Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Jucc,én is Robi lettem volna ha Fiú lettem volna :)
Én is mindíg beszélgettem a Fiúknak.Amikor még nem tudtam,h.Kismama vagyok,fürdéskor nézegettem a pocakomat és kérdezgettem,h.HAHÓÓÓ,VAN ODA BENT VALAKI??? :D :D :D
Engem Anyósom ,főleg az Anya ki nevettek,h.beszélek a Babához.Hiába mondtam,h.hall.Feri hangjára is sokszor mocorogtak :)
Jó utat kívánok Nektek,vigyázz nagyon magatokra,tudom azt teszed.
Amikor hazaértetek jelentkezz ám!!!!!!!!!!!
Puszillak!
Narancsika!
Te tuti nem vagy babás? Tudom, hogy védekeztek, stb, de ez azért felettébb gyanús, és elvileg nagy ritkán ilyenkor is összejöhet egy bab, nem? Nem akarsz tesztelni egyet? Amennyiben másról van szó, ahhoz nem igen tudok hozzászólni, ez a prolaktin dolog nem tudom, micsoda... Mész mostanában orvoshoz? Hátha ki tudnák deríteni! Próbál meg kitartani, én nagyon Veled, és biztos vagyok benne, hogy visszakapod majd a pozitivitásod és a babucit is! Gyere többször, ha tudsz, írd ki Magadból kérlek! Puszillak sokszor!
Drága! De jó, hogy ilyen érzéseket indíthattam el Benned! Tényleg nem fogom visszafogni akkor magam, mert ezek szerint tényleg motiváló tud lenni.
A nyugalom, amiről írtál rendkívül fontos, és könnyen bevonzza a babucit sztem. Már hogyne lenne még babád? Persze értem, hogy adott esetben el is tudnád fogadni, ha nem, és ezért nagyon becsüllek, de azért korai lenne még feladni! Kívánom, hogy ez a béke még inkább átjárja az életed, és megkapd ezt a csodás ajándékot! Puszi!
Andika!
Végre, hogy jöttél! Tényleg ne tűnj el nagyon, mert látod, hiányolunk mindig. Megértem, hogy nehéz nem arra gondolni, hogy vajon minden ok-e odabent, hisz a múltkor sem érezted a bajt... Sokszor voltam így én is, de mindig arra gondoltam, hogy nem tudunk mit tenni, ha menni akarnak, menni fognak, és sem az aggódás, sem semmi nem akadályozhatja ezt meg. Ahogy a dokinénid is mondta, tudod. Én ezzel erősítettem és erősítem magam, és egyelőre úgy vagyok vele, hogy minden rendben lesz, ha meg mégsem, elég lesz akkor aggódni, nem?
Bizony, Kicsirobim most is jól van, hihetetlen, hogy mennyit jelentett ez a hétfői vizsgálat, sokkal közelebb érzem Őt magamhoz, most elkezdett erősödni az a bizonyos kapocs és ez annyira csodálatos érzés!!! Lassan beszélni is fogok hozzá, de nem akarom erőltetni, mert hiszem, hogy csak akkor van értelme, ha őszintén jön belőlem. Viszont nagyon sok érzést küldök át neki, és biztos, hogy érzi a kis Drága :) (most megint kicsordult egy könnyem, hát igen...)
Gyorsan eltelik az az idő szept. 6-ig hidd el, utána pedig a múlté lesznek a kétségeid, szárnyalni fogsz, biztosíthatlak :) Anyóssal, Lánnyal meg ne foglalkozz többet a kelleténél, hisz nem nekik szülsz ugyebár...
Millió puszi!
Igen, Tinám! Ez a napocska most tényleg rendesen süt minden értelemben :DDD
Örülök, hogy végre jobb a kedved és egyet értek Andikával, hogy talán AZért olyan nagyok azok a cickók, nem? ;) Köszönöm, hogy Te is velem örülsz, ölellek és puszillak!
Dadini! Nagyon örülök a hírnek, reméljük, a barnázás nem fog gondot okozni. Gondolom, kapsz majd rá Utrogestan-t, az sokat segíthet.
Vigyázz Magatokra! Puszi :)
Olvastam a naplódat.Nagyon szomorú,most nagyon kell nektek ez a 2 Csíkocska :)
Milyen nemű gyerekeid vannak és hány évesek???
Ja,bocsi félre értettem,azt gondoltam,h.dokihoz is holnap mész.
Nem baj,ha kedden,addig is telnek a napok :)
Nagyon jó!!!:)Picit "irigy" vagyok.De jó értelemben ám. :)
Szurkolok,holnap doki után jelentkezz ám.Hányra mész????
Szia Andika!!!
Lehetséges,h.már látszik,nő a méhed és nem a Kisbab miatt,mint Te is írtad,de nő a pocakod.
Szept.6 nincs már olyan messze.Nyugi,minden rendben lesz TUTI!!!!!!!!!!
Biztos örülni fognak amikor meg hallják a nagy hírt.Hogy bírtad eddig magadban tartani,nem tudom.Ügyi vagy.
Ne dolgozz már olyan sokat irgum-burgum!!!Jó szabadnapozást!
Puszi
Drága Linesz!El hiszem,h.padlón vagy és hogy most el vonulsz egy kis időre.Én is azt tettem,csak nem veletek.
Még 2 fórumba írok ilyen témával kapcsolatban,mint itt írunk,oda nem írok.
Remélem azért pár nap és visszatérsz!!!!!!!!
Nekem terhesen is azt mondta a Nődoki,h.NEM SZABAD A CICIT NYOMKODNI!!!!!!!!!!
Hát...nem tudom,h.mi lehet.Nekem is akkora volt a hasam pár hete,h.mondtam a Férjemnek,h.ilyen nincs.Nem ért be rajtam 2 gatyó,ami eddig jó volt.Láttam,h. a szomszédasszony is a hasamat nézni,kész voltam.
Erre pár napra rá,mondja a Férjem ha akarok egyek Norbis kaját.Nem esett jól.KÉsőbb szóvá is tettem,azt mondta azért mondta,mert én mondogatom,h.hogy meg híztam,és az egyik ismim most fogyott tőle egy csomót és minig azt mutogatom neki.Erről ennyit.
Fogalmam nincs,h.mi lehet sajnos.