kicsit enyhültek is, de már 3 napja beállt állandóra közepes intenzitással és nem csak jön meg megy.
Nehéz nem gondolni rá, mert totál dekoncentrált vagyok miatta.
Nagyon szuper, micsoda reggeli meglepetés, úgy örülök neked. ♥️♥️
Szerintem szuper ötlet az azonnali táppénz, addig is, míg találkozol a nőgyógyásszal és a picivel az ultrahangon. ♥️ Most pedig szerintem chillezz, amennyit csak tudsz, hallgass cuki baba-mama podcast-eket, sok víz, sok vitamin, hobbinak is érdemes addig is hódolni.
Nem baj, így legalább tudok menni vizsgálatra hétfőn.
Nem éreztem, hogy vmi történt volna a testembe, így gondoltam hogy nincs baba. Hiszem, hogy megfogom érezni ha lakóm lesz ❤️
Nekem van vitamin mániám... Évek óta. 😃
Szívesen adok át belőle. 😁
A fogakra a D3+K2 a jó. Calciumot már nem ajánlják, mert lerakódik az erekben. 😌
a kálciumra kérdeztem rá a fogorvosnál. lehet azt hiszitek most, valami vitamin mániám van :D
azt mondta az tévhit, hogy a baba elszívja a kálciumot a fogakból és emiatt romlanak meg, nem kell szednem pluszba. egyedül a fogselymet mondta, de azt alapból is ajánlják a fogorvosok, nem csak terhesség alatt.
Köszi a választ! Vitaminokról, egyebekről nem mondtak semmit, hogy megelőzhető lenne velük?
Nekem elég sérülékeny fogaim vannak. 😅
Ja és upsz, azt kihagytam, hogy hétfőre nem várom.
Az már mindjárt itt van!:)
Van terved/elképzelésed a szülésről? Mármint amit meg lehet vele kapcsolatban tervezni. :)
Köszi szépen, lecsekkolom őket. :)
És szép neve lesz a kislányotoknak!🥰
Nem-nem. 😃
Maaaajd, ha keddig sem jön meg. Mivel volt már 30 napos is.
De akkor is megvárom a jövő pénteket 😁 Olyan csíkot szeretnék, amit nem kell nagyítózni. Elég volt a sok negatívból.
Köszi lányok. ❤️
Remélem, hogy erősödik. Ha nem jön meg, akkor szólok a dokimnak, hogy írjon ki ha lehetséges. Legalább addig amíg lát nődoki. De most még tényleg csak reménykedek.
Dreamer, majd veszek ma még mindenképp. Mert most itthon csak ezek a csíkok vannak.
Lanna, neked már tényleg mutatnia kéne. ☺️ És Kukac helyében is tesztelnék. :)