Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Köszönöm szépen a jobbulási kívánságot.
Nagyon várom,h.meg mutassa a Babád magát. :)
Nem akarok korán tesztelni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom,h.mikor fogok.
Sziasztok!
Megjöttünk mi is, de szokás szerint én el vagyok havazva..Ma már meló volt, aztán kismamaklub, már kész egy adag mosás, csinálom a kaját..
Jucc, nagyon jók a nevek, a Lilla nálunk is befutó :-)
Andika, mi csak este megyünk uh.-ra, de nagyon izgatottak vagyunk, bár mi már apával úgy viselkedünk teljesen Mazsival mintha lány lenne, mert annyira azt érzem, aztán most már remélem kiderül, mert néha már rosszul érzem magam, hogy lecsajozom, közben, pedig lehet, hogy kisfiú :-)
Uh előtt próbálok még bekukkantani, úgyhogy jelentkezz ha végeztél! :-) Jobbulást a gyomrodnak, néhány hete én is ilyenekkel küszködök :-(
Annamary, gratulálok a teszthez! :-)
Hajnalka, üdv. itt. :-)Már nincs sok Miklulásig! :-) Gyerekek várják a kistesót?
Böbe, nekem is lusti volt Mazsi és általában este bokszolt, de most már reggeltől estig :-) és imádom!!
Knana, tessék most már pozit tesztelni!:-) Jobbulást a fiúknak!
Andika! Gratu az 5 hónaphoz :) A poci húzódás normális, azt mondják. Ne aggódj miatta, a lényeg, hogy ne görcsölj nagyon... Próbáld meg a Magne B6-ot ilyenkor, beveszel 2 szemet, és lepihensz!
Jobbulást a gyomrodnak!
Ez jó kérdés Nana, még mindig nem tudjuk... De elárulom, hogy a Natália, Zsófia, Lilla, Panna és Tamara nevek tetszenek jelenleg, azaz sok tetszik, de valamilyen szempont alapján egy csomó kiesik...
Mikor tudsz majd leghamarabb tesztelni?
GRATULÁLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!.-))))
Ez az lányok, így kell ezt csinálni!!!!!!
TOVÁBBI POZITÍV TESZTEKET VÁROK!!!!
Borzalmas lehetett.
Az én Babám pár hetes volt amikor spontán el ment.Ő Zalán vagy Zoé lett volna.Na,többet nem adom ezeket a neveket,ez az övé volt.
Én is dec.eleje közepe felé szültem volna.Én számoltam ki,mert még dokinál sem voltam,olyan pici volt.
De ne keseregjünk,örüljünk Lillának!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Köszi szépen!
December elejére vagyok kiírva, vagyis pont 6-ára :)
Nos, ugy volt h vetélés, vetélés, vetélés,Eszter, vetélés, Dávid, vetélés, Bence(vetélés), és most Lilla.Az első 2 vetélésem volt olyan, hogy véreztem mint állat, az orvosom leszidott, hogy miért nem mentem el azzonnal hozzá.Bencén kívül az összes terhességem a 9.héten halt el...
Igazából, nincs is neve, "Dőrfi halott fiú magzat" ez van a papírjain....csak én hívom Bencének,olyan nehéz volt azt az egészet átélni, azt mondta az orvosom h nem vágja fel a hasam, utólag talán jobb volt így. Aszülés nagyon hamar megvolt 68perc
Neked is nagyon szép gyermekeid vannak, gyönyörű két kis trónörökös