Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az én házam! Az én váram? fórum

Az én házam! Az én váram? (beszélgetés)

1 2
16. aa35c27f5c (válaszként erre: 13. - Puritan)
2010. júl. 19. 17:46
Ha alapjáraton rosszindulatú valaki, akkor kétlem, hogy valóban azért vinné a lovagot, mert büszke a családjára :D De lehet, hogy csak az én negatív tapasztalataimat vetítem tovább..
15. ead8a180fe (válaszként erre: 3. - Kevian)
2010. júl. 19. 17:43
UHHHH. A FELSOROLÁS OLVASÁSNÁL MÁR KEZDTEM MEGIZZADNI, HOGY HOZZÁM IS KÜLDÖD :-DDD
14. aa35c27f5c (válaszként erre: 1. - Kevian)
2010. júl. 19. 17:39
Mivel jómagam is hadilábon állok anyósommal, tökéletesen egyetértek veled! Én legutóbb azon akadtam ki, hogy a bárányhimlőre fogta, hogy nem jön meglátogatni az unokáját, holott más forrásból tudom, hogy a pasija ment hozzá aznap...Gusztustalan férgek tudnak lenni.
13. puritan (válaszként erre: 1. - Kevian)
2010. júl. 19. 17:19

Szerintem nincs igazad.

Az anyósod nyilván büszke rátok, szeretne eldicsekedni a lovagjának azzal, milyen szépen éltek. Bizony, rád is büszke, inkább vedd megtiszteltetésnek, hogy oda szeretné vinni a lovagját. Nem kell külön meghívás részedről, hiszen az anyósod családtag, a férjed édesanyja. Felhívott, megkérdezte, szerintem ezzel letudta az elemi formaságokat, hogy esetleg nem zavarnak-e, nincs-e valami más elfoglaltságotok.

Az sem szerencsés, hogy saját kamaszkori életed szabályait akarod egy felnőtt emberre vonatkoztatni.

Egy szó mint száz, szerintem légy nyitottabb felé.

12. Cippora (válaszként erre: 8. - Kevian)
2010. júl. 19. 17:08

Mármint nekem?

Egyébként van.

11. badonyimariaeva (válaszként erre: 8. - Kevian)
2010. júl. 19. 17:03

Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, mert 26 év után, nálunk is főszerepet játszott a szemét anyósom.

Most együtt élhet a kisfiával!

Próbád magad távol tartani tőle, mert nem lesz jó vége!

2010. júl. 19. 16:39

Megbeszélted a férjeddel, hogy nem hívjátok oda a "lovagot".

Erre TE mondasz igent mikor meghívatja magát???

férjed mit szól hozzá?

Ne haragudj, de neked kellett volna kitartanod az elhatározásod mellett.

Ha azt gondolod, hogy én házam - én váram, akkor meg pláne.

Próbálj meg a későbbiekben jobban kiállni magadért, legfőképpen a családodért!

2010. júl. 19. 15:56
Hát csak nem költöznek oda! Azt a pár órát meg bírd ki, örülj, hogy ennyivel megúszod:D
2010. júl. 19. 15:50

A férjemnél tegnap este rákérdeztem, hogy mit szól hozzá és elbagatelizálta a dolgot. Nem akartam vitába kelni vele, mert így is állítja, hogy direkt minden egyes anyóstali után összeveszünk valamin.

Egyébként állítja, hogy a hátam mögött sokszor állítja le az anyját. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor és miben?

Sajnos a férjemnek ő az anyja és ezért ő a világ legszentebb embere is. Ez a férjem öccsénnél is így van. A barátnője ezért hagyta el 3 év után, nem bírta, hogy csak második lehet.

Neked van anyósod?

2010. júl. 19. 15:43
Ezek tényleg durvák.Akkor el is hiszem,hogy márcsak azért sem akarod,hogy menjen,és még az új párját is vigye.És a férjed?Ő tudja ezeket?Mit szólt hozzá,melléd állt?Szerintem neki kellene elsősorban elsimítania ezeket a dolgokat.
6. kevian (válaszként erre: 5. - Cippora)
2010. júl. 19. 15:37

Mert én vagyok a buta kislány, akinek a bölcs anyós mindent el kell, hogy magyarázzon.

A kisfiam fél évesen szerinte már mindent kellett volna, hogy egyen pl.

Kutakodott a lakásban mikor szülni voltam.

A ex sógornőm elmondta, hogy a hátam mögött elmond mindennek.

Mindent úgy tálal mint ha segíteni akarna, közben pedig csakis a saját érdekeit nézi.

A gyermekem neki az első. De ha ő látni akarja ne aludjon..felébreszti. No nem direkt, csak "elfelejti", hogy alszik és elkezd hangosan beszélni.

A szemében mindenkivel kedves/én látom/, a háta mögött mindenkit elmondt/nekem is/, a saját anyját is.

Közel sem a teljesség igényével írtam róla.

Tudom, hogy van nála rosszabb is. :D

5. Cippora (válaszként erre: 3. - Kevian)
2010. júl. 19. 15:30
miért hadakoztatok anno?
2010. júl. 19. 15:29
Hát nem is tudom...szerintem bírd ki hogy elhozza,ha rendes a férfi,és minden rendben vele.Emiatt nem érdemes összeveszni.Örülj,hogy boldog és magával van elfoglalva.
3. kevian (válaszként erre: 2. - Ead8a180fe)
2010. júl. 19. 15:28

Az én házamban akarja világgá kürtölni?

Menjen az anyjához, a testvéreihez, rokonaihoz..vannak bőven és még szívesen is látják.

2010. júl. 19. 15:27
MOST BOLDOG , SZERELMES, VILÁGGÁ AKARJA KÜRTÖLNI!!!NINCS EZZEL BAJ!!!LEHET JÓ IRÁNYBA VÁLTOZIK!!! HAPPY !!!:-DDDD
2010. júl. 19. 15:22

4 és fél éve ismerem a férjemet. Az elején imádtam az anyukáját, amíg át nem kezdtem látni rajta. Nagy hadakozások után, úgy döntöttem elfogadom az anyóst, mert hát ha a fiát szeretem muszály leszek. Minden egyes alkalommal mikor találkozunk tud valami újjat produkálni, amin felidegesítem magamat.

Most is ez történt tegnap.

Özvegy asszony az én férjem anyukája már 4 éve. Most valahogy összeismerkedett egy egyedül álló férfival, 3 hete. Ahoz képest, hogy az elején állította, hogy nem kell neki, most dúl a szerelem. Örülnék is neki, hiszen így az anyósom nem ránk koncentrál. De itt jön a de. Tegnap elmentünk anyóslátogatóba és már be is lett mutatva a lovag. A férjemmel még előtte való nap tisztáztam, hogy mi nem hívjuk meg az udvarlót hozzánk, mert szerintem még korai lenne. Bele is egyezett, ha én így gondolom. Amíg ott voltunk, szépen viselkedett az anyósom. Azon kívül, hogy a gyereket tömte volna, nem "rosszalkodott". Mikor hazaértünk fel is hívott, hogy milyen jól sikerült az összejövetel. Örült mindenki. Aztán megkérdezte, hogy ugye mikor 2 hét múlva jönnek látogatóba már hozzhatja is magával a lovagot. Nyögtem és valami aha félét rebegtem. Mert ugye ilyet nem illik visszautasítani, de szerintem még inkább nem illik ilyet kérni.

Már volt hasonló húzása, mikor a fiam 3 hós volt, a szomszédja gyerekeit hozta el ugyan ilyen kérdés után. De akkor megfogadtam, hogy többet ide olyat nem hoz, akit nem én hívok. Ez az én házam!!!

Szerintetek ezt én fújom fel, vagy igazam van???

Anno én pl csak kérdés után vihettem haza a aktuális barátaimat/akikkel jártam/. S azt sem 1-2 randi után.

Lehet régimódi vagyok, de én még igen megtiszteltetésnek veszem, ha meghív valaki a házába. A bizalmába fogad, amivel sosem szeretnék visszaélni...

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.