Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Azt gondolom, erről beszélni kell a mai világban fórum

Azt gondolom, erről beszélni kell a mai világban (beszélgetés)

1 2
48. Lady Lavender (válaszként erre: 47. - Globus)
jún. 20. 13:42
A kisgyerekek elől a konnektorokat is ildomos ledugni ovis korban (meg még később is) mielőtt McSzekszualizalnak őket.
47. globus (válaszként erre: 45. - PöttyösPanka)
jún. 20. 08:34
Úgy általában mindenféle lyukak, rések iránt érdeklődést tanúsítanak. Ki ne emlékezne rá, hogy ennél jóval fiatalabb bébije folyton a szemébe, orrába akart nyúlkálni etetés közben?
46. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 08:31
Csoportos erőszakról olvastam. De előfordulhat másképp is, ha belegondolok, Nem kell feltétlen törpének lennie. Odakötözheti az ágyhoz és megerőszakolja, erről is olvastam.
jún. 20. 08:24

Tényleg erős az óvodások biológiai kíváncsiságát párhuzamba vonni bármilyen nemi erőszakkal.

Az én óvodásom a macska végbélnyílásához akarta dugni az ujját. Akkor most aggódjak, hogy az állatok felé fog fordulni szexuálisan? Ebben az életkorban teljesen természetes, hogy ismerkednek a testi működésekkel. Ebben nekik nincsen nemi vágy.

44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 43. - Srcrss)
jún. 19. 21:00
Azért azt nem. De hidd el én is csak kezdem még kapizsgálni
43. srcrss
jún. 19. 20:05
Nem jött át. Ha papás-mamást játszunk a szomszéd kisfiúval, akkor megyünk a dutyiba, vagy mi? 😕 Nem értek semmit.
jún. 19. 19:55
Bocsánat, most látom hogy kétszer másoltam be és csak 30 félet írtam 36 helyett. De mindegy, a lényeg átment szerintem.
jún. 19. 15:16
Ha ennyire gozod sincs semmiről, nem tényként kellene itt közölni, mit rontanak el a szülők, meg beteges képeket fabrikalni képtelen helyzetekrol, hanem tájékozódni először.
40. Enissa (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 14:58

"Nem hiszem, hogy a szülőket büntették volna, óvoda."

Az óvodát, a gyermekek korára értettem.

" De akkor azt mondod hogyha történt volna más is akkor anyámat veszik elő vagy mást aki a csoportba volt?"

Igen, amíg a szülő dolgozik, az óvodában a személyzet a felelős a gyermekekért, nincs ebben semmi nem érthető. Ezt a hivatást választotta, tudja mindenki mivel jár, ha nem tudja valaki kezelni az óvodában történteket, nemcsak erre gondoltam, hiszti, betegség, kaki-pisi baleset, viselkedési zavarok akkor pályát kell módosítani. Ébren szinte többet tölt egy gyermek a nevelőkkel, mint a dolgozó szülőkkel.

39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - Enissa)
jún. 19. 14:39
Igazad lehet hogy csak próbált nyúlni. De számomra akkor is furcsa hogy 7 éves kislányoknak ilyen eszükbe jut. Persze ha tényleg csak kíváncsiság az más. De akkor azt mondod hogyha történt volna más is akkor anyámat veszik elő vagy mást aki a csoportba volt? Mivel hogy nem otthon történik hanem egy intézménybe ahol az ő felelőségük? Igen, ebbe igazad lehet. De én a hajlandóságot akkor is a szülőkre értem mert némelyik szülő nyitva hagyja a laptopot lezáratlanul jelszó nélkül szexuális tartalmat megnyitva, es a gyerek másnap ezt meséli részletesen.
38. Enissa (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 14:23

Nem hiszem, hogy a szülőket büntették volna, óvoda.

Nem tudom semmimásnak elképzelni, mint kíváncsiságnak, akár a hüvelyébe, akár a végbelébe nyúlt, (próbált nyúlni) nem gondolnám, hogy ennek szexuális indíttatása volt.

Ha sikeresen belenyúlt volna, az baromi fájdalmas, orvos lett volna a vége, nem elbeszélgetés.

37. srcrss (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 14:22
Az. 😄 Ezt csinálják óvodáskorban, tapizzák magukat és egymást.
36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Enissa)
jún. 19. 14:21
Így igaz. Mindegy ki az elkövető és ki az áldozat, az áldozatnak nem szégyen segítséget kérni, sőt a sorstársainak is példát mutat.
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Srcrss)
jún. 19. 14:20
Hát ha neked ez csak játék?
34. srcrss (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 14:12
Úgy érted, hogy gyerekek játszottak egymással? Ezen akadtál ki?
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Enissa)
jún. 19. 14:09

De az ujjukat tudják használni. Értsed jól amit írok. Az ujját használta arra amire azt a szervüket szokták ami még nem érett akkor. Nem akarok egyértelműbben fogalmazni mert ezen az oldalon lehet hogy nem megengedett. És ő csinálta a másik gyereknek elöl vagy hátul lévő

testnyílása kapcsán azt már nem tudom. Valóban ez nem erőszak volt, de lehetett volna az is. Ha verekedni hajlandó egy óvodás, erre miért ne? Anyám nem szégyenítette meg őket hanem mindkét szülővel, illetve mind a néggyel négyszemközt beszélt. Ha ennél több is történt volna szerintem a szülőt bűntetik. Egy kisgyereket nem lehet. Nem akartam senkit felzaklatni a témával.

32. Enissa (válaszként erre: 28. - PöttyösPanka)
jún. 19. 11:47

Egy példa akad, de ez nem erőszak.

Egyik legfiatalabb brit anyuka – 12 éves lány, 13 éves fiú (2014). Londoniak.

31. Enissa (válaszként erre: 27. - PöttyösPanka)
jún. 19. 11:40

Már írtam itt a Hoxán, hogy amikor férjhez mentem, akkor vettem a bátorságot, hogy megkeresem, és erőből állcsúcson vágom, nem jött össze, nem élt már. Most is összeszorítottam a gondolattól is fogaim.

A gyerekeimet el is láttam minden tanáccsal, mire kell figyeljenek, és ne fogadják el, hogy normális, ha valami furcsát, zavarót tesz velük felnőtt, idősebb bárki is.

Kell erről tényleg beszélni. Csak ne keverjük a kíváncsiságot, a zaklatással!

30. globus (válaszként erre: 28. - PöttyösPanka)
jún. 19. 11:36
Pláne óvodás...
jún. 19. 11:24
Tök jogos, hogy nem szabad elfeledkezni a kirívó esetekről sem. Viszont azért a hangsúlyt eltolni sem érdemes. Lehet, hogy az egész világon egyszer áldozatul esik egy törpenövésű felnőtt egy gyereknek. Persze, áldozat, és megilleti minden, ami ezzel jár. De azért gyerekek milliói esnek áldozatul felnőtteknek. Ezt már a számok alapján is égetőbb problémának érzem, mint a ritka kivételeket. És sajnos ezzel sem sikerül érdemben felvenni a harcot.
jún. 19. 11:20
Egy 12 éves nem tart ott a nemi érésben, hogy tudjon és akarjon szexuálisan bántalmazni másokat. Nem tudom elképzelni, hogy egy kisgyerek ennyire erős nemi vágyat érezzen.
27. PöttyösPanka (válaszként erre: 25. - Enissa)
jún. 19. 11:18
OMG 😱
26. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 10:16

"Viszont ha egy gyerek zaklat egy másik gyereket, anyám óvónő és volt ott egy eset, ott erőszak nem történt, de valakinek a felelősége."

És édesanyád mit tett? Remélem nem szégyenítette meg örök nyomot hagyva a gyerekekben.

Fontos különbséget tenni gyermeki kíváncsiság és bántalmazás között. Az óvodáskorú gyerekek természetes módon érdeklődnek a testük és mások teste iránt, ez önmagában nem zaklatás, nem perverzió, és semmiképpen nem nemi erőszak. Sok múlik azon, hogyan reagálnak a felnőttek. Ha megszégyenítik vagy ijesztgetik őket, az valóban maradandó lelki sebeket okozhat. A szülők és nevelők felelőssége, hogy ezeket a helyzeteket türelemmel, érzékenyen kezeljék.

Egyébként meg fontos, hogy ne csak a leggyakrabban előforduló nemi erőszak esetekről beszéljünk, hanem a ritkább, de létező formákról is, pl. időseket, férfiakat vagy gyerekeket érintő esetekről is. Az áldozat mindig áldozat marad, nemtől, kortól, helyzettől függetlenül.

25. Enissa (válaszként erre: 23. - A7bb8tt)
jún. 19. 09:33

"Teljesen érthető volt amit kiírtál, akinek nem 60 az IQ-ja,"

Több lányt és engem is az általános iskolában pont egy gyermekvédelmis molesztált.

a szülők felelőssége, hogy a gyermek tudjon őszinte lenni.

24. Enissa (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 09:25
Jeszusom, mennyire csapongó a fantáziád, ez az óvodás- törpe sztori, már-már beteges.
23. a7bb8tt (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 07:16

Nem volt kár, pont ezért nem beszélnek ilyesmiről többet, mert olyan emberek vannak, mint "Cukiboszi". Aki erre úgy reagál, hogy még te vagy a perverz.

Teljesen érthető volt amit kiírtál, akinek nem 60 az IQ-ja, az érti, szerintem is teljesen sztereotipikus látásmód az az alap erőszakolós elképzelés.

Ha valaki nem tud azonosulni ezzel a témakörrel, mint pl "Cukiboszi" lapozzon és olvasgasson más témákról.

Persze nekem "könnyű", mert gyermekvédelemben dolgozom.

22. hajnallányka (válaszként erre: 19. - Regin_a)
jún. 19. 06:34
13 ban te válaszoltál arra amit a fórum indító ak írtam, arra írtam a? jelet.
21. Amaunet (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 01:01

Szerintem akkor a szélesebb médiához kéne fordulni. Itt lesz 8-10 hozzászóló, akik kivülállóként teszik majd meg a bejegyzéseiket.

Az a véleményem, hogy az érintettek körében kell erről beszélni, mert kivülállóknak ez a téma csak rácsodálkozás.

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Andi6020)
jún. 18. 22:23
Jó az csak tényleg a legnagyobb szélsőség volt, talán nincs is, kár volt kiírni. De a többi létező csak ritkább dolog és azokról is lehetne sűrűbben beszélni a médiában. Ez akart lenni az üzenet lényege.
19. Regin_a (válaszként erre: 17. - Hajnallányka)
jún. 18. 22:14
Nert a 14-ben nekem irtál ? jelet
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook