Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Én mindig rá futottam eddig a tesztelésre...de a 2 ciklussal ezelőtti után meg 100% h nem fogok :(
Ott volt kémiai terhesség ami szépen mensi idején kiürült...nagyon megviselt..tuti nem fogok többé
Ez tényleg jó tanács!
Én sem fogok már előre tesztelni.
Aniju töltsd fel hadd nézzük meg mi is :) több szem többet lát :D
Van egy ismerősöm aki kicsit debil...futott oda hozzám hogy Brigi Brigi ikreim lesznek mondom honnét veszed (hozzá teszem el van kötve) azt mondja két csík lett a tesztemen :D :D sírtam a röhögéstől...
Na csajok Egy tanács...: NE teszteljetek előre :P
haha, meglestem, az earlyn is ott van most 1 halvány csík. :X
Azért izgi, mert ilyet én még télleg nem láttam. :D
Azt hiszem,jobban járok, ha várok keddig. :D
nem, mivel progi pótláson élek.
Különben sztem simán elképzelhető, h a vissza irány is működik kis mértékben, napi szinten csinálok ilyen immun kötéseket, van egy pici lövésem hozzája. :)
Ott hagytuk az asztalon miután nega, reggel láttuk a pici csíkot. ez simán lehet az is.
hátö.... hasonló a 2 hormon szerkezete, azt hiszem, csak valami alegység a különbség.
Az tuti, h hcg keresztköt az lh teszten.
De akkor mi az a halvány csík ott nekünk? :D
Ha fordítva is igaz lenne akkor a ciklus közepén végülis mindegy lenne melyik tesztet használjuk.
Szerintem az lh tesztek egy kicsit másak és így képesek reagálni a hcg-re is.
De erre a gyógyszerész vagy a nődoki talán tudja rá a választ. Vagy nem. :)
reggelt
Képzeljétek, csináltam 1 tesztet, mert örökké szédülök. Semmi. Reggel apával láttunk rajta egy második csíkot, h jééé, akkor most tényleg?
Csináltam még 1et, lófül. Vettem 1 early-t, de minek, az is lófül. :D
Az oké, h a hcg keresztköt az lh teszten is, de ezek szerint ez fordítva is igaz. :/ V nem tudom.
Ilyen tesztem még sosem volt. :D
Most várok keddig, akkor a dokibácsinak amúgy is gyártok egyet. :D
De akkor is izéség. :)
Gyerekekkel való nyaralás sosem a pihenésről szól. :))
Az egyik barátunk most idén volt először nyaralni a gyerekeivel és azon csodálkozott hogy fáradtabb mint mikor dolgozik egész nap. :)
Ja a gyerekei 3 éves ikerfiuk.
:D Akkor jó pörgést. :)
Hú, szegény ismerősöd. Akkor én jól jártam. :) Bár nagyobb a lábam, mint férjemnek, de ez már az ő hibája. :)
Szerencsére nem lesz a kezemben teszt hogy kisértésbe essek. :)
Nyaralni megyünk nem pihenni. :D
Az majd utána jön.
Nem is olyan nagy a lábad én is 40-es cipőket hordok, de van olyan ismerősöm akinek 44-es a lába és nem férfi. Igaz a magassága is meg van hozzá mert 2 méter felett van. Abban a cipőben még te is csónakáznál. :D
Na neki igzán nehéz a cipő vásárlás. :D
Hát vecus, ilyen tünetekkel csodálni foglak, ha kibírod tesztelés nélkül. :) Pihenj sokat azért.
Nekem saját magamnak horror cipőt találni amúgy a 40,5-es lábamra. :( A 40 nyom, a 41 leesik, és amúgy is ekkora méretű cipők elég otrombák már, egy többgenerációs egércsalád simán elcsónakázna, ha esetleg árvíz lenne. :)
Szia!
Nem tudom mi van.
Már 3 napja enyhén görcsölget a hasam meg tompán fáj a fejem. :(
Bár a fejfájás délutánra rendszerint elmúlik magától.
Jövő hét pénteken jövünk haza, bár azt nem tudom hogy mikor tudok géphez ülni. Plusz a rákövetkező hétfőn-kedden még itthon lesz a párom kipihenni a nyaralást. :))
Sziasztok.
Vecus mi van veled?remélem nem szedtél össze valami nyavalyát.
Nekem is fáj a bucim. Mértem reggeli hőt 36.8 😁😁 az én testem meghalt ..viztos a +5 kiló miatt 😁
Mikor jöttök haza? Meddig kell h nélkülöztelek?😁
Jó reggelt mindenkinek!!
Én újra ramatyul. :(
Bár ennek ellenére utolért az izgatotság is.
Ma már ezerrel pakolni kell.
Azért ma még jövök ahogy tudok. Most még csak pihengetek.
viszonylag gyakori, fele semmi fele baj.
Vecus tanácsait követni és csak pozitívan. :)
Na lányok, délután v kilökődött a pete a tegnapi follikulusból (este 18 mm volt), v meg fog jönni. :D
Azért mi bepróbálkozunk, hátha az előbbi. :D
Szia!
Előfordulhat barnázás, de sajnos a vetélés is így indulhat.
Most ami tehetsz, hgy pihensz sokat és szeded az utrot. Ezzel tudod segíteni a babádat.
Próbálj ne idegeskedni.
Nekem két terhességemnél is volt barnás folyásom és egészséges gyerekeim születtek a végén.
Sziasztok!
Csak pozitivan akik már javában várják a gólyát!
Igen vecus apácska is szeptemberi születésű :D :D 42 lesz :)
A lidl termékei is nagyon jók!! majd meglátom még körül nézek valahol :)
Túra cipők tök jó árban vannak a decatlonba és egész tartósak.
Ott nem tudod megnézni?
Szorítok előre neked hogy minden rendben legyen hétfőn. :)
Szeptember az szép hónap. :)
Akkor leszek 40 éves. :))