Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Kezdődik a boszorkás film a tv2-n. Jó éjt és sok puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Én is fent vagyok, engem is bejelölhetsz :)
A nevem az adatlapon :) Puszi Kismami!
Tudom :) Már voltam szerencsére :)
Mi leszünk a következők!!!!!!!!+++++++++
Így legyen.:)Hajrá Csajok.
Ha voltál már bárányhimlős akkor nem kapod el.
Jobbulást Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem nem lesz baja a kutyátoknak.
Olyan jó olvasni, hogy ennyi boldog kismamink van :)
Knana, Narancsika, Adri, Napzuhi hamarosan mi is csatlakozunk :)
Úgy látom, elég sok betegség ütötte fel mostanában a fejét. Hétfőn voltam dokinál, mert múlt hétvégén nagyon fájt a torkom, gondoltam jobb idejében elkapni. Kaptam antibiotikumot, erre péntek reggelre úgy bedurrant a jobb mandulám, hogy nem bírtam nyelni. Kaptam még erősebb antibiotikumot. Férjecském ma úgy jött haza, hogy fáj a torka, és ránézésre is elég ramatyul van. Ma tárkonyos raguleves volt (többek között) az ebéd, melegítettem neki, meg csináltam egy neo-citrant, azt mondta, most már jobban van. De gyanúsan csillognak a szemei...
Munkatársam kisfia pedig bárányhimlős. Marha jó... én azt hittem, az csak jó időben van :)
Képzeljétek, lehet, hogy az öreg kuvaszunk, Manka epilepsziás... Ma félre vonult, nagyon furcsa volt, mintha nem is itt lenne, amikor előjött, habzott a szája, csak állt és nézett, nem is vacsizott. Remélem, nem lesz baja, mert ez már nem először fordult elő vele.
Hú, de hosszú lére eresztettem... bocsika :)
sok puszi mindenkinek!!!
Andika!Mizu a Pároddal?Remélem már át ment rajta a vírus.
Jó éjt Lányok,sziasztok
Mi mondtuk,h.nem kell kész legyen karira,elég lesz később is.Nekünk is nehéz összehozni,h.Apa itthon legyen.Ezért nem ragaszkodtunk hozzá,h.kész legyen.
Így is mondtuk,h.pénteken megyünk,azt már nem válalták,mondták max.csütörtök délelőtt.Így 10-re megyünk :)
Csináltass,nagyon csini leszel rajta :)