B oldal forog. Ha ilyen volt az A, akkor ez milyen lesz?... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ötvenen túl biztos a B oldal.
Igazat adok, akik írjátok, tenni kell érte, hogy ne legyen rosszabb.
Ötvenöt évesen már nagy-nagy valószínűséggel a B forog.
Száztíz éves kort igencsak kevesen élnek meg, és életünk felétől az már a B oldal. Én ötvenre tenném mondjuk a B oldalt, és ez nem azt jelenti az rosszabb, mint az A.
A 85 éves Chuck Norris így éli a "B" oldalt:
"Még mindig célokat tűzök ki, megyek előre, és a fegyelmet a kényelem elé helyezem. Bármennyi idős is vagy, törekedj arra, hogy önmagad legjobb verziója légy!"
A cikk tanulságos lehet bárki számára!
csináld azt, ami örömet okoz."
Jó tanács.
Én azt csináltam, de a sok öröm miatt elvált tőlem az asszony...
Akik az A oldalon lepusztítják magukat a B oldalon meg széttárt karokkal azt mondják "nincs mit tenni", azoknál törvényszerűen egyre rosszabb lesz a helyzet. Mert mitől lenne jobb? Mondjuk attól hogy elkezdenek gondoskodni a fizikai, lelki és mentális jólétükről. Elkezdeni sosem késő.
Láttál volna 48 éves koromban engem amikor besokallt a szervezetem és rákos lettem! Ez kellett ahhoz hogy lassítsak és elkezdjek magammal foglalkozni mert előtte minden más fontosabb volt és abba belerokkantam. (Más egyéb bajom is lett akkoriban.)
Most a 71.-ben sokkal jobban vagyok mint 23 éve. persze az idő vas foga belém mar mint mindenki másba, de én résen vagyok, és azonnal felkutatom a kilábalási lehetőségeket a bajból. Az öreg korra való felkészülést nem tavaly keztem el. Vannak persze bajok, de a sopánkodásra nincs időm, mert lefoglal a tenni akarás.
Neked is jó egészséget kívánok! Tegyél érte, mert nem jár alanyi jogon!
Tegyél érte, hogy ne legyen sokkal rosszabb.
Egyél egészségesen, mozogj.
Lelkedet is ápold, csináld azt, ami örömet okoz.
További ajánlott fórumok:
- Az élet vicces oldala, avagy ha nem sírunk akkor nevetünk!
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Ha egy paralelogramma oldalainak összeadott értékét megszorozzuk 2-vel, akkor milyen formát kapunk, ha...?
- Ha nem társkereső oldalakon, akkor hol ismerkednek a művelt férfiak?
- Ha átutalták a reálhozamot, akkor az internetes oldalon lenullázódik, vagy kiírják, hogy átutalva?
- Ha aukciós oldalon megnyertem egy licitet, akkor nekem kell rá írnom az eladóra a részletek miatt vagy várjam meg míg ő ír?