Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Drága Linesz!
Sajnálattal olvasom, hogy Neked is vannak anyós gondjaid. Valamikor az én anyósom is megakarta szabni még azt is, hogy hova tegyem a szemetest. Egy darabig tűrtem is, de ó koshoz méltóan egyszer csak betelt az a bizonyos pohár. Mondom neki, "anyuka ne szóljon már bele mindenbe, mert azt még a saját Anyámnak sem hagyom" erre ő " nem szólok én, kisjányom, de..." és ekkor én .. "ne épp ez a része nem érdekel, ami a de után következne" Nem azt mondom, hogy utána nem szólt bele, de tisztába volt vele, hogy lesz.rom a véleményét. A lényeg!!! Tisztázni kell, hogy kinek, mi a szerepe. Az anyós adhat tanácsot, de ne szóljon bele! Az én vejemnek való úgy viszonyul hozzám, mint ha a lányom nővére lennék.
Szerintem semmi értelme belebüfögni a fiatalok életébe, ezzel csak megutáltatják magukat a vén tojók! Szeretem tiszteletben tartani mások magánéletét, de ezt elvárom mindenki mástól én is.
Ezt kellene tisztáznod Neked is a kotlóval. Soha sem késő!!! Hadd érezze, hogy neki már nagyon nem kellene bele dumálni a Ti sorsotokba! Sok sikert! Állj a sarkadra! Ha pedig nem kíváncsi a főztjéről alkotott véleményedre, akkor ne kérdezzen meg! Lökött egy nő lehet még az is! Puszi
Drága Andikám!
Mondd meg a kotlónak, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, nem elvárni!
Egyébként se használjon olyan szavakat, amiknek nem ismeri az értelmét. Ha ugyan is tudná mit jelent ez a szó, akkor tiszteletben tartaná a Ti magánéleteteket!
Legjobb, ha egy ajtó minden esetben elválaszt benneteket. ( egy csukott ajtó!)
Vigyázz a kis babodra, Ő MINDENNÉL, ÉS MINDENKINÉL FONTOSABB! A nyanya pedig ráér puffogni, Te csak nevess rajta, mert hidd el nekem, Te vagy nyeregben!!! Puszika
Na így már okés nagyjából elfogadható is,a Máv-ban meg ne szarozzanak,csinálják meg!
a tarkóredő mérés azért kell,mert azáltal(is) nézik+ a véredből,hogy lehet-e bármilyen kromoszóma rendellenessége a csöppnek(de nem lesz!!!!!)szóval ez a Down-kór és Edwards-szindróma pl.
De akkor a jövő héten már mész is ugye?
Alma szupi volt,de a bordó helyett borsót írtam az előbb:-),mikor elolvastam én is néztem,hogy mi vaaan?!:-)
Janka már 2éve cukis,illetve akkor derült ki.Balcsin nyaraltunk,dög meleg volt,nagyon sokat ivott és pisilt.Azt hitték felfázott a vízben, itthon sem múlt el,anyja elvitte vérvételre,azonnal kiderült,hogy nagy baj van.Csomó ideig volt a Bethesdában,nem reagált egyik inzulinra sem a szervezete,nagy nehezen az egyik fajtára igen,de mivel folyton nőnek,változnak ezek a picik,nagyon nehéz volt beállítani neki.Egy szép vékony kislány,olyan fehér a bőre,mint egy mentőautó,pedig az ő nagyanyja is az anyós:-) ugye..
Szóval azóta szuri napi többször,csak azt ehet és akkor,mikor lehet illetve kell,eleinte nagyon nehéz volt,sokat sírt(anyja is),mire megértette,mit miért nem lehet neki,pedig mindig azután sóvárog,amit én sütök,a cukis nem ugyan olyan egyem a szívét pedig mennyi gumicukrot meg hasonló carságot vásároltam neki össze előtte...
Most kezdte a sulit,kíváncsi vagyok hogy tetszik neki.
Ja és állítólag attól kapta,mert ez nem öröklött nála,hanem szerzett betegség,hogy mikor 1 év körüli volt,a párom exe,akkor még asszem hivatalosan a felesége volt ,na szóval elvitte apiacra és valami kecsketejes cuccot vettek és abból adott neki.
Estére szalmonellamérgezéssel voltak mindketten kórházban.A kicsit 1,5 évig nem tudták kigyógyítani,mindig + volt a teszt,amit csináltak nála,nagyon beteges lett és állítólag ez a kiváltó ok.
Dadini örülök,hogy jó lett a pm eredményed,egyszer írtam már,hogy engem 22 évesen ,műtöttek,mert túlműködött,azóta o.k.szerencsére.
És igen,szerintem lehetett oka a baba elvesztésének,az egész immunrendszert irányítja ez a kis szervünk és nagy befolyása van a teherbeesésnél is.nekem is elsőbbségivel nézték most is,januárban is,hogy minden rendben van-e,1 nap alatt jött az eredmény.
Szorítok,hogy ezúttal sikerüljön!!!!!!!!!!
Évi szerintem hagyj fel egy kicsit azokkal a tesztekkel,engedd el magad és sikerülni fog,ahogy a többiek is mondják!hiszen Te írtad,még fiatal vagy és tényleg:-))))))!!!!!!!!
küldöm feléd is a gólyákat!!!!!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést.Tortát még le sem fotóztam.
Majd délután csinálok Családi fotót és azt teszem majd fel.Oké?
És köszi a szavazatot.Remélem sikerült.
Ja,e-mailban meg kell erősíteni a regisztrációt,de azt írja.
Szia Andika!De jó,h.írtál.Az az alma nagyon fini,biztos Kisbabnak is ízlik :)
Szegény Kislány,sajnálom,h.ennyi idős és már most cukros:( Mit szeretnétek venni neki?
Drágám már csinálom is,ne viccelj ez nem kérés,időnkbe belefér:-)!
Főleg ha a kis "szarosoknak" játék lesz belőle!:-)
Tortáról képet tehetnél fel,megszemlélném:-),biztos nagyon szép lett,ügyi vagy Te!
Anyudat és Apudat pedig Isten éltesse sokáig!!!!!!
Sziasztok Lányok!
Látom velem egyetemben nem mindenki van a topon sem lelkileg,sem testileg,sajnálom,hogy most így vagyunk:-(..
Egy hatalmas borsó Starking alma társaságában ülök a gép előtt,akkorát roppan mikor beleharapok,sztem babuci is élvezi,legalább ezt:-)!
Párom fogorvosnál ül,én meg főztem karalábélevest,már le is teszteltem,nagyon fini lett.
Tegnap a cica megkapta az első oltását,mindjárt 6000fT-tal kevesebb lett a pénztárcám,de a család együtt állja ezeket a kts-eket ,kivétel a bátyám, ő imádja a cicákat,de azt hiszi levegővel táplálkoznak,mert ő mondta a legjobban,hogy kell a cica(neki is volt a másik lakásban,csak elütötte az autó szegényt,mert kijárós cica volt), de 1 hét alatt,sőt 9 hét alatt,mióta élnek a picik,még 1 nyamvadt macskakonzervet sem vett,se egy almot...nahhh mindegy,szoktunk viccelődni,hogy kissé fogtechnikus de ez van...
Gyorsan megmértem magamat az állatorvosnál a mérlegen és hááááááááááááát igaz,hogy du.volt és evés-ivás minden után,de akkor sem 64 voltam,hanem 65:-( bacca meg:-)!
Nem tudom mi lesz ma a program,asszem ajándékot veszünk a párom öccsének a kislányának(cukibetegnek),most 7 éves a kislány.
Aranyos,szeretem.
Köszönöm a kedves hozzászólásokat a pocakommal kapcsolatban és azt is,hogy a hájat nem említette senki:-)))))))!
Rólam ennyit,közben az alma lecsúszott a bendő mélyére,picikém most csemegézik belőle:-)!
Böbém!
mérges vagyok én is a dokidra,hogy lehet valaki ennyire paraszt,hogy a legalapvetőbbet,ami minimum egy vérvétel és UH meg sem csinálja???????
felháborítónak tartom és szerintem ez a kötelessége lett volna!!!!!!Meg kellett volna győződnie,hogy jó helyen van-e,megfelelően fejlődik-e a korához képest és a jövő hétre a 12 hetes uh-ra előjegyeztetni Téged!!!!!!!!!!!!
én is azt mondom,hogy minden o.k odabent,de hát köszönöm szépen,ennyivel engem sem lehetne lerázni,megnyugtatni...meg mi az,hogy rá sem néz?
Hát kibuktam most nagyon,menjen az ilyen a jó büdös pi-be.!!!
Drágaságom nekem nincs magándokim,ezért nem tudom felajánlani,hogy tudok ebben segíteni,én az Uzsokiba járok tudod,de magánrendelés nincs,csak ott a kh-ban fogad a doki és CSAK 14. és 15.kerületi lakosok tartoznak oda,mindenki mást elhajtanak,kivéve ha baj van és az az ügyeletes kórház...
hiába van szabad orvosválasztás,tulajdonképpen mégsem működik így:-(...
A régi dokim a Bajcsyban van,de neki meg pont csak a magánrendelésére tudtam eljárni,de anyagilag nem lehet bírni,ezért is váltottam.
Így szülhettem volna ott,de csak a magánrendeléseken vizsgált volna végig.
Uzsoki meg itt van nekem 1 köpésre.
A MÁV Kh nagyon jó,legfelszereltebb a koraszülött osztály pl.
Oda miért nem mehetsz?????
Kerületileg hová tartozol???Ott kell,hogy fogadjanak!!!!!!!!Keressünk ott egy orvost,én az enyémet a neten néztem ki,illetve olvastam róla véleményeket fórumokon és pont a dóri barátnőm is Őt ajánlotta.
Sokat kell rá várni,de legalább normális.Eddig legalábbis,remélem így is marad!
Ez hol volt pontosan,ahol voltál?És megmondta,hogy miért nem nézi meg a picit??????
Vagy mondott valami kézzel foghatót egyáltalán????
Bunkó egy állat az biztos.
Linesz szia!De jó,hogy jöttél!
Köszi,hogy írtál,mi akkor anyós terén nem vagyunk a legszerencsésebbek!!!!!
Drukkolok,hogy a tojcsi után 2 héttel zebrásat pisilj!:-)Puszillak!
Tina édesem,Te sem vagy jó passzban és mégis engem vigasztalsz imádlak érte,köszönöm szépen Neked is!
szorítunk nagyon,hogy a műtét alatt és után is minden rendben legyen és végre teljesüljön az álmotok ha már ilyen JÓ FÉRJJEL áldott meg az ég:-))))!!!!!
A munkahelyi carságokat is sajnálom,remélem nem túl komoly a dolog?!
Mangócska hogy van mostanában?
Hétvégi terv?Ölellek!
Kilitie Nektek boldog évfordulót,jók a képek és ne csüggedj,sikerülni fog!!!!!!!!!!!
Napzuhi tűnt most el..mi lehet vele valaki tudja?!
Rubi szorítok,hogy a baba miatt legyenek a rosszullétek!
Zsu és Narancsika,Zsanettiko,Erika Nektek is nagyon szorítunk,
még ebben az évben pocakos lesz mindenki figyeljétek csak meg!!!!!!!Baby-boomm lesz!:-)
Nem győzzük majd kapkodni a fejünket a sok 2 csíkos pisi láttán:-)!
Tyúkanyócska hol vagy?Sokat dolgozol bizti,remélem a bácsi nem készített megint ki!
Pumika szép a babakocsi,de mi most egy szép pocakfotóra vágyunk már Tőled!:-)
Böbének is szép nagy,kerek már:-)!
Juccom Téged is puszillak bébikével együtt!
Nagyon köszönöm :) Remélem így lesz. Végül is még csak 29 éves vagyok, nem vagyok elkésve.
Drága Böbe, szerintem fogadd meg Jucc tanácsát és menj el uh-ra,- nem azért mert baj van, mert tuti jól van a kis babód, hanem azért, hogy megnyugodj!
Sziasztok!!!NAgyon sajnálom Böbe:( :( :(El hiszem,h.csalódott vagy.
Babócád biztos jól van.Ez a lényeg.