Főoldal » Írások » Egyéb témák » Az álmok eléréséhez harcolnod kell!

Az álmok eléréséhez harcolnod kell!


Nagyon sok ember úgy gondolkozik, hogy a külső nem számít. 99%-osan ki merem állítani, hogy a külső igenis számít. A párkapcsolatokban, munkalehetőségben, és az egész világban fontos szerepet játszik. Vannak olyan emberek, akik a teltebb nőket/férfiakat kedvelik, de ez az esetek 20-30%-ra igaz. Éppen ezért változtattam meg az életemet, egészségileg is nagyon jót tett és még mai napig is azon vagyok, hogy ez így is maradjon és sikeresen tudjam folytatni.
Az álmok eléréséhez harcolnod kell!

Még csak 19 éves lány vagyok, de az élet nagy megpróbáltatásait már nagyrészt átéltem. Rengeteg emberben csalódtam, sokan bántottak meg, és vesztettem el már néhány embert, akik igazán fontosak voltak nekem, akik a mindent jelentették számomra. Körülbelül általános iskola 4. osztályától szenvedek a súlyproblémáim miatt, akkor Karácsonykor a sok finomságtól körülbelül 10 kg-t híztam, és azóta csak folyamatosan jöttek fel a kilók. Számtalanszor belekezdtem mindenféle diétákba, de sosem sikerült elérnem a céljaimat. Legtöbbször már ki sem mozdultam a házból, rosszul voltam, ha csak a boltba kellett elmenni. Az is nagyon bántott, hogy ha elmentem vásárolni, az én méreteimben nagyon ritka pillanatok egyike volt, amikor találtam ruhát, ha találtam is, olyan pasisan nézett ki.


Pár hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy igenis erős vagyok, megvan az akaratom hozzá, és meg kell küzdeni az álmok eléréséhez. Semmi "csoda fogyókúrás bogyókat" nem szedek, mert mindegyik csak reklám, hasztalan, pénz- és időpocsékolás. Egyszerűen csak kevesebbet eszek, nem eszek műkajákat, próbálok több zöldséget és gyümölcsöt enni, és rendszeresen táplálkozok.

Nagyon fontos a mozgás is a sikeres diétákhoz, mert ha csak rendesen étkezel, az nem elég. Elkezdtem futni és táncolni, de nem volt jó, mert az ízületeket nagyon megterhelte a sok kiló, így megvettem Rubint Réka DVD-je közül az egyiket, és arra mozogtam minden áldott nap. És láss csodát, sokat segített, rendesen átmozgatja az izmokat.

A legelső torna után, másnap reggel alig bírtam kikelni az ágyból is, de tudtam, hogy ez jó jel, ha fáj. Erre az iszonyatos izomlázra még aznap tornáztam ismét, és pár nap múlva már nem is éreztem nagy fájdalmat és sokkal könnyebben ment a torna is. Azóta, hogy tornázok, nem fordul elő, hogy kapkodnék a levegő után, egy kis komolyabb séta után, nem fáradok el hamar.

És tényleg csak annyi a titka, hogy el kell határozzuk, hogy igenis képesek vagyunk rá, és meg tudjuk csinálni, hiszen ez a jövőnk kulcsa. Több mint 10 kg ment le rólam, és jól érzem magam, többet mosolygok, többet vagyok társaságban, bátrabb vagyok és csinos ruhákat is tudok venni magamnak.


A legfőbb motivációm a férfiak voltak. Eddig sokat csalódtam már bennük, de belátom, hogy teljesen jogosan nem érdekeltem őket, hiszen én sem jártam volna saját magammal. Volt rá példa, amikor sétáltam az utcán, vagy kint ültem a parkban és megláttam egy teltebb nőt és egy csinos fiút, ekkor elgondolkoztam, hogy rám miért nem tud rám találni egy ilyen férfi. És rájöttem, hogy nem szabad rájuk várni, mert lehet, pont téged nem talál meg, hiszen kevesen vannak.


Gyorsan kell cselekedni, mert az élet rövid, és sosem tudod mikor lesz vége. Remélem segítettem valakinek, hogy belevágjon és elérje a céljait, álmait. Sok sikert kívánok mindenkinek, aki meg akarja változtatni az életét, és végre küzdeni is az álmaiért!
Írta: mazsola99, 2012. március 4. 09:08
Fórumozz a témáról: Az álmok eléréséhez harcolnod kell! fórum (eddig 21 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook