Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » B oldal forog. Ha ilyen volt az A, akkor ez milyen lesz?... fórum

B oldal forog. Ha ilyen volt az A, akkor ez milyen lesz?... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

22. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 21. - 55Judit)
jan. 17. 23:11
Köszönöm😀😊
21. 55Judit (válaszként erre: 20. - Kaliforniai tornádó)
jan. 17. 20:09
Igen. Mert megérdemlem.😉 Legyen neked is egyre jobb!😀
20. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 19. - 55Judit)
jan. 17. 20:01
Na, az még jobb. A minőség többet ér mint a mennyiseg.
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Kaliforniai tornádó)
jan. 17. 14:42
Nekem pedig jobb jutott a B-ből mint A-ból.
jan. 17. 14:09
Akkor keleti Ágnesnek több jutott a B oldalból mint az A-ból
17. Érdekes73 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 8. 13:35
Többet kell tenni mint 50 alatt.
jan. 8. 12:13

Ötvenen túl biztos a B oldal.

Igazat adok, akik írjátok, tenni kell érte, hogy ne legyen rosszabb.

15. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 8. - ~ Luna ~)
jan. 7. 19:27

Ötvenöt évesen már nagy-nagy valószínűséggel a B forog.

Száztíz éves kort igencsak kevesen élnek meg, és életünk felétől az már a B oldal. Én ötvenre tenném mondjuk a B oldalt, és ez nem azt jelenti az rosszabb, mint az A.

14. 55Judit (válaszként erre: 13. - 55Judit)
jan. 7. 16:41
Na és a derűmet!😉😀
13. 55Judit (válaszként erre: 12. - Kaliforniai tornádó)
jan. 7. 16:28
Nem értek hozzá. Én még sosem gondolkoztam azon melyik oldalon lehetek. Ha most belegondolok, nagy valószínűséggel a B oldalt élem. Nincs jelentősége. Én csak arra hajtok hogy minél tovább őrizzem meg az önállóságomat.
12. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 10. - 55Judit)
jan. 7. 16:21
Hát ez az. Aki 20 évesen meghal, nem mondja azt 11 évesen hogy az már a b. És a világ legöregebb 118 éves embere is valószínű hogy 58 évesen azt mondta hogy az már b, pedig a volt. Csak utólag lehet megmondani ha valaki meghalt hogy mikortól melyik oldal volt neki. Aki előbb meghal, tévesen mondta, aki tovább él az c oldalt mond? Ezért inkább úgy kéne mondani hogy valószínű a oldal és valószínű b. Biztos b csak 62-65 éves kortól kb.
11. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 16:14

A 85 éves Chuck Norris így éli a "B" oldalt:

"Még mindig célokat tűzök ki, megyek előre, és a fegyelmet a kényelem elé helyezem. Bármennyi idős is vagy, törekedj arra, hogy önmagad legjobb verziója légy!"

[link]

A cikk tanulságos lehet bárki számára!

10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Kaliforniai tornádó)
jan. 7. 15:51
Szerintem akkor mondják az emberek hogy átléptek a B oldalra, amikor arra gondolnak hogy az életüknek kb. a feléhez érkeztek. Bár mindenki tudja hogy a 100 évet nem sokan élik meg, mégis ez a B oldal sokak szerint 50 éves korban kezdődik.
9. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 8. - ~ Luna ~)
jan. 7. 15:28
Valakinek már 10 évesen vagy mégelőbb és olyan is van akinek csak 60 évesen, de nagy átlagba olyan 33 és féltől. De sok értelme nincs szerintem ennek az oldal számolásnak, mert szinte mindenki úgy mondja magáról ami az átlagos, ha igaz rá, ha nem.
8. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 13:14
Mikortól forog a B oldal?
7. Frech (válaszként erre: 4. - Alnisa)
jan. 7. 13:02

csináld azt, ami örömet okoz."

Jó tanács.

Én azt csináltam, de a sok öröm miatt elvált tőlem az asszony...

jan. 7. 10:28
Mindig szokták mondani hogy napos b oldal. És erre kérdeztem valakitől hogy és akkor milyen a borús a oldal? Erre azt mondja az olyan ami nekem van. Ez tavalyelőtt volt, valószínűleg akkor még tényleg az a oldal volt. Erre mondom neki menjen a fenébe. Persze csak poénból. Szerettünk szívózni egymással, de tényleg elég negatív voltam akkor, most már jobb időszak van
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 09:52

Akik az A oldalon lepusztítják magukat a B oldalon meg széttárt karokkal azt mondják "nincs mit tenni", azoknál törvényszerűen egyre rosszabb lesz a helyzet. Mert mitől lenne jobb? Mondjuk attól hogy elkezdenek gondoskodni a fizikai, lelki és mentális jólétükről. Elkezdeni sosem késő.

Láttál volna 48 éves koromban engem amikor besokallt a szervezetem és rákos lettem! Ez kellett ahhoz hogy lassítsak és elkezdjek magammal foglalkozni mert előtte minden más fontosabb volt és abba belerokkantam. (Más egyéb bajom is lett akkoriban.)

Most a 71.-ben sokkal jobban vagyok mint 23 éve. persze az idő vas foga belém mar mint mindenki másba, de én résen vagyok, és azonnal felkutatom a kilábalási lehetőségeket a bajból. Az öreg korra való felkészülést nem tavaly keztem el. Vannak persze bajok, de a sopánkodásra nincs időm, mert lefoglal a tenni akarás.

Neked is jó egészséget kívánok! Tegyél érte, mert nem jár alanyi jogon!

jan. 7. 09:26

Tegyél érte, hogy ne legyen sokkal rosszabb.

Egyél egészségesen, mozogj.

Lelkedet is ápold, csináld azt, ami örömet okoz.

3. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 09:23
Az A oldal nagyban meghatározza milyen lesz a B oldal. Azt mondják minden nyavalya elkezdődik egyszer, csak az nem mindegy, hogy mikor. Sok olyan 70-80as embert ismerek, akiknek kevesebb a bajuk, mint a 30as, vagy 40es korosztálynak, de ők sokat tesznek is ezért (sport, étkezés, rendszeres szűrővizsgálatok, jófajta vitaminok, rendszeres közösségi élet, általános érdeklődés az élet iránt és (bár már csapból is ez folyik) minimalizált stressz.
jan. 7. 09:14
Ez így van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook