Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Az orvosi magatartás fórum

Az orvosi magatartás (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Az orvosi magatartás

1 2 3 4 5 6
2011. febr. 23. 17:52

Kedves cikicakk,

Olvastam a cikkedet és a hozzászólásokat.

Én hiszek Istenben... most nem írom le, miért.

Azt hittem, csak nekem nehéz az életem.

De amit itt leírsz, amiken átmentél, az szörnyűség.

Azt nem tudom megmagyarázni (magamnak sem), hogy mi volt ezzel a célja Istennek, meg hogyan bírtad ki. A babák nyilván nem voltak életképesek. Gondolj bele, régen hány kisbaba meghalt, és hány vetélés lehetett... a nők folyton szültek. De csak az erős, életképes babák maradtak meg. Tudom, ez nem vígasztalás.

Azt is mondják, hogy ami nem öl meg, az megerősít.

Ne izgasd magadat, azokkal, akik itt félremagyaráznak dolgokat, meg veszekednek. Én értem, hogy egy orvossal volt bajod, és azt írtad le.

Nagyon sok erőt és türelmet kivánok Neked. Bárcsak tudnának segíteni a parkinsonos betegeken is ...mert ez nem nagy segítség, ami van. Rengeteg gyógyszer (sok pénz), és lassú leépülés.

Puszi: Ági

174. cikicakk (válaszként erre: 173. - A14ge)
2009. dec. 5. 13:43
Nem tudom,hogy most ezt a hozzászólást nekem írod, vagy valakinek azok közül aki a cikkhez hozzászólt.Gondolom azért, hogy nem nekem,mert én sajnos még nem vagyok gyógyult. Nekem nem jön be amit leírtál,mert én nem hiszek Istenbe.Nem vagyok Ateista, tőlem lehet Isten, én nem tagadom mindenki higgyen is benne aki tud,én nem tudok.Túl sok igazságtalanság, túl sok olyan fájdalom ért,amiről nem is tehetek.(8 vetélésem volt, 9 kisbabámat vesztettem el,mert egyik terhességem iker volt.Mondják, hogy Isten igazságos, és tudja mit tesz.Csak itt a Hoxán sok olyan anyuka, leendő anyuka van,aki bár mit megadna,hogy gyereke legyen.Sok anyukától a gyermek megszületése után veszi el Isten a gyereket.Sok anyuka olyan beteg gyermeket szül,aki egy életre önálló életvitelre alkalmatlan.Azok a kisbabák, az én kisbabáim, milyen bűnt követtek el, hogy meghaltak, esetleg élnek, de az életük soha nem lehet teljes.Természetesen jó az ha az ember hisz valamiben,mert mint ex ápolónő az elfekvő osztályon sok ember halálát asszisztáltam végig.Akik hittek Istenben,csendben mentek el,mert ők elhitték, hogy Isten hívja őket.Megnyugodtak,csendesen morzsolgatták az olvasójukat.Akik nem hittek istenbe,lázadoztak,kiabáltak ,nem volt ami megnyugtatta volna őket.Tehát nekem semmi kifogásom nincs azok ellen akik hisznek Istenbe.Én nem tudok.Én hiszek az orvostudományba, az orvosokba, és a sorsomba,amit nagyjából én alakítok,rajtam múlik.Sajnos ezt a keresztet, a depressziót, pánikbetegséget,epilepsziát vinnem kell a hátamon mindaddig,még fel nem találják ellene a biztos gyógyszert.Üdv,cikicakk!
173. a14ge
2009. dec. 5. 02:44

Kedves gyógyúlt...


Ne haragudj,hogy így szólitalak,mivel nem ismerlek.Szeretnék neked segíteni,ha tudok és

elfogadod a tanácsom.Én is tudom mi ez a betegség.

A gyógyúláshoz hit és egy nagy adag tanúlás kell,

hogy tudjam mi a célom az életben és miért is élek.

Ugyanis az élet egy ajándék és állandóan változá-

son megyünk ill.megtapasztaláson megyünk keresztül.Meg kell tanulni hinni a gyógyúlásunkban

ez olyan mint a kisgyermeknek a házi feladat.

Nagyon sokat kell mondogatni magamnak,hogy nem fogadom el a betegséget.Akkor is ha még nem ezt

érzem.Ugyanis a hit az magassabb szellemi inteligencia mint az érzések.Ezt is el kell tudni

sajátítani.Mivel Isten úgy teremtette az embert,

hogy a szellemében benne van az isteni gyógyítása is.El kell tudni fogadni ezt a gyógyúlást.

Nekem két évemben került mire ezt megértettem,soha

nem szedtem gyógyszert és nem is akartam.Nem volt

könnyű átlendülni a holtpontról,de sikerült.

Hálás vagyok az istennek,hogy tudom minden embernek megadatik ugyanez,mint ahogy Jézus is mondta a 12 évig vérfolyásban szenvedő nőnek aki

minden pénzét az orvosokra költötte.Az eredmény

azonban nem lett jobb.Az asszony,csak annyit mondott Jézusnak,ha csak a köntösét megérintem

meggyógyulok.Így is lett a hite gyógytotta meg.

A gyógyszer nagyon sok mellékhatást eredményez,

és hozzászokik a szervezet és olyan lesz mint a narkó.Függőséget okoz,a hit pedig felszabadít és

boldoggá tesz.A zene a tánc a jókedv mind hozzájárul ezekhez.A csüggedés,félelem,depresszió,szorongás leblokkol

a lelket és testet megöli.Az élet öröme felszabadít.Meg kell tanuni élni,hogy legyünk

kreativak és legyen célunk,reménységünk.Legyünk

hasznosak mások számára,ne mindíg magunk problé-máival legyünk elfoglalva.Ez nekem sikerült a

sikerért áldozatot kell hozni.A sikeres embereknek

is tenni,akarni kell,hogy célba érjenek,senkinek

nem adják ingyen mindennek ára van.Ezt nem csak

anyagiakra értem hanem az életben a rossz döntéseinknek is következménye van.Meg kell tanulni meglátni az életben a szépet és az értékeket felfedezni és másokat is megtanítani erre.Ezért élünk,hogy fejlődjünk és jobbakká váljunk.Amikor elérünk a végállomásra legyen valami amiért érdemes volt küzdeni.Az életünk egy

jó értelemben vett harctér.Amit végi kell harcolni

egy jobb jövő reményében.Mielőbbi teljes gyógyúlást és még hosszú jó utat kívánok a cél eléréséhez.Sok sikert.Egy mániákus depresszióból

gyógyult 62 éves hölgy aki megismerte az igazi

örömet és boldogságot,de a mai napig is tanulja...

Sok szeretettel.>tündérke<

172. giga455 (válaszként erre: 171. - 9242a6388c)
2009. dec. 3. 18:56
köszönöm :-)
171. 9242a6388c (válaszként erre: 170. - Giga455)
2009. dec. 3. 15:07

szia..

nagyon szép a kisfiad!!

A hsz-od nagyon klassz!:)

170. giga455 (válaszként erre: 166. - Roni24)
2009. dec. 3. 14:55

Na igen a kisfiam donga lábbal született úgyhogy mi rendszeres látogatói vagyunk az orthopédiának. Mikor megszületett, azonnal szóltak az orthopéd osztályra, hogy jöjjenek megnézni a baba lábát. Hozzá teszem azonos szinten van a szülészettel, 3 nap kellett hogy átérjen az orvos, majd távozott, nekem egy árva szót nem szólt (nem is bánom, volt már szerencsétlenségem hozzá, és elég pokróc stílusa van), csak megüzent egy időpontot, hogy mikor menjek hozzá rendelésre. Még jó hogy időben mentem érdeklődni, be kell-e jelentkezni a rendelésre, mert akkor a hölgy a portán közölte, aznap nincs is rendelés... Akkor döntöttem úgy, hogy akkor keresek másik orvost, másik városban...1 hetesen kapta az első gipszet, közben a nővér, aki nagyon kedves volt, becézgette a rémült babámat, és minket is bátorított, közölte hogy ők 2! naposan már gipszelik az ilyen lábat. Én pedig nem győztem közben pelenkával takargatni a gyereket (csípőig ért a gipsz), nehogy lepisilje az orvost, mire az nevetve közölte, nem ez lenne az első eset, és ne törődjek ilyennel.

Kár hogy nem minden orvos ilyen. Megértem én hogy sok a dolguk, és fásultak, de a betegek akik egyébként is kiszolgáltatottak miért tehetnek erről? Persze tudom a betegek között is nagy az isten állatkertje, azt az oldalt is ismerem fiam keresztanyja révén...

169. fbb53e1d99 (válaszként erre: 167. - Cikicakk)
2009. dec. 2. 06:38
Rendben, tudomásul vettem.
168. Anka71 (válaszként erre: 166. - Roni24)
2009. dec. 1. 20:35

Kérdésedre: "Ez orvos?"

Nem, ez fegyőr, de annak is durva:((

Pár hónapos baba hogy a ...-csába kontrollálná már a pisilést, ez nem komplett:(

167. cikicakk (válaszként erre: 164. - Fbb53e1d99)
2009. dec. 1. 19:58
Minek?Nagyon nem egyforma a felfogásunk,nem egy körökbe mozgunk.Semmi beszélni valónk nincs egymással, de vitázni sem akarok.
166. Roni24
2009. dec. 1. 19:56

NA, remélem most már szent a béke! Semmi értelme itt gyilkolni egymást egy abszolút meddő vita miatt!

Nem az egészségügy szidalmazása miatt robbant ki a vita!

Efféle orvosokkal mindenhol lehet találkozni, és lefogadom, hogy minden második Hoxa tag tudna írni ilyen jellegű cikket, csak nem mindenki áll ki a saját igazáért, nem mindenki csinál ügyet belőle, és nyitja ki a száját, pedig talán kellene, mert ha néhányan kirobbannának a kellő időben, akkor talán az orvosok is elgondolkodnának, hogy mindenki ember, nem csak az, aki borítékokat dugdos a zsebükbe!


Nekem is volt személyes tapasztalatom olyan orvosokkal akin rendesen elgondolkodtam, hogy az ilyen miért ment orvosnak??? Történetesen a kisfiammal esett meg a dolog, ő még ezt nem vette akkor zokon, mivel csak pár hónapos volt! Csípőszűrésre mentünk, és miközben ez a vén szatyor vizsgálta, a kicsi véletlenül lepisilte az ágyat! A banya, rendesen kikelt magából, hogy most cserélhetik le az ágyról a lepedőt, huzatot, és újat kell rá rakni! Fortyongott, mintha legalábbis a plafon szakadt volna rá! Egyfolytában mondta a magáét, bennem meg egyre inkább ment fel a pumpa, de köpni-nyelni nem tudtam a stílusától, a megalázottságtól, amit nem is értem, hogy miért is kellett éreznem, egy olyan helyzet miatt, amin egy normális orvos lehet hogy nevetett volna!

Végül elnézést kértem a kicsi nevében is és felajánlottam, hogy hazaviszem, kimosom, megszárítom, és élrevasalva visszahozom neki a lepedőjét! Akkor elhallgatott, ki tudja tán rájött hogy kissé túlreagálta a dolgot, de nem szólt.

EZ egy orvos??? Aki így bánik egy kismamával és a babájával??? Normális az ilyen???

Az asszisztense egyenesen az ellentéte volt, miközben cserélte a lepedőt gügyögött a kicsinek, a hangjában lehetett érezni, hogy semmi nem történt, ne foglalkozzak vele, ne izgassam fel magam ezen, előfordul! Ennyi a különbség ember és EMBER között!

És ez nem egy nagy ügy, de bármilyen piti dolognak is tűnik, ha egy újdonsült kismamát így fogadnak az első babájával egy vacak csípőszűrésen, az elég rendesen a lelkébe vág az embernek!

Szerencsére a kislányommal mikor mentünk egy nagyon kedves idősebb úr volt már az orvos, nem ez a szipirtyó!

2009. dec. 1. 19:45
Jó, akkor megyek...szia.
164. fbb53e1d99 (válaszként erre: 163. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 19:42
Akkor már nem is beszélgetünk?
163. cikicakk (válaszként erre: 162. - Fbb53e1d99)
2009. dec. 1. 19:42
Oké! Részemről is be van fejezve.Meg sem szólaltam volna, ha nem kezded elölről, de ez már nekem is sok volt.Nekem fát lehet vágni a hátamon, de van egy határ aminél aztán már én is kitörök.Szia! Részemről vége a fórum hozzászólásnak
162. fbb53e1d99 (válaszként erre: 161. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 19:36

Rendben, igazad van, fejezzük be ezt a kardoskodást. Igen nekem is néha eldurran az agyam...nem is tagadom...


Itt nyíltan bocsánatot kérek...így jó?

161. cikicakk (válaszként erre: 157. - Fbb53e1d99)
2009. dec. 1. 19:34
Na látod a te életednek is van egy szomorú oldala, és fáj,ha bele taposnak.Az én életemnek a fekete pontja a depresszióm, a pánikbetegsége, az epilepsziám, amivel egy orvos vissza élt.De még egyszer mondom EGY orvos.Nem kell azt írni,mint az elején írtad, hogy érdekes, ez a cikicakk körül van véve pénzéhes orvosokkal.Csak egy olyan hozzászólásomat idézz, ahol erről panaszkodom.Természetesen ezen kívül.Most egy orvos a betegségemből próbált pénzt csinálni,mikor két rokkant nyugdíjból egy parkinson kóros férjjel nevelünk egy 13 éves gyereket,becsületesen
160. fbb53e1d99 (válaszként erre: 158. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 19:32
Bocs..
159. fbb53e1d99 (válaszként erre: 156. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 19:31
Nem tudom, ki ez a távirányító. Azt sem tudom, h Te hol feküdtél...biztosra veszem, h nem a környékünkön....honnan a fenéből ismerném?
2009. dec. 1. 19:30
Itt vagyok, csak nekem közben a 13 éves gyerekemre is figyelnem kell.
2009. dec. 1. 19:29

"Mg van képed leírni, hogy a saját Édesanyád a hajléktalan szállón lakik?Te meg a fényképeid alapján, egy modern lakásban. A pofám leszakadna ha ezt megengedném"


Ez mélyre hatolt. Azért én nem tapostam a családodba, és nem tudhatod, hogy ez mért történt így. Ez egy nagyon, nagyon hosszú történet...és szomorú...hidd el, hogy sokkal szomorúbb, mint ahogy gondolnád.

2009. dec. 1. 19:28

azért ez a cikicaki megkapta. . . most, h olvasom. . . nem lennék a helyébe. . . tudtam, h sántít valami.


Ezt a rosszindulatú megjegyzésed mire alapoztad?Én nem kaptam meg semmit.A barátod Távirányító azt írta amit te akartál,hogy írjon.Nem tőle,hanem tőled kaptam amit írt.Nekem tiszta a lelkiismeretem.Én az igazat írtam, és ez egy cikk volt.Leírtam a velem történteket,úgy ahogy történt.Ahogy elfigyelem a hozzászólásaidat, te sem a türelmedről vagy híres

2009. dec. 1. 19:25
Itt vagy, cikicakk?
154. fbb53e1d99 (válaszként erre: 152. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 19:14
Kinél kerek? Sosem mondtam az ellenkezőjét..
2009. dec. 1. 19:10
Én is befejeztem ha te is abbahagyod.Mindenesetre elegem volt a stílusodból,és a gyengécske érveidből.A legjobb védekezés a támadás technika meg nálam nem jön be.Én kimerek állni az igazamért
2009. dec. 1. 19:08
Na tessék! Most meg azt írod, hogy nem vagyok komplett! Szerinted ez a stílus megengedhető egy fórumban?Mindenesetre nem csak én élek hangulatjavítókon.Te is rendesen eszegeted őket,ami azt jelenti,hogy nálad sem kerek minden.
151. fbb53e1d99 (válaszként erre: 150. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 19:03
Jól van már...rendben...
150. cikicakk (válaszként erre: 147. - Fbb53e1d99)
2009. dec. 1. 19:02
Na fene! Tán csak nem vagy mérges a stílusom miatt?Te kritizálhattál engem azért amit én tettem?Különben az most is lemerem írni,hogy semmi bajom az egészségüggyel.Még eddig nem is volt.Most sem azzal volt bajom,hanem EGY orvossal.Nem egy orvos képviseli az egész orvostársadalmat.
149. fbb53e1d99 (válaszként erre: 148. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 18:53
Te nem vagy komplett!!! Honnan a búbánatból lenne az ismerősöm??
148. cikicakk (válaszként erre: 145. - Fbb53e1d99)
2009. dec. 1. 18:52
Na most legalább lebuktál, hogy távirányító a te ismerősöd.Nem magyarázkodtam neki, csak leírtam a történteket a te beledumálásod nélkül
147. fbb53e1d99 (válaszként erre: 144. - Cikicakk)
2009. dec. 1. 18:52

Nem olvastál figyelmesen. Ott lakott!!! Érted? Lakott....azt meg csak én meg a barátaim tudják, hogy miért.

És most itt hagyd abba. Nem tűröm, ha valaki a családomba mászik bele!

2009. dec. 1. 18:51
" Nem ég a szemed a nagy vadászatban" ez szerinted mi?Egy normális válasz egy fórumbeírásra?
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook