Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Babák & Mamák témák » Az én szülésem cikk

Az én szülésem


Az elsőt könnyen szültem, de a másodikat már nehezebben, pedig azt mondják, hogy a második könnyebb az elsőnél.
Az én szülésem

Nálam pont fordítva volt, de nem bántam meg, ma már a lányom 3 éves lesz, a fiam pedig 4 hónapos és boldogok vagyunk a férjemmel együtt.


Kettő gyermekem van. Az első lány lett és nagyon örültünk neki, amikor megszültem akkor azt mondtam hogy szeretnék még egyet. Így hát amikor az első gyermekem Viki 2 és fél éves lett, újra terhes lettem.

Örült neki az egész család és én is.


A 39. héten beindult a szülés. Reggel 7 órakor 6-7 perces fájásaim voltak. De olyan iszonyú volt hogy azt hittem meghalok.


A férjem kihívta a mentőket, de mire kiértek, már 3 perces volt a fájásom. 15 perc alatt beértek velem a kórházba, ott előkészítettek és felkísértek a szülőszobára.

Bekötötték az infúziót, de ekkorra már olyan fájásaim voltak, hogy nyögtem, amikor jöttek a tolófájások az egyik nővér odajött és rám parancsolt, hogy ne nyomjak! Hát ilyenkor, hogy ne nyomjon az ember....

Amikor odajött a szülésznő, már a fejét látta a kisfiamnak. Ezután már pár perc múlva láthattam is. Örömömben elsírtam magam.

A doktornő összevarrt és 15 perc múlva láthattam a férjemet, aki 5 percenként telefonált, hogy megvan már?

Nagyon jó volt látni, hogy ennyire boldog annak ellenére, hogy a második. Azt mondják, hogy van anelyik apuka a másodiknak már nem örül annyira, mint az elsőnek.

Hát én örülhetek, mert ugyanúgy örült a kisfiunknak, mit a kislányunknak. Ma már három és fél hónapos a kisfiunk, a lányunk szeptembertől óvodába megy és nagyon szeretjük őket.


Hát ennyi az én történetem és kívánom minden kismamának, hogy ők is legyenek ennyire boldogok.
Írta: moni0326, 2008. május 8. 11:03
Fórumozz a témáról: Az én szülésem fórum (eddig 5 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook