Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

43319. adrika1977
2015. ápr. 1. 12:55

Serendipity én sem intéztem hormonsort.gondoltam várok egy hónapot ezzel.az endos doki szerint is idő kell hogy rendeződjon minden..Megpróbálom a palastfu teát ovum utan hatha segit a barnazason.fura mert napra pontosan jön meg es a hőmérsékleten is szepen felmegy.

Kanyo lehet én is beszernem a hallgatót de sajnos jo draga.

Vecus egészséget!Brigirol tudsz vmit?:)

43318. tapka (válaszként erre: 43317. - Comediangirl)
2015. ápr. 1. 12:48
Inzulinos vagyok tökéletes cukrokkal és szövődmények nélkül.
2015. ápr. 1. 11:47

Tapka, kezelik a cukorbetegséged?

Szedsz gyógyszert, vagy csak diéta?

43316. vecus (válaszként erre: 43315. - Kanyo83)
2015. ápr. 1. 11:08

Na ez rám is vonatkozik, van rajtam is sajna bőven felesleg.:((

Rendben.

43315. kanyo83 (válaszként erre: 43314. - Vecus)
2015. ápr. 1. 11:05

sajnos nem, elég súlyos testalkatú lettem, főleg már igy a terhesség elején :)

Na megálmodjuk a férjemmel és irok neked vissza :)

43314. vecus (válaszként erre: 43313. - Kanyo83)
2015. ápr. 1. 11:03

Ha vékony testalkatú vagy nagyobb az esély rá.

Persze azt is ki kell tapasztalni hol szeret lenni a lurkó. :)

Nekem rendszerint a lement teljesen és a szeméremcsontomnál találtam csak meg. Persze ahogy nő úgy könnyebb vele megtalálni. De volt hogy csak a mocorgását lehetet hallani, de az is jó volt. :)

De ezt neked kell eldöntened hogy szeretnéd.

Mi most vettünk először ilyet. Az eddigi terhességeim alatt nem volt, de nem is paráztam egyáltalán, nem úgy mint most.

43313. kanyo83
2015. ápr. 1. 10:54
csak hát az a kérdés hogy 9 hetesen van e esély egyeltalán rá :)
2015. ápr. 1. 10:52
Én is úgy gondolom, hogy ha nem találom majd meg, akkor még mindig jobb, ha egy nap múlva próbálhatom újra, mint az, hogy két heteket várok a dokira. De ezt tényleg mindenkinek magának kell éreznie, hogy inkább jobb vagy rosszabb, ha van ilyen.
43311. vecus (válaszként erre: 43310. - Kanyo83)
2015. ápr. 1. 10:38

Engem megnyugtatott. :)

Igaz volt hogy nem találtam meg vele de vagy délután újrapróbáltam vagy másnap és akkor általában meg volt. :)

Könnyebb volt vele kibírni két vizsgálat közötti időt.

Írok privit neked.

43310. kanyo83 (válaszként erre: 43307. - Vecus)
2015. ápr. 1. 10:24
Attól félek hogy mégjobban pánikolnék tőle... de küld el priviben mennyit kérnél érte, milyen márka.. megbeszélem a férjemmel
43309. Serendipity:) (válaszként erre: 43306. - Kanyo83)
2015. ápr. 1. 10:19
Köszi! Akkor pénteken elszaladok, az még nem késő.
2015. ápr. 1. 10:19

Én későn vettem, mert nem voltam biztos benne, hogy kell nekem olyan. Végül használtan vettem egyet, és pont aznap ért oda, amikor mentem a 12 hetes UH-ra, ahol ugye kiderült minden.

De a másik babás fórumon sokan megtalálták már elég hamar. Szerintem 10-12 hetesen már van esély rá, és később is tök jó, ha lesz egy lustább napja a babának, akkor is rá lehet ellenőrizni.

Ha most még nem is találod meg, később tuti, hogy hasznos lesz. Csak tudni kell azt is, hogy ha nem találod, akkor az tud okozni felesleges parát, pedig lehet, hogy csak jobban elbújt, és nincs is gond. Ezt mindenkinek magának kell tudni.

43307. vecus (válaszként erre: 43305. - Kanyo83)
2015. ápr. 1. 10:17

Én is vettem, kb a 10. héttől lehet használni, bár biztosabb a 12. héttől lehet.

Én kb két hónapig használtam.

Ha érdekel az enyém eladó. :)

Írj priviben.

43306. kanyo83 (válaszként erre: 43304. - Serendipity:))
2015. ápr. 1. 10:11
nekem megcsinálták. simán jó az is, amint nicns már HCG a szervezetben ami bekavar!
43305. kanyo83 (válaszként erre: 43303. - Serendipity:))
2015. ápr. 1. 10:10
mikortól hasznátad?nálam még nem korai???
2015. ápr. 1. 10:09

Többieknek kitartás!

Nekem most nincs időm/energiám ezen aggódni, mert hetek óta küzdök ilyen szív-körüli szúrással, fájdogálással, elég para ez. Jelenleg túl vagyok pár vizsgálaton, és az EKG rendben van, vérnyomás is oké, vérkép is. Találtak viszont egy gerincferdülést, úgy néz ki, hogy az okoz mindent, plusz volt egy elfajult mandulagyulladás is.

Még két hét a reumatológia, akkor elvileg kapok rá kezelést is majd.

Babafronton minden változatlan, még két hét az a doki is. Most nem mentem eddig mégsem a hormonsort intézni, mert elbizonytalanodtam.

Nektek erre nem mondtak semmit? Valós képet adna két hónappal a vetélés után? Nem tudom, hogy megcsináltassam most, vagy várjak még vele egy kicsit.

2015. ápr. 1. 10:06

Sziasztok!

Kanyo, vegyél egy magzati szívhang figyelőt, hátha hallanád már vele. De később is biztos, hogy jól jönne.

Én ugyanígy féltem a haematóma miatt végig, és végül meggyőztem magam, és vettem. A használatában sokat már nem tudok segíteni, remélem, hogy másodjára nálam is sikerrel jár a dolog, és akkor tök jó lesz, hogy már van ilyenem.

43302. Positive (válaszként erre: 43297. - Kanyo83)
2015. ápr. 1. 09:03
Remélem megnyugtat majd.
43301. Positive (válaszként erre: 43298. - Tapka)
2015. ápr. 1. 09:03
Nekem munka, háztartás és Férj mellett sem :/
43300. Positive (válaszként erre: 43293. - Bolhapolka)
2015. ápr. 1. 09:00
A szívemből szóltál.
43299. Positive (válaszként erre: 43292. - Tapka)
2015. ápr. 1. 08:59

:(

Nem vagy beteg! Rengeteg ember él teljes életet a cukorbetegsége mellett. Sőt egyre többen vannak, akiknél fenn áll ez az állapot.

Szörnyű, hogy minden vizsgálatra, eredményre ennyit kell várni :( És, hogy mit meg nem engednek maguknak az orvosok. Ha nem villogtatsz nekik egy kis "borravalót" akkor nem is néznek embernek, sőt egy idő után már akkor sem, ha tele tömjük a zsebét :(

Annyira sajnálom. Remélem mára jobban vagy.

43298. tapka (válaszként erre: 43294. - Adrika1977)
2015. ápr. 1. 08:57
Munka és gyerek mellett ez nem megoldható sajnos.
43297. kanyo83
2015. ápr. 1. 08:00

már irtam a dokinak hogy holnap elmennék hozzá. Nem birom ki. várom a válaszát van e időpontja.

most vagyok 8+4napos

43296. adrika1977
2015. ápr. 1. 07:56

Kanyo elhiszem.en is azt hiszem pont ilyen leszek!:) olyan rossz h nem lehet hetente menni dokihoz.biztos minden rendben sokszor nincs rossz tünet sem.es ennek normal esetben örülni kellene.hany hetes is vagy?:)

Nem tudsz elmenni egy sztk ba?:) csak tipp..😇

43295. kanyo83
2015. ápr. 1. 07:30

sziasztok. Úgy látom tényleg van valami a levegőben hogy többen visszaestünk a depibe.

Én is ma reggel arra kelltem hogy márpedig nekem el kell mennem a dokihoz mert nem vagyok jól, vagyis pontosabban túl jól vagyok. Nem vagyok rosszul, nem feszülnek a melleim, mindent mintha elvágtak volna... Teljesen beparáztam. Nemhogy még két hetet várjak a vizsgálatig. Persze lehet csak én is képzelgek, a férjem szerint kezdek begolyózni.:(

43294. adrika1977
2015. ápr. 1. 07:20
Lányok Nektek egy kis kimozdulas kellene ahol mindent el tudtok felejteni es átgondolni.sajnos vannak kutya szar napok es rajon meg a mindennapi stressz is..!nekem is vannak rossz napok...de nem adjuk fel!volt babank es lesz is!!most sikerülni fog.meg kell próbálni lazítani es felfedezni egymast es egyutt programot csinalni.kicsit élvezni a tavaszt es leszarmi mindent.a stressz csak mas gondokat general.amikor teherbe estünk akkor biztos nem voltunk ilyen görcsössek.valahogy nekem is lazítani kell.szörnyű amit műveltem..sokan ramszoltak.képesek vagyunk babara!a türelmet kell gyakorolni.higgyétek el nekem is nehéz.37 vagyok..de muszáj rábízni odafentre.:)
43293. Bolhapolka
2015. márc. 31. 23:08

Tapka, abszolut megertelek! :( Lehet, hogy van valami a levegoben, mert en is kiborultam ma. Ugy ereztem, jobban vagyok, a napokban mar bizakodo voltam a jovot illetoen. Most visszaestem.

Rettentoen el vagyok keseredve, nem erzem, hogy jora fordulnak a dolgok. Rosszul erzem magam a boromben. A parom szova tette, hogy kibirhatatlan vagyok, es nem vagyok onmagam. Igaza lehet, biztosan rossz lehet neki, hogy masfel honapja ennyire depresszios es borulato vagyok. De nem tudok ebbol az allapotbol jelenleg kilabalni.

Sajnos a munkahelyi stressz is ranyomja a belyeget a mindennapjaimra. Semmihez nincs kedvem, nincs erom. Kiveszi az energiat belolem az egesz napos idegeskedes es, hogy kifele azt mutassam, hogy minden rendben van.

Elegem van. A munkambol, a baba temabol, a homerozesbol, a testem figyelesebol, a szineszkedesbol, a varandossag alatt felszedett es le nem adott kilokbol, a varakozasbol, a korulottem levo kismamkbol es gyerekes szulokbol... :(

Bocsanat, ha hosszu voltam.

43292. tapka (válaszként erre: 43290. - Missteria)
2015. márc. 31. 22:14

A dokinéni egy tündér, de tényleg.. Csak most esett le azt hiszem hogy hiába akarunk mi már most próbálkozni, ha a genetika 3-4 hét, az immuno lelet minimum egy hónap... bár ha meg akar maradni meg fog, ha meg nem, akkor fejre is állhatok és akkor sem...

nem tudok okos lenni... nem akarok várni tovább, feleslegesnek érzem, időhúzásnak, mert senki nem mond semmit, egyik nőgyógyász sem, vagy tök ellentétes dolgokat mondanak... de leginkább semmit, mindenki a másikra vár, a saját orvosomat nem láttam a műtét óta, annyit nem mondott, hogy fapapucs, hogy mitől ébredhettem a műtét vége előtt 10 perccel és miért nem altattak vissza... semmit... még azt sem hogy sajnálom... mert végig nézni, hallgatni, érezni azt a 10 percet, hát.... könnyű odavágni hogy kivizsgálás meg várni, várni... de az okot, hogy miért történt senki nem keresi, a szövettan kutyagumit nem ért, a kontroll sem, olyan vizsgált, aki előtte soha nem látott...

sajnálom lányok, néha nekem sem megy erőnek maradni, a mai nap pont ilyen...

túl akarok lenni rajta, babával a pocakban, de ennyi vizsgálat meg orvos közt csak öregnek és betegnek érzem magam... ma többször a fejükhöz kaptak, hogy cukorbetegen akarok gyereket... szerintem ez nem betegség, csak állapot, amivel együtt lehet és kell élni, mert a betegség meggyógyul de ez nem fog, de ettől sem rosszabb, sem kevesebb nem vagyok, azt hiszem... sajnálom lányok, ma nálam borult a bili...

43291. thessaliy (válaszként erre: 43289. - Tapka)
2015. márc. 31. 22:01
Miért keseredtél el? Mondtak valamit?
43290. Missteria (válaszként erre: 43289. - Tapka)
2015. márc. 31. 21:22
Miért tapka???Nem volt szimpi a dokinő?mit mondott??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook