Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

17669. dj.cica (válaszként erre: 17656. - 0marcsi0)
2011. febr. 21. 13:41

szia ,már rengeteg citromos tea bennem van meg neocitran is,de nem használ,délután megyek a dokihoz,már nyelni sem bírok,torokfertötlenítő sem használ.

Ez a barnázgatás már elmulhatna jövöhéten megyek kontrolla,akkor telik le a 4 hét.

17668. Andika'77 (válaszként erre: 17666. - Csillu22)
2011. febr. 21. 13:40

Szia Csillu!

Nagyon sajnálom,hogy Te is közénk kellet,hogy állj:-(((((!

Én műtétről nem tudok írni,nekem itthon elment a baba a 9 .héten.

Aznap(jan 28.péntek)mikor megállapították a méhen belüli elhalást,kezdődtek itthon este a görcsök, erősödő vérzés kíséretében és hajnalban teljesen "kiürült" a méhem tartalma:-(((((.

De a picikém megkímélt a műtéttől,a dokim szerencsésnek mondott...hmmm.mihez képest ugye..

Ha ilyen köcsögök a m.helyeden,menj el táppénzre,a kis lelkednek is és a testednek is jót fog tenni a pihenés,nem egy stresszes melóhelyen dolgozni...

Gondolom pasi a főnököd...

Amúgy én is úgy tudom,hogy 1 nap az egész,illetve a műtét kb.10 perc..

Sajnálom nagyon,nekem a műtét jan.28-hoz képest(akkor már 1 hete meghalt a babám bennem kb., azt állapították meg a méretekből)és ahhoz képest február 7-én műtöttek volna meg.Emiatt ne aggódj,nekem sem lett semmi bajom,inkább csak lelkileg kiborító,hogy így kell lenni ennyi ideig....tudom!Én is nagyon sírtam..ennek lassan 1 hónapja már..

17667. napzuhany (válaszként erre: 17635. - Bcb6de9272)
2011. febr. 21. 13:38
én első babámnál olyan jól voltam, hogy eszembe sem jutott, hogy baj lehet. Karácsonykor már rosszul voltam és mivel a családban senkinek sem volt ilyen, először nem tértem magamhoz. A kórházból nem akartam kijönni, és depressziós lettem. Aztán fél év múlva megint kétcsíkos lettem, és mondtam az orvosnak, hogy elejétől fogva fáj a hasam. Majdnem hülyének néztek, amikor a 6. héten bevéreztem és találtak egy nagy haematómát. Két hétig kórház, kiengedtek, még 3 hétig élt a kicsi, aztán újabb missed. ab. Ez volt két éve. Azóta meg nem sikerül és megint hajkurászom a dokit. Az sem természetes, hogy nem hisznek nekünk...
17666. Csillu22
2011. febr. 21. 13:31
tényleg, nektek hány napig kellett benn feküdni? nekem csak 1 napot mondtak, ha nincs gond. és meddig voltatok otthon? azért ezt fizikailag, de inkább lelkileg is ki kell pihenni szerintem.:(
17665. Csillu22
2011. febr. 21. 13:30
sziasztok. Most végeztem a SOTE-n, megcsinálták a vérvételt és az uh-t. Hát péntektől ismét sokat esett a hcg-m, és uh-n látták a "szövetmaradványokat" is:((( így kiírtam szerdára missed ab-ra:(((( igazából holnap kellett volna már befeküdnöm, de én akkora barom vagyok, hogy a hülye munahely miatt csak szerdát mndtam:( és a dokim is beteg, csak szerdán jön, és azt szerettem volna, ha ő csinálja.ugyhogy most azon imádkozok, hogy ne kezdjen el ömleni a vér belőlem addig, de biztos vagyok benne, hogy addig nem fogja kibírni. tudom, hogy hülye vagyok, mert jobb lett volna már holnap, de a szemétláda főnököm egy akkora rohadék, elmondtam neki pénteken is, hogy valószínű elvetéltem és ma megyek vizsgálatokra még, erre az a szemét elkezdett hívogatni fél 11-kor már, hogy hol vagyok, teljesen bunkün, mert, hogy ugy volt, hogy fél 8ra megyek és még mindig ott vagyok??!! hogy lehet valaki ennyire gusztustalan féreg, elnézért, de ezt nem akarom elhinni, és én barom még be is jöttem ma is, és holnap is:( már komolyan azon gondolkodom, hogy elmegyek a francba táppénzre és soha többet nem jövök:(( teljesen kikészítenek idegileg és ennyire undorítóak:(
17664. Andika'77 (válaszként erre: 17663. - Linesz)
2011. febr. 21. 13:24

Tettem fel egy pár új képet a kutyus is rajta van...

Igen,szerintem is olyan,mint a tesó vagy a gyermeked:-)),hűségesek és nagy vigaszt tudnak nyújtani a szomorúságban.

Az én Debbie-m már egy döcögős kis "vénlány",már nem is ugat,kamillával mossuk a kis szemeit, eléggé könnyezik neki.bár 2 hete azt mondta az állatorvos,hogy bárcsak mindenki így nézne ki 100 valahány évesen:-)))!én úgy gondolom,hogy egyszer el fog aludni szépen,miközben álmodik valami szupi jó dologról és ha átér a Szivárvány-hídon,ott fogja várni az Anyukája és a tesókája is ,aztán egyszer majd mi is találkozunk!!!!

Az a kutyakozmetikus meg jobban figyelhetne arra,amit csinál...nem dicsérném meg!:-((

Sajnálom,ami a kutyikával történt:-((!

Anyuméktól csak 1 lépcsőház választ el,a Debbie itt lakik,itt élt,itt szokta meg és anyum a 2 anyja,nem hagyná el még a lábnyomát sem soha:-)!

Minden nap jövök hozzájuk,szeretgetem az öreg kutyámat és bár már nagyokat sétálni nem tudunk vele,de azért puszit és simit minden nap kap tőlem!

Most is itt vagyok náluk,átjöttem mert fatikámhoz ügyeletet kellett hívni,lázas,fáj a torka stb..remélem nem ragad rám is át...

Én is várom nagyon a pirit,szombaton lesz 1 hónapja,hogy megtörtént a baj:-(((,szerintem lassan meg fog jönni nekem is..

Aztán hamarosan újabb próbálkozás következhet reményeim szerint!!!!

17663. linesz
2011. febr. 21. 13:12

Sziasztok!

Hihetetlen,hogy az ember mennyire tud kötődni egy kutyushoz.Nekem olyan volt,mint a testvérem.Mikor terhes voltam a kisfiammal,mindig feljött hozzám az ágyra és oda feküdt a hasamhoz.Tudta,hogy babám lesz.Én megtudtam mutatni neki a kisfiamat. : ) De 5 hónap múlva,sajnos el kellett engednünk.Sajnos a kutya kozmetikus belevágott a pofijába és az évek múlva elrákosodott neki.Nagyon sajnáltam.

Más:

Már én is várom az első menzeszt.2 napja görcsöltem egy kicsit,de semmi.Még sosem vártam ennyire,hogy végre megjöjjön. : )

dj.cica:

Én is most keveredtem ki a betegségből.Láz,torok fájás,köhögés...fájt mindenem.De 4 nap alatt kikeveredtem belőle.Citromos forró tea,Neocitrán és Algopirin felváltva.

0marcsi0:

A másik kutyus amin gondolkodunk a labrador. : )Ezt a két kutyust ajánlják nagyon.Gondoltunk még a magyar vizslára,de benne ott a vadász ösztön és nem szeretnénk,ha egyszer elszökne.

17662. Andika'77 (válaszként erre: 17659. - Vedin)
2011. febr. 21. 12:46

Linesz,Vedin ..

olvastam a kutyusokkal kapcsolatos írásaitokat.

Nekem van egy 16 és fél éves tacsilányom,már nagyon öreg.Akkor született nálunk,mikor 17 éves voltam..

Most meg 34 áprilisban.Imádjuk Őt,sokáig ketten voltak az öreg kutyimmal,a mamijával,Ő 15 évet élt, cukorbeteg volt és apukám napi 2x inzulinozta 5 éven át!Mikor kiderült a baj,már majdnem kómába esett Jessica(így hívzák-én találtam ki 14 évesen:-)))és 20%esélyt adtak arra,hogy megéri a reggelt.Ekkor volt 10éves...

Aztán még 5 évet ráhúzott,így csodájára jártak a dokik:-)!

Itthon aludt el örökre,előtte felkiáltott érdekes sosem hallatott hangon,úgy köszönt el....sosem felejtem el,az első kutyusom volt és örökre szeretni fogjuk Őt!

Az Ő kislánya,aki most majdnem 17 éves...és hát ugye nála is bármikor bekövetkezhet ..bármi..inkább le sem írom,mert minden nap a fülébe súgom,hogy szeretjük nagyon és maradjon még velünk,mert szeretném neki bemutatni a kisbabámat ha megszületik:-))!Aug 21-én lesz 17 éves és ha a babóca most velünk maradt volna,akkor aug.25-én született volna..talán együtt ünnepelhettük volna a pici baba és a "kutyagyerek" szülinapját!!!:-)))

Van egy mondás:Kutya nélkül lehet élni-de minek????

17661. Andika'77 (válaszként erre: 17655. - Dj.cica)
2011. febr. 21. 12:37

Sziasztok!

Cica,jobbulást kívánok Neked!

Nálunk esik a hó,már nagyon unom ezt a telet,jöhetne már a napsütés!

Most én sem vagyok jó passzban...:-((

Talán a hét vége felé megjön a vetélés óta most először..érzem a jeleit,szerintem attól voltam bolond a hétvégén is.Utálom olyankor magam és szégyellem is,akkor nagyon hülyén tudok viselkedni,még a páromat is megbántottam:-(((

De ma reggel bocsánatot kértem..

Nem tudom mi lehet ez,a hormonok játszadoznak velem..??

Pumukli jó munkát és puszi!!!

17660. Pumukli83
2011. febr. 21. 12:32

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, dolgozok ezerrel!

Cica, én is 3 hétig barnáztam, már azt hittem, hogy jön a mensi is, de mostmár barna nincs, meg még mensi se.

Szép napot mindenkinek!

17659. Vedin (válaszként erre: 17653. - Linesz)
2011. febr. 21. 12:31

Akkor tudod, hogy milyen ha 14 évig már volt veletek kutya. Nekem a legnyagyobb bajom mindig az elveszítéssel van. Nem akarom magam lelkileg kitenni ennek. Most pedig minden szinten jutott ki ebből!

Az biztos, hogy a Golden nagyon emberszerető, kutyasétáltatás közben, ha találkoztunk másik párossal, őt soha nem a másik kutya érdekelte, hanem a gazdi.

17658. 0marcsi0
2011. febr. 21. 11:18
Neked is szép napot vt78! És szép napot mindenkinek! :)
17657. bcb6de9272
2011. febr. 21. 11:00
SZÉP NAPOT!!!!!
17656. 0marcsi0
2011. febr. 21. 09:03
Szia dj.cica...a lebetegedés sohasem jó, de most van a vírusnivázió! Egyél sok citromot, mézet és igyál teát, aztán meg pihenés pár napig! Én kb 12-14napig barnázgattam...a dokim azt mondta az első vérzésig is eltarthat, tisztul a szervezet.
17655. dj.cica
2011. febr. 21. 08:28

sziasztok teljesen lebetegedtem:( lázas vagyok fáj a torkom köhögök,a kisfiam is beteg:(

Gondolom már 3 héttel a megindítás után nem lehet probléma hogy lebetegedtem.Még mindig barnázgatok néha nem tudom normális e ez.

17654. 0marcsi0
2011. febr. 21. 08:00

Mi labradort vettünk, 2hónapos volt...és a fájdalmam a műtét után ő enyhítette...hihetetlen hogy mekkora kincs egy kutyus is! :)

Lányok mi újság? Hogy vagytok?

Én ma már kicsit jobb passzban vagyok, csak fájdogál a hasam...ez a műtét óta az olyan menzim ami tényleg a régi menzikre emlékeztet...:) szóval mostmár a szervezetem is jelzi, hogy letelt a 3hónap és hajrá! :D

17653. linesz (válaszként erre: 17651. - Vedin)
2011. febr. 20. 21:59

Még gyorsan felnéztem lefekvés előtt! : )

Az az igazság,hogy nekünk (gyerekkoromban) volt egy spánielünk.14 évig élt velünk.Sajnos 2 éve el kellett altatnunk ,mert beteg lett.

Nem tudom elképzelni az életünket kutya nélkül.Tudom mekkora felelősség,mert 14 évig volt kutya a szüleimnél panelban.Hajnalban,délután,este séta.40 fokban,vagy hóesésben...

Most tartok ott,hogy feldolgoztam a kutyám elvesztését és szeretnénk egyet.Azt mondják,hogy nagy család barát kutyus a golden.Családi házban élünk és elég nagy udvarunk és kertünk van.

17652. Vedin (válaszként erre: 17651. - Vedin)
2011. febr. 20. 21:00
megvettük pontosabban
17651. Vedin (válaszként erre: 17642. - Linesz)
2011. febr. 20. 21:00
Hát valóban kedvenc kutyám a Golden, de azért 2x gondoljátok meg, hogy vesztek e kutyát. Óriási felelősség.Naponta sétálni velük, még a legegyszerűbb dolog. Nekik nagy a szabadság vágyuk és nekünk gakorlatilag a kertünk megszünt...mindent kiástak, feltúrtak, szétszedtek, letéptek. Főleg hajnalban és éjjel tették. A lányom akart kutyát, jó 2 évig mondogatta, meg vettük és kb. 2 hónap után már minden vele kapcsolatos munka ránk hárult.
17650. linesz
2011. febr. 20. 20:07

Csajok,megyek én is,de holnap felnézek!

Jó éjt mindenkinek!! : )

17649. bcb6de9272
2011. febr. 20. 20:05
Pedig még maradnék...de megyek sziasztok:)
17648. bcb6de9272
2011. febr. 20. 20:05

Most mennem kell, mert a párom már sokallja a fórumozásomat:)))

Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra.)

17647. jenny79 (válaszként erre: 17644. - Bcb6de9272)
2011. febr. 20. 20:03

Igen, sikerült!

Tényleg szép!

17646. bcb6de9272 (válaszként erre: 17645. - Linesz)
2011. febr. 20. 20:03
De remélem ez csak gyógysírás?
17645. linesz (válaszként erre: 17640. - Bcb6de9272)
2011. febr. 20. 20:01

Köszi.

Tényleg nagyon szép.Már el is pityeredtem rajta!: (

17644. bcb6de9272
2011. febr. 20. 20:01
secret gared és ott bejön és lehet hallgatni, olyan jó....remélem sikerült meg találnotok.9
17643. jenny79 (válaszként erre: 17635. - Bcb6de9272)
2011. febr. 20. 20:00
Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik meg. Végi sírtam az utat az uh-tól hazáig.
17642. linesz (válaszként erre: 17636. - Vedin)
2011. febr. 20. 19:58

Köszi!Én is örülök.Ő a mindenem,a szerelmem! : )

Most nézem a képeidet...Golden retriever kutyusod van? : )

Én is azt szeretnék venni a kisfiamnak tavasszal.Annyira gyönyörűek.

17641. jenny79 (válaszként erre: 17638. - Linesz)
Én sem tudom megnézni!
17640. bcb6de9272 (válaszként erre: 17638. - Linesz)
Song from a Secret Garden

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook