Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Drága Andika!Ha véletlenül nem fáj a cicid az nem azt jelenti,h.nincs Baba.Nekem egyiknél sem fájt.Sőt...nyomkodtam is,h.fáj-e?
Figyelni én sem szoktam semmit,nem is számoltam.Amikor itthon van a Férjem hétvégén,akkor mehet a Baba projekt. :D
Már nagyon várom,h.megjöjjön "Piri".Már igencsak be vagyok sózva.
Én két naponta csináltam a teszteket,majd rá 1 hétre.Mindig erősebb lett.A doki azt mondta,h.elég 1 teszt is ha 2 csík van rajta,felesleges pénz kidobás.De ez az Ő véleménye,nem a mienk :D
Akkor tessék vigyázni magadra/magatokra!Ha látott doki mindenképpen gyere a jó hírrel!!!!!!!!!
Sziasztok,én is megérkeztem...
Most 5 napig megyek egyfolytában reggeltől-estig,így nem sok erőm marad írni,nagyon fárasztó..
Hol is kezdjem..
Jucuskám nagyon jó a kép,amit felraktál magatokról,szépek vagytok!!!És az a kis malacka????
Nagyon vigyázz magatokra,pihenj sokat ha teheted és próbálj meg tényleg erősen arra gondolni és kérni a Picúrkát,hogy maradjon Veled!!!!!!
Nagyon szorítunk értetek!!!!!!!!!
Napzuhi érted is!!!!
Narancsika annyira cuki,amit írtál,nagyon tetszett!Ossszt kész:-)))!
Pumikám,Tinám megvagyok,köszönöm,hogy aggódtok értem:-),nagyon jólesik ám!Én is sokat gondolok Rátok,szorítok Nektek és mindenkinek a mielőbbi ++ tesztekért!!!!Ti,hogy vagytok?????
Linesz az a ++ teszt az ovuteszt vagy terhességi?!:-)most én maradtam le...
Mártika Érted is megy a drukk!!!!!!!!!
Többiek,tesztel valaki mostanában?Judit???????
Lassan vége a júniusnak,csak úgy halkan jegyzem meg:-))),hol az a ++ teszt??!!Várjuk nagyon!!!!:-)
Nana ezeken a bogyókon én is agyalok,hogy kellene kérnem esetleg...
Nekem ez a ciklus 9.napom ha jól számolok,mert 14-én jött meg 26 napra.most semmit nem érzek,hogy van-e már peteérés vagy ilyesmi,nagyon nem is érek rá,már fagyi adagolással álmodom....uhhhh...
Nekem az lesz a tuti ha a cickóim irdatlanul elkezdenek majd fájni és bedurrannak,az a ++teszt előjele lesz.Úgy fájt az előzőnél,hogy nem lehetett hozzáérni a mellbimbómhoz,mert pofon járt érte:-) a drágámnak:-)!
Zsu,Adry,Adruss,Kormoránmadár,Meganovatyúkanyó:-)
és mindenki,sok puszi Nektek is és jöjjenek már azok a Pocaklakóink!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Jó sokat írtatok,amióta nem voltam.Próbáltam olvasni amiket írtok,de le vagyok maradva.
Jucc: Drága,nagyon szorítok,hogy veled maradjon a baba.Nem gratulálok,mert én babonás vagyok.De nagyon jó hír,hogy baba van a pociban.Pihenj sokat és ne idegeskedj!!
Pumukli: Az a helyzet,hogy a mensi 10. napjától tesztelek.A 19. napon pozitív lett a tesztem.Vagyis nem tudom.Megnéztem 10 perc után pozitív volt,aztán 30 perc után vissza halványodott.Délután csináltam még egyet,az már nem lett erős.Mindegy,együtt voltunk,hátha....
Teszteltem tovább és már 3 napja erős teszt.Most voltam pisilni és volt egy pici barnázás.Fáj a cicim és megint hőhullámom van.
Nem érzem,hogy baba lenne,de reménykedem.Lehet,hogy reggel csinálok terhességi tesztet.Bár még korai lenne.
Majd meglátjuk.Bár úgy vagyok,hogy nem igazán érdekel most a baba téma.Össze jön,akkor örülök,ha nem,akkor sem kenődök el.
Veled mi van?Baba nincs még?
Bocsi lányok,hogy nem tudlak követni titeket.
Mindenkit puszilok és szorítok mindenkinek!!
Napzuhany,veletek mi újság?Inszem?
Jucc, pihenj nagyon-nagyon sokat! A kineziológus biztosan segíteni fog, nekem is löketet adott az asztrológus. Illetve nekem nagyon sokat segít(ett)a a napló írás. Nem minden nap, csak amikor magam alatt vagyok... Ott nem számít, hogy hogyan fogalmazol, csak jönnek a gondolatok, mint az áradat, de utána jobban fogod érezni magad.
Lenne hozzátok egy kérdésem. Tüszős mandula gyulladásom van, Aktil duot kaptam rá. Egy héten keresztül kell szednem. 29-én leszek a 14. napon, az utolsó gyógyszert 28-án kell bevennem. Ha már nem szedem, kell valameddig védekeznünk, nehogy valami baj legyen?
Napzuhi, neked köszönöm az állandó biztatást :) Sokat gondolok rád, még így látatlanban is, nagyon-nagyon szorítok neked, nektek!!! Mikor is lesz a nagy nap? Mostanában mindent elfelejtek :S
Jaj de jó akkor talán minden oké! Próbáld meg elhagyni azt a hógolyót és próbálj a picire összpontosítani!Itt mindenki neked drukkol ahogy látom úgy h hajrá....
Puszi
Sziasztok!
Drága Jucc, jól megijedtem én is ahogy olvastalak!
Jó tetted, hogy elmentél dokihoz. Biztosan minden rendben lesz, tessék sokat pihenni és feküdni. A kineziológus nagyon jó "dolog", én is voltam, szerintem fog tudni segíteni! Puszillak
Többiek mizu?
Linesz, már régen voltál, lassan "tesztközelben" vagy Te is, dokinál mi volt?
Drága Jucc!
Most nem tudom mit is írhatnék.
Rettenetesen sajnálom, ami történt! Azt hiszem túl korán jött ez a kis picurka, még messze nem gyógyultak be a sebeid, még időre van szükséged.
Most biztos nagyon rosszul érzed magad, de valami miatt ezt is át kellett élned. És hidd el, tapasztalatból tudom, ettől csak még erősebb leszel, amikor majd felkelsz a padlóról. Kitartás, ROSSZ UTÁN JÖN A JÓ!!! Puszi, és nagy-nagy ölelés!
Akkor tessék szót fogadni és pihi !!!
A halvány csík meg napról napra erősebb lesz!!!
Na Lányok!
Köszönöm a drukkot, talán van még remény.
Most értem haza a dokitól. Amikor írtam Nektek reggel, belém nyilallt, hogy van az a nődoki, akitől egyszer kérdeztem neten ilyen "orvos válaszol" fórumon. Megkerestem a számát, felhívtam, és behívott magához. Tünemény volt. Nem uh-zott, mert még nem látszana több, mint amit érez is: nagyobb, puha méh, duzzadt jobb oldali petefészek (abból jött a petesejt), szerinte még megvan a terhesség. Viszont nagyon kikaptam, hogy mennyi lelki terhet cipelek a vállamon, és sürgősen meg kell szabaduljak ezektől, ez az egyetlen esélyem, hogy megmaradjon a baba. Teljesen igazat adok neki, marha jól játszom az erős nőt, de ez csak a felszín. Csak görgetem azt a hógolyót, egyre nagyobb lesz, én meg szépen összeroppanok egyszer... Délután kapok időpontot kineziológushoz, Ő majd valszeg tud oldani a szorongásaimon.
Emellett az Utro-t megemelte 3x2-re, és szigorú fekvést írt elő.
Nagyon sok barna van most, és a cicijeim is összeestek, így elég nehéz elhinni, hogy még ott a baba, de próbálok pozitív lenni. Az előbb csináltam egy tesztet, halvány pozi...
Zajlik az élet...
Puszi Nektek!
Most lehet tudatlannak tűnök majd,főleg 21 gyerek után,de írjátok le pontosan,h.ha pozi a teszt,majd akkor hívjam a dokit és kérdezzem meg,h.ír-e fel DUPHASTONT?Vagy mi az a bogyó???Mármint a neve,mert mindig bogyót írtok.
Ezeket akkor azok kapják akik el vetéltek.
Duphaston,az fel helyezhető valami????
Mi még nem is próbálkozunk,de fel írom ezeket.
Drága Jucc!
Szerintem azonnal menj be a kórházba, gyűrd le az ellenérzéseidet! Bent megmondják majd mi a teendő!
Gondolok Rád, jelentkezz amint tudsz!
Puszillak
Jézusom itt vagy??Ne,ne,ne!Beszélj a dokiddal.Vagy menj kórházba!!!!!!!!!!!!!!
Nálam is így kezdődött.Én "Csak" akkor véreztem amikor pisiltem,de akkor tenyérnyiket.Nekem azt mondták,h.másnap menjek be,de feküdjek.(Nem tettem meg)Meg azt is lehet nagyon görcsölök majd stb,arra készüljek és ha így van induljak kórházba.
Én este ki halásztam a WC-ből :( Akkor már tudtam,h.itt a vége :( :( :(
Ne járj így,mint én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Este sajnos elkezdtem pirosat vérezni, szerintem elvesztettem a Picit. Jobb most, mint később, de azért elég rosszul esik :(