Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szerintem ez normális hogy érzékeny vagy,majd az idő...
Engem kirúgtak,de örültem is neki mert emberek közt dolgoztam és mondtam h kisfaluban élünk és gyorsan terjedt a hirem és nem birtam volna minden alkalommal elmondani h mi miért volt.
Én különben gyakoroltam a tükör előtt könnyek közt mosolyogva ,mondogattam h mi volt meg miért,mintha valakivel beszélgetnék,mert nem akarom hogy mindenki sajnálkozva nézzen rám.
Fel a fejjel és kitartás!
Én is elsírom még magam, ha valaki a babáról kérdez. A munkahelyemen még sokan nem tudják, hogy mi történt. Amikor a dokinál voltam kontrollon kihallottam a vizsgálóból a az UH-s szívhangot, potyogtak a könnyeim. Iszonyú, de féltékeny voltam, amiért nekik megadatott az ami nekem nem.
DE..., most majd sikerülni kell!!!! És mindenkinél sikerülnie kell!!! És sikerülni is fog!!!
Ma voltam dolgozni, műtét után, hát nem volt vmi kellemes. Inkább lennék itthon.
Februárban teljes gőzzel rástartolunk a projektre, bízom benne, hogy összejön gyorsan és maradok is itthon.
Ti is érzékenyek vagytok még?
Vagy csak én érzem azt, hogy hagyjanak békén, és bármikor tudnék sírni, főleg ha vmi olyat mondanak, ami a babával kapcsolatos.
Alapvetően egy mosolygós jókedvű ember vagyok, de most minden idegesít és alig akarok embereket látni.
Ez borzasztó lehet. soha ne tudjuk meg!
szegények!
Hála Istennek,cs ha minden rendben van!
Ha a doki szerint lehet ak ne várj hanem vágj bele és fel a fejjel,ne gondolj a múltra,minden rendben lesz!
Sok sikert!
Az én Tomifiam is vetélés után fogant.
Áprilisban vetéltem és júniusban terhes lettem úgy hogy védekeztünk.Ezt egy jelnek vettem!:)
És milyen jól tettem,mert egy okos, egészséges, szép, nagy fiam van!:)
Kicsit olyan mintha az elvesztett kicsi lélek jött volna vissza hozzánk!:)
B.B.U.É.K!!! Boldog Babásodos Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!
Köszönöm egész "jól" vagyok.
A HCG szint szép lassan csökken, a doki szerint elvileg 99%, hogy nincs gond.
Már előjöttek a preamens. tünetek.(sokkal intenzívebben, mint a terhesség előtt).
Jócskán fáj már a hasam, remélem megjön. Holnap kell mennem a Kaáliba a receptért a 2. inszem.-hez. Nem tudom, hogy nem -e lesz túl hamar a missed ab után, de legalább reményt ad, hogy talán sikerülhet.
Új év új kezdet...
"Megdöbbentő, hogy milyen sokan átviszik a tegnap terhét a következő napra. Kudarcaikat napról napra magukkal cipelik, és ezzel megfosztják önmagukat az újrakezdés örömétől."
(Gary Chapman: Egymásra hangolva)
Lépni kell, hisz ez a mi évünk!
Szia!
Hogy vagy?Miújság?
Szoritok h minden rendben legyen!Irj ha ide tévedsz!
Gratulálok! :))) Sok erőt adsz nekünk! :)
BUÉK mindenkinek lányok! Egészséges Kisbabás Boldog Új Évet Nekünk! :)
Nagyon , nagyon gratulálok neked!!!
Nagyon vigyázz magadra és pihizz sokat!
Kívánok sok sok egészséget és boldogságot!
Húúú,hát akkor jóh nem láttak még semmit,mármint cs petezsákot.Nem olvastam a történetedet de aztán megkereslek!
Akkor no para majd kifejlődik biztosan!
Nekem anno mikor mentem UH mindegyik orvos más-más adatokat mondott,én 10 hetet számoltam végül kiderült h alig 9...Nem érdemes túl korán orvoshoz fordulni mert cs filóznak!
Fogom a csipiszt!:)
Szia!
Gratula,nagyon örülök nektek!
Hány hetes v?
B.U.É.K!
BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKIENK,PÁR ÓRA ÉS VÉGE ENEK AZ ÉVNEK,PROBÁLJUNK MEG LÁNYOK POZITIVAN GONDOLKOZNI,ÉS NEMSOKÁ JÖNN MINDENKI A POZITIV TESZTEKEL,
ÉN AZT FOGADOM MEG HOGY AZ ELSÖFÉLÉVBE POZITIVAT FOGOK TESZTELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZI MINDENKINEK:-))
B.U.È.K Mindenkinek!
Babázunk mi jövöre!!
Puszi
B.U.É.K. Lányok!!!!
Ma csak pozitívan és boldogan.
2011-ben babázunk!!!
(jó, hogy vagytok, így könnyebb)
Puszi nektek
Bogi
Egészségben, Sikerekben Gazdag, Kisbabás Boldog Új Évet Kívánok Mindannyiunknak! :)))
Puszi és ma nem szabad szomorkodni! Csak pozitívan!!! (bagoly mondja.. :) )
Sziasztok!
Tegnap vettem egy doboz terhes vitamint és elkezdtem szedni,meg a ciklus.hu szerint holnap peteérésem lesz,habár a héten többször is együtt voltunk,megpróbálom növelni az egómat jövőre szülni akarok...!:)
Kitartást és sok erőt mindenkinek lányok!
Nem örülök az újonnan érkezőknek, mert ez azt jelenti, hogy egyre többen vagyuk :( és sajnálom, hogy ennyien át kell élnünk ezt a borzalmat!
Jenny! vigyázz magadra és írj, hogy miújság? Gondolok Rád!
Puszi mindenkinek! Jó éjt!