Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Az agyam eldurran! fórum

Az agyam eldurran! (beszélgetős fórum)

27. T.Jutka78 (válaszként erre: 26. - D5bef942d7)
2010. júl. 30. 22:15

Nem és nem tudom megérteni, hogy mit akarsz mondani.


Már írtam, nem azért bólogattam, mert nekem minden mindegy, hanem azért mert úgy beszéltük meg, hogy együtt megyünk, és ezért vállaltam mindent.

Ők voltak azok, akik ezt felrúgták, és amikor ezt szóvátettem, Ő sértődött meg. És Ő sértődött meg, amikor nekem valami nem volt jó, holott én előtte már ötször alkalmazkodtam hozzájuk.


Az, meg, hogy ez a kapcsolat kinek mennyit ér meg, inkább nem részletezem. Mondom közeledtünk, de kinyomta a telefont, vagy el akartam mondani, hogy miért nem megyünk, de meg sem hallgatott, azt hiszem ezek után, nem én vagyok az, aki felrúgja ezt a jó kapcsolatot.

26. d5bef942d7 (válaszként erre: 25. - T.Jutka78)
2010. júl. 30. 21:51
Te tudod, hogy mi mennyit ér... nekem szemet szúrt, hogy törődtetek egymással, vigyáztatok egymás gyerekére... stb. nekem fontos a család, tehát én ezt szúrtam ki a mondandódból.. nincs ezzel semmi gond. Egy normális emberi kapcsolat pedig nem bólogatásból áll, és hogy minden mindegy, amíg úgy nem alakul, ahogy nekem elfogadhatatlan, hanem megbeszélés elejétől fogva....goooondoloooom én. ;)
25. T.Jutka78 (válaszként erre: 20. - D5bef942d7)
2010. júl. 30. 21:49

Én értem, hogy mit akarsz írni, csak Te nem érted, meg, hogy én mit írtam.


Igen jó volt a viszonyunk, igen bólogattam, és igen a végén kiakadtam.

Azért bólogattam végig, mert nekem minden megoldás jó volt, a lényeg, hogy együtt terveztük, együtt megyünk. Nem érdekelt, hogy autóval többe kerül, a bérlés meg sokkal többe, azt beszéltük, meg, hogy együtt megyünk, hát minde felsorolt megoldás jó volt.


Azon akadtam ki, hogy mi soha nem kötöttünk bele semmibe (még egyszer, azért mert jó volt nekünk, nem az számított, hogy mennyibe kerül, hanem az, hogy közös kirándulást beszéltünk meg, akkor együtt menjünk), Ők meg mégis külön akartak utazni, mert így nekik olcsóbb.


Amikor megmondtam, hogy bocs így nem megyünk, fogta a gyerekét és köszönés nélkül elviharzott. Azt hiszem ezek után CSAK Ő a hibás.Nagyon szép gondolat, hogy üljünk le velük megbeszélni. Már az indokomat sem volt hajlnadó meghallgatni, hogy miért nem megyünk, felpattant és köszönés nélkül, sértődötten elviharzott.


Ma pl. a férjem felhívta, de fel sem vette a telefont, kinyomta, ezek után azt hiszem nem próbálkozunk többször. (A férjem az én kérésemre hívta fel, nem akarta, de próbálkozott, mert megkértem rá. Ő sem érzi, hogy nekünk kellene először lépni, én sem, de megtettük, hiába)


Ezek után mondhatod, hogy ilyen kis piti dolog miatt dobtuk el a családot.

24. cony4
2010. júl. 30. 07:48
Az ember nem lehet mindig elnéző mindenkivel szemben.Ha az igazságérzet úgy diktálja ki kell mondani a véleményt és kész.Te is megkönnyebbülsz, és talán az illető is elgondolkozik, tehát célt ér a felháborodás, s talán belátja azt is ha igazad van.
2010. júl. 30. 07:43
...hehe, ezek szerint a 13-as beírást csak én olvastam! :D :D
2010. júl. 29. 16:08
Isten őrizz ilyenekkel együtt nyaralni.Én már voltam és mindig nagyon vigyáztak,hogy nekünk nehogy fizessenek valamit ,mindig a pénzt számolták.Gusztustalan.Az ilyen menjen egyedül.
21. godvin
2010. júl. 29. 11:34
Mi majdnem ilyen szituban voltunk a barátainkkal,ugyhogy én teljes mértékben megértelek!Önző emberek nagyon azok akik igy viselkednek!Majd idővel ugyis ők fognak közeliteni hozzátok,gondolom más "barátaik" ugysincsenek,ha ilyen a hozzáállásuk?!
20. d5bef942d7 (válaszként erre: 13. - T.Jutka78)
2010. júl. 29. 08:04

Ezek szerint oda-vissza alapon működtek a dolgok nálatok, és az úgy jó! Valóban elsőre meg kellett volna mondanod, hogy Ti hogyan gondoljátok, Ti hogyan szeretnétek... hiszen egy közös kirándulás úgy terveződik, hogy mindenki elmondja mit óhajt, és azt egyeztetitek. Ha Te csak bólogattál, az nem CSAK az ő hibájuk.

Várjatok 1-2 napot, aztán csüccs le, megbeszélni... szerintem. Egy ilyen kis piti dolog miatt, kár az embernek eldobni a családját.... hm... legalábbis szerintem. ;)

19. Krisztine2 (válaszként erre: 1. - T.Jutka78)
2010. júl. 29. 07:55

Szia.


Nem reagálod túl.

Csoda hogy eddig bírtál bólogatni...

Önző emberek akik,csak magukra gondolnak.

Te meg igazodj hozájuk 3 gyerekkel...no comment.

Szerintem jobb hogy nem mentetek,csak vita lett volna.

18. b73e24f31f (válaszként erre: 1. - T.Jutka78)
2010. júl. 29. 06:17
Hát ha már a nyaralás eleje így indul, akkor tényleg nem kell együtt nyaralnotok! Jó ez így, úgyis csak rémálom lett volna belőle!
17. Diandra (válaszként erre: 1. - T.Jutka78)
2010. júl. 29. 00:42
ez vicc :-D már mint ne foglalkozz vele.
2010. júl. 29. 00:42
Tudom,milyen Xar egy helyzet-sajnos nekem is volt hasonló tapasztalatom,csak nem rokonnal,hanem "barátokkal".
15. Jk (válaszként erre: 13. - T.Jutka78)
2010. júl. 29. 00:31
Az én agyam is eldurrant volna. Szerintem terjeszd el te hamarabb a családban a sztorit és akkor biztosan nem te leszel a hisztis.
14. T.Jutka78 (válaszként erre: 12. - 7448dbc8a0)
2010. júl. 29. 00:03

Nálunk is így van, a férjemnek van öt testévre, de, csak ez az egy vot, aki fontos volt neki, és ez ami fáj, hogy bár a férjem egyetért velem, sőt már korábban robbant, de tudom, hogy hiányozni fog neki a nővére. Bárhogy szapulja, de szereti.


És a viszony miattam romlott meg, mert én hisztiztem.

13. T.Jutka78 (válaszként erre: 10. - BayBanya)
2010. júl. 28. 23:52

Na akkor gondolom mégsem én vagyok a hisztis p.Mert a családban ez fog elterjedni, hogy már megyint J.,aki hisztizett. Pedig a párom már két napja borított volna minent, ha én nem csitítom.


ui.: Azt is tudom, hogy sokszor szorultam rájuk, amit bőségesen honoráltam is. Volt, hogy a gyereket kellet éjszaka kórházba vinni, amiért egy tízezres kávéfőzőt vettem neki.Nem akarta elvenni, de úgy éreztem, hogy ez így jó. De többször volt, hogy a gyerekeimre vigyázott. És persze volt, hogy Ő telefonált ide, hogy menjünk el a gyerekéért a suliba, mert beteg, de nem tud érte menni. Vagy vigyáztam a gyerekére, sőt a sógornője gyerekeire is nem egyszer. Ez így ment ide-oda, segítettünk ahol tudtunk.De ma erre már nem tudtam gondolni, nem tudtam nézni a férjem jó viszonyát vele, nem tudtam nézni, hogy mennyire szereti a gyerekeimet, ma már csa úgy elborult az agyam.

2010. júl. 28. 23:48

Sziasztok :)


Érdekes hogy ahol több testvér van, ott nem olyan szoros a kapcsolat mint 2 testvér között!


Nálunk dettó ugyan ez a helyzet, de mi már nem igazán ragaszkodunk páromnak egyik tetvéréhez sem...beszélünk, elvagyunk de azért tartjuk a 2 méter távolságot :))

11. Sylvia81 (válaszként erre: 9. - T.Jutka78)
2010. júl. 28. 23:43

Miért miattad romlott meg???

Ne is haragudj, de szórakozzanak valaki mással...

Tudom, hogy pocsék dolog, mert mégiscsak családtag, meg az egyetlen, akivel normális a viszony, de nehogymár attól maradjon normális, hogy Ti mindent be fogtok nyelni, amit ők kitalálnak!!! Ez így nem járja, semmiképp sem!!!

A családi jóviszony, ugyanúgy, mint a barátság, a kölcsönösségen kell alapuljon, nem a megalázkodáson. Márpedig ez a szitu inkább volt az utóbbi...

10. BayBanya (válaszként erre: 9. - T.Jutka78)
2010. júl. 28. 23:41

Őszintén csodálom a türelmedet, de nem kell, hogy aggódj.

Az 'ilyenek' általában pár hétig duzzognak, aztán úgyis lesz valami, amiben ismét a Te/Ti segítségetekre lesz szükségük, és a viszony - az ő részükről - ismét tökéletesnek lesz mondható.

Ellenben ha Ti is úgy álltok majd hozzájuk, mintha mi sem történt volna a dolog előbb vagy utóbb, de szinte szóról szóra meg fog ismétlődni ...

Szóval szerintem gondoljátok át, mi a fontos Nektek, és mérlegeljetek.

Kitartást és sok erőt kívánok !

Kelleni fog :(

9. T.Jutka78 (válaszként erre: 7. - Pethoevi)
2010. júl. 28. 23:34

Én nem vágyom a társaságukra, de ami lelkiismertfurdalást okoz, hogy nekem van egy nagyon jó tesóm, akivel tűzön-vizen át, soha nem haragszunk meg, ha a másik megdorgálna.


A férjemnek meg az öt tesója közül ez az egy volt akivel normális volt a viszonyunk. A férjemnek ma már ez sincs, ahogy ez innen sértődöttel elvonult köszönés nélkül, tuti, hogy nem szól hozzánk 20 évig.


Hozzáteszem, a férjem mindezekkel egyetért, Ő már hamarabb kibukott én csitítottam, én simítottam el a vitát kb. a harmadik változtatásnál. De ma már nem bírtam tovább.


A férjem is egyetért, mondom, Ő már két napja borított volna mindent. De mégis tudom, hogy ezt a tesóját szereti a legjobban.


Na az biztos, hogy én nekik nyalizni nem fogok. Bármennyire is szertném, ha visszaállna a jó viszony közöttük, ami miattam romlott meg, de ennek a hisztérikának én nem fogok nyalizni.

2010. júl. 28. 23:34

Örülj neki, hogy nem együtt mentetek

Aki ilyen önző, az csak bosszúságot okozott volna a közös program alatt is.

Nagyon türelmes vagy!

2010. júl. 28. 23:18

card le magasról...

IQ-nuku család...

gondolom,ezek után annyira nem is vágytok a társaságukra.

6. T.Jutka78 (válaszként erre: 3. - 3a92f8d690)
2010. júl. 28. 23:17

Á, ez csak egy egynapos állatkerti túra lett volna, nyaralni velük, soha. Annyira már ismerem Őket.


Na de ezt nem gondoltam volna, hogy még Ő húzza fel az orrát és vonul el a gyerekével sértődötten, mellesleg köszönés nélkül.

2010. júl. 28. 23:16
Szerintem igazad van. Ha együtt-nyaralásról van szó, akkor az utazás is legyen közös. Vagy ha mondjuk felajánlhatnák, h menjetek vonattal, de ők viszik kocsival a cuccaitokat. Bár még úgy is necces...
4. Boszy28 (válaszként erre: 1. - T.Jutka78)
2010. júl. 28. 23:16

Szia!Szerintem nem reagálod túl, én már hamarabb robbantam volna!

Én sem mennék velük ezek után, az tuti.

Csak azt nem értem, miért Ők voltak felháborodva?

2010. júl. 28. 23:15
SEmmi baj jól tetted dolog volt tőlük önző nagyon.....hát még a nyaraláson hogy viselkedett volna ne közösködjetek:-))
2010. júl. 28. 23:15
Tipikus teszetosza, béna család. Ilyenekkel egy métert nem éri meg menni sehova.
2010. júl. 28. 23:12

Sziasztok!


Pár hete megbeszéltük egy ismerős (rokon) családdal, hogy együtt elmegyünk egy kirándulásra. Ők vetették fel. Menjünk, szereznek egy mikrobuszt (költsön kapják) abban pont elférünk mindannyian. Na jó, menjünk.


És ezután jött a rémálom:


1. A mikrobuszt nem kapják meg mert szerelőnél van, béreljünk inkább. Na jó ok!


2. A bérlés drága, inkább menjünk vonattal. Ok.


3. Ha Ők vonattal mennek, akkor sokba kerül, inkább hoznak még két gyereket, csak, hogy 90%-os jegyet válthassanak. Ok.


4. A férjnek ez nem tetszik inkább mégis szerez egy mikrobuszt. Ok.5. És ma, na itt már szétrobbant a fejem. Nem kapták meg a mikrobuszt, mi lenne, ha ők a saját autójukkal mennének, mi meg vonattal, mert nekik így olcsóbb és ott találkoznánk.


És itt fogyott el a türelmem. Mindenre rábólintottunk. A mikrobusz, főleg a bérlés nekünk sokba került volna, de nem szóltam, mivel megbeszéltük, hogy együtt megyünk, hát üsse kavics.


Na de ez már nekem is sok volt. Két nap alatt ötször változtattak. Mindíg csak azt nézték, hogy nekik, hogy éri meg anyagilag. Mi meg csak bólogattunk.


Három gyerekünk van, a vonat minimális össszeg, de ez soha nem érdekelt, az autóbérlés meg már kb. ötszörösébe került volna, de még azt is vállaltuk, mert megbeszéltük, hogy együtt megyünk.


De ma már nem bírtam tovább, közöltem vele, hogy nyugodtan menjenek a saját autójukkal, mi nem megyünk. Vagyis megyünk, de másik napon. Erre fogta a gyerekét és köszönés nélkül elviharzott. Még Ő van megsértődve.Nem tudom, tényleg én reagálom túl?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook