Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Andika,most olvasom,h.nem a férjed,akkor a Párod!!Nem is terveztek esküvőt?Hogy-hogy?
Én világ életemben menyasszony akartam lenni.Az volt életem legszebb napja,persze a Fiúk születése a másik.
Tegnap is láttam két esküvőt,hát..irígy voltam.
Mondtam,h.milyen jó nekik.Erre megszólalt Bence:ANYA!TE SZEBB VOLTÁL!!!!!!!!!!!!!!Nagyon aranyos volt.
Tegnap voltunk Szombathelyen Savaria Karneválon.Nagy volt a készültség,jártak köre és mondták az árusoknak,h.pakoljanak,mert jön a nagy vihar jégesővel.Mi is el jöttünk inkább haza.
Drága Andika!!!Nagyon sajnálom,h.ilyen rossz hangulatban vagy:(
Nincs egyszerű dolgod az biztos!!!
Az én férjem is elvált,de ott szerencsére nem volt gyerek.
SZoktam mondani,h.ha lett volna,biztos nem mentem volna hozzá.Mondom én,aztán ki tudja.
Egyszer én is nagyon össze vesztem a volt feleséggel telón.
Röviden dió héjban annyit,h.Feri holland rokonaitól kaptak 2 zsák Babaruhát amikor házasok voltak.
Amikor meg születt Bence és PÁR hónapos volt,Feri hívta,h.kellene a Babaruha,hisz az ő rokonai adták.Engem fel hívott a r.banc és ordított,h.ha nincs pénzünk baba ruhára menjünk a vörös kereszthez stb.Szót-szó követett ordítottam,mint a sakál én is az utcán,erre mit mondott???ADDIG LEGYEN BETEG A GYEREKEM AMEDDIG ÉL!!!!!!!!!!!Szerinted mennyire lettem ideg és mennyire kapott el az utálat???Én meg mondtam,.h.AZ ISTEN NEKI MEG SOHA NE ADJON GYEREKET!!!!!!!!!!!!!Lehet most utáltok majd ezért.Hozzáteszem,h.azóta sincs neki.
Utána a hülye anya hívott,h.mit képzelek,h.ordítok a Lányával???????Akkor mondtam,h.ő átkozza a gyerekemet és ne ordítsak???AZ Ő LÁNYA NEM CSINÁL ILYET!!!!!!!Mondom,nem????Kérdezze meg.
Soha az életben nem felejtem ezt el neki!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vagyok egy nagy templomba járó,de vasárnap mentünk a pár hónapos gyerekkel a templomba,h.meg nyugodjak egy kicsit!!!!
Ja és később Ferinek küldött egy SMS-t,h.ne haragudjon,nem mondta komolyan,vagy bánja,már nem is tudom.MONDTAM,H:NEM ÉRDEKEL!!!!!!!!!!!!!!
Biztos vagyok benne,h.még a hormonok is játszanak veled.
A Férjed biztos szeret,és kívánom,h.hamar rendbe gyertek!!!!!!!!!PUSZI
Böbe vigyázz magadra ne áss a kertben inkább pihenj❤❤❤ és gratulálok a kis pocaklakódhoz!!!!
Adika ❤❤ Mi van veled telejesen el vagy keseredve ahogy olvastam hát mi a baj?Vagy mindemn egyszerre sztem a hormonok is felelősek!!Én meg bika vagyok és nekem is ami a szívemen a számon...bár asszem a kos ennél még karakánabb!!!Amikor terhes lettem pont ilyen negatív fa...ságim voltak ugyanígy!!!Nyugodj meg ...vagy írd ki a bajaidat itt meghallgat mindenki!!!
Dadini!Drukkolok h ott legyen a kis babika!!!Majd jelentkezz a doki után!!!!
Meganova ❤Hogy vagy mi van a kis picuroddal jól vagytok ...e dolgozz ám annyit inkább gyere beszélgetni velünk❤❤❤!!!
Zsanettiko,Linesz,Kilitie....és a többiek Mindenkinek Szép napot Kívánok Pusziiiii
Szia!!!Nagyon örülök,h.ismét itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!Fogyókúra,én nem merek fogyizni,félek nagyon a jojo efektustől.Mi is 6 éves házasok vagyunk,7 éve vagyunk együtt,rám is feljött olyan 20-25 kg.Ez van.
Az egyik ismim,Norbi kajákat csinál magának,nagyon látványos a fogyása.Igaz csak a neten látom,mert messze lakik.
Te milyen módszerrel próbálsz fogyni??
Azt a mindenit,már 8 hetes :)De jó.
A BArátnőm is annyi hetes :)Majd kivi leszek melyikőtök szül meg hamarabb???
Akkor ma már jobban érzed magad.Most jó hűs lett.Pont mondtam Ferinek,h.ez sem normális.Tegnap délután meg lehetett pusztulni a melegben,most meg 16 fok van.Igaz kezd sütni a nap.
Vigyi magadra!!!!!!!!!
Sziasztok!Pár napig nem voltam.Amikor itthon a Férjem,nem igen Hoxázok.
Kívánom,h.hétfőn vagy kedden sikerüljön az állásinterjú.