Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
igen, de most ezt birom
nem megerolteto, akkor allok fel amikor akarok es azert a penz sem rossz
sok a hitelunk muszaj meg jonni
ooo en mar letojok mindent :)
sot mar az utodaim kapjak a melot :)
en sokat setalok jovok megyek kicsit melozok
De már lassan úgy is ideje lenne táppénzre menni nem?
Nem egy túl nyugodt munkakör a Tiéd sem szóval...nem kell a stressz...
koszike
na a csaj volt mar bent ezt irta:
Ha jól értettem, úgy mondta a nő, hogy aki ez év április 30-ig teherbe esett, azokra még a régi szabályok érvényesek.
Állítólag jövőre vissza lesz állítva minden 70%-ra, de hogy gyed alatt ezt majd mennyire veszik figyelembe, az kérdés.
Ennyit tudtam meg, a munkahelyeken a könyvelőknek, bérszámfejtőknek tudniuk kell az ilyen infókat.
Bár a neten ezt találtam:
A táppénz összege
Eddig a táppénz összege legalább kétéves biztosítási idő esetén a jövedelem 70 %-a, ennél rövidebb biztosítási idő esetében vagy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátás tartama alatt 60%-a volt.
A módosítás után ezek az értékek 60 illetve 50%-ra csökkentek. A további feltételeket illetően lásd még az Ebtv. 48.§/8/ bekezdését.
E rendelkezést a 2009. július 31-ét követően bekövetkező keresőképtelenségre kell alkalmazni
Szóval Anett menj el táppénzre még aug.1 előtt!!!
Sajnos az az igazság hogy ezt törvény írja elő..
Le fogják csökkenteni 60 százalékre...és én úgy tudom független attól mikor kezded meg a táppénzt.
Azért tudom mert minket is érint a Toncsi miatt..
Ő is most még 70-et kap de ahogy bejön a törvény onnantól már csak 60-at fog...
Niki te joban vagy nalatok a berszamfejtesen valakivel? Ha igen ratudnal kerdezni nekem erre?
Itt nem tudjak
Ezt irta az egyik csaj:
Most írtak a munkahelyemről(személyzeti osztály), hogy most kaptak egy telefont a tp-el kapcsolatban. A TGYás is változott, arról még nem tudtak nyilatkozni, de a tp úgy változott, hogy lecsökkent 60 %-ra.
Ami azt jelenti, hogy 2009. 07. 31. előtt megkezdem a tp-em akkor nekem marad a régi 70% de ha csak utána akkor végig 60%- ez nálam havi szinten 20. 000 forint körüli különbség. . . elgondolkoztató!
Olyan de olyan tökfej vagy! :-)
Most dolgozol?
Szia,
ugye akkor most már nyugi van!! :-)
Sziasztok!
Megjottem megvan az eredmeny:
PAPP-A szint: 706. 00 miu/L 0. 60 MoM
Szabad ß-hCG szint: 25. 1 Ng/ml 0. 69 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1. 60 mm 1. 16 MoM
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 8 200
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Szia,
szerintem semmi baja.
Én is azt hittem hogy büdi lesz...de mikor megiszod a tejjel akkor egy két perec és már el is illant :-)
Szia Niko,
én még decemberben ekészítettem de aztán nem ittam,mert attól féltem,hogy amíg szedem fokhagyma szagot fogok árasztani.
Szerinted az még jó lehet?
Szia Hadita!
Én azért még reménykedek...
Én használok ovutesztet,minden stimmelt poz.teszt,nyák,szóval nem értem...
sziasztok kislányok:))
hogy vagytok?
nagyon régen jártanm nálatok, de sokszor eszembe juttok, mi lehet veletek
most nem olvastam vissza
kivel mi újság?
van újabb babásunk:?
szurkolok mindenkinek
a pocakosoknak pedig jó pocakosodást:)
HÁt remélem...de :-)
Majd jövő héten megyek rákszűrésre lehet már ott is lesz eredménye :-)
Igen az az ...sok jó olvastam róla.
33 dgk tisztított fokhagyma összet törni és rá kell önteni 3 dl tiszta alkoholt ( 96 százalékos gyógyszertári ) 10 napi áztatni benne, utána leszűrni és lehet kezdeni.
1 nap reggel 1 csepp, délben 2 csepp, este 3 csepp
2 nap reggel 4 csepp...egészen így 25-ig azátán már utána csak 3X25 amíg el nem fogy...
Töpikém úgy tűnik nagyon egy cipőben járunk, pedig úgy drukkoltam neked. Én tegnap még teszteltem is egyet, mert még mindig magas volt, de kár volt a tesztért, ma már ezt is tudtam volna. Kicsit elsiettem... :((
Arra gondoltam, hogy most már tényleg veszek ovu tesztet, hiszen pont a nyaralás alatt jön a pé, - mint neked Judy !! :)) - akkor talán majd kevesebbet stresszelek, hogy vajh melyik nap is a megfelelő.