Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Au pair munka? fórum

Au pair munka? (beszélgetés)

2629. 236fe2f68e (válaszként erre: 2628. - Hajni8)
2010. aug. 23. 21:32

Egy háromgyerekes család, 3 fiucska..:D hehe..

Dedben, Essex-be megyek :D Szeptember 3-án.

Ügynökséggel találtam őket, remélem olyan jók, mint ahogy mutatják magukat :))

2628. Hajni8 (válaszként erre: 2627. - 236fe2f68e)
2010. aug. 23. 21:29
Milyen a család?és hova mész?
2010. aug. 23. 21:22
Ja amugy ma tudatosult bennem, h jövő héten megyek..eddig nem ugrott ez így be...csak az, hogy 10 nap mulva megyek..:))
2626. Hajni8
2010. aug. 23. 21:14
ja,a főzéssel viszont ellenségek vagyunk.:S
2625. Hajni8 (válaszként erre: 2622. - Arrival)
2010. aug. 23. 21:13
na látjátok.a vasalással biztos nem lesz gondom.tudom,hogy ez nem normális dolog,de én imádok vasalni:DDDDD
2624. nikimanoooo (válaszként erre: 2622. - Arrival)
2010. aug. 23. 21:13

perszehogy! anyukámmal majd vasalós tanfolyamot meg főzőtanfolyamot fogunk itthon tartani.

meg úgy tervezem összeírok néhány egyszerű receptet amit ott is lehet kivitelezni. ha meg végképp nem tudok valamit, akkor írok, vagy hazatelefonálok. :)

2623. Hajni8
2010. aug. 23. 21:12
én nem tudom.eddig abszolult 200%ban megálltam ahelyem,bárhol voltam,bármi gond volt,megoldottam.és szerintem ez ezután sem lesz másképp.de szil,tényleg lehetnél egy kicsit pozitívabb.ne vedd sértésnek.és perste hogy ne írj jót,ha nem volt az.elvégre nem azért vagyunk itt hogy áltassuk a másikat,hanem segíteni,megosztani a tapasztalatokat.westsidegirl-nek igaza van,néha már nem sok hiányzik hozzá,hogy azt írd ide:ki ne menjetek,nekem nem jött össze,nektek sem fog!
2622. arrival (válaszként erre: 2615. - Nikimanoooo)
2010. aug. 23. 21:09

ne aggódj majd belejössz mindenbe :)

Én úgy mentem ki 2005- ben hogy életemben nem vasaltam még, max. konyharuhát. Mikor odaadták, hogy vasaljam ki az ingeket, felhívtam a barátnőm pasiját, hogy hogy kell férfi inget vasalni :) Elmagyarázta a telefonban,azóta nagyon megy, 1 perc egy ing :D

2621. 236fe2f68e (válaszként erre: 2619. - 7d52a58eee)
2010. aug. 23. 21:09
nem a rosz tapasztalattal van baj, hanem azzal,a hogy hozzáálsz az egészhez, h éppen azt nem írod, h "tőlem mehettek au pairnek, de ugyis szar lesz, mert nekem is az volt, tehát százas, h csakis rosz lehet"
2620. Hajni8 (válaszként erre: 2610. - 7d52a58eee)
2010. aug. 23. 21:05
nem azt írtam hogy csalók.csak azt hogy gyanus,de le is írtam,miért.csak azért linkeltem be,mert kíváncsi voltam a véleményekre.mert nyílván ti több családot láttatok már mint én,és talán tudtok segíteni.vagy nem azért van ez a fórum?
2619. 7d52a58eee (válaszként erre: 2618. - 7d52a58eee)
2010. aug. 23. 21:05
engem soha nem terhelt a kerdes ha terhelne fel sem lepnek ide es nem vesztegetnem az idom.Csak masokat terhelt a "rosz" tapasztalatom hol ott pont ti irtatok irjuk irjuk jot rosszat minden johet.En mar amugy sem vagyok au pair szoval nekem mindengy ki hova megy en ugy gondoltam segitek masoknak.De mint mar mondottam lassan ide mar csak pozitivat lehet irni mert aki rosszat ir az tuti balfasz volt es miert nem valtott.
2010. aug. 23. 21:01
nem en voltam a balfasz egyszeruen nem ugy vagy hogy holnap megyek masikhoz.Sok mindenen mulik en pl Augusztus 10.en mentem ki.Szeptemberben mar sokkal nehezebb lett volna csaladot talalni meg ha tudam volna az au pair worldrol de nem tudtam.Meg idomsem volt hogy en netezgessek.Este beestem az agyba mert nap kozben en nem kapcsoltam be a gepet.Meg netem sem volt egy ideig.
2617. 236fe2f68e (válaszként erre: 2615. - Nikimanoooo)
2010. aug. 23. 20:59

énegem nem terheltél, és szerintem sokunkat nem terhletltél vele.

Én igenis szeretek mindent megkérdezni töbször..nem tátogtatni majd, ha valami nem megy! :D

2616. 7d52a58eee (válaszként erre: 2608. - Hajni8)
2010. aug. 23. 20:57
ok es akkor te elmesz csaladot keresni es holnap mar talalsz is.Es ha nem csak par honap mulva akkor addig haza mesz a nem letezo penzedbol es varsz turelmesen?Vagy ha a csalad szepen kitesekkel ahogy kozlod veluk 1het utan hogy nem tetszik a rendszer?Akkor merre tovabb?Most olyan egyszeru csaladot talalni?Mindenkep ki karasz jonni sikerult mar akkor csaladot talalni.Nem.Akkor nem tudom mirol beszelunk hogy pik pak siman megy ez a dolog csak en voltam a balfasz.
2010. aug. 23. 20:57

a nagybátyám is ki volt akadva először, hogy au-pairnek adom a fejem, mert a volt barátnőjének is rossz tapasztalata volt. ő Franciao.-ba volt kint, és nagyon sokat hízott, depresszió meg ilyenek,mert nagyon szar családot fogott ki. de én hiszem, hogy jól is ki lehet fogni és ha jól kifogom, akkor a javamra lesz ez az egy év. én mindenesetre teljesen pozitívan állok a dologhoz és jövő augusztusban úgy szeretnék hazajönni, hogy azt mondhassam, látjátok, én mondtam, hogy király lesz! persze, tudom, hogy az eleje nem lesz egyszerű, hisz nem vagyok az a talpraesett típus, itthon sem szorgoskodtam soha, szóval van bennem félelem, hogy hogy boldogulok majd a vasalással meg, eleve a gyerekekkel.

de nagyon szeretném ezt, és tudom, hogy ha ez sikerül, akkor bármi más is sikerülni fog. ez egy próba lesz számomra, így fogom fel.

és úgy érzem rám IS vonatkozott, hogy többször teszünk fel itt kérdéseket, és nektek többször kell leírni. nos ez azért van, mert nem az elejétől kezdve olvasom a fórumot, ill nem is egyhuzamban, hanem kisebb nagyon megszakításokkal. bocs, ha ez terhel bárkit is.

2614. 7d52a58eee (válaszként erre: 2607. - Arrival)
2010. aug. 23. 20:54
ez is tok super csak az eletben nem lesz lakasa meg semmije.Ha meg el kell kezdenie az eletet egyedul nem lesz egy garasa sem es pedig mar 7eve kint van.En a fizetesembol ugyan ezekre a helyekre eltudok juttni es van felre tett penzem es meg lakasom is lesz hamarosan.
2613. arrival (válaszként erre: 2609. - Hajni8)
2010. aug. 23. 20:53
köszi
2612. arrival (válaszként erre: 2608. - Hajni8)
2010. aug. 23. 20:52
Igen, én is mentem a közeli pubba a laptoppal, keresni az új helyet.Persze konnektor nem volt, így 1-2 óránként hazamentem tölteni.
2611. 7d52a58eee (válaszként erre: 2604. - 236fe2f68e)
2010. aug. 23. 20:52
en pont azert irtam mert nem ertem miert baj hogy leirom a rosz tapasztalatomat.
2010. aug. 23. 20:51

en is ugy ertem 3nal dolgozott 3nal besegittet ami amugy is lenyegtelen.

De Hajni8 azt irtad te menyire de menyire menni akarsz.Amikor meg van vegre olyan csalad akihez mennel akkor rogton feltetelezed hogy csalok.

Akikre nagyon figyelni kell azok akik 1500£okat fizetnek havonta vagy az ilyen Torok pizzas bacsik mint tegnap is mutatad de nem kell minden csaladra gyanakodni csak mert anyuka kulfoldi vagy apuka,es mert a gyerek barna es nem feher mint az angolok nagy resze vagy mert a gyerek magyarul is beszel ezek akkor butasagok hogy az mar nem is igaz.Rengeteg olyan csalad van itt akinek mar volt 5magyar au paire is ha a gyerekek fogekolyak akkor siman beszlehetnek magyarul.Az en Spanyol gyerekem megtanult Kinaiul a kinai au pairtol akkor most azok is csalok es kamuznak?

2609. Hajni8 (válaszként erre: 2607. - Arrival)
2010. aug. 23. 20:49
Jó étvágyat:)!
2608. Hajni8 (válaszként erre: 2605. - Arrival)
2010. aug. 23. 20:49
hát erről beszéltemha nem jó,rossz a helyzet,szemét a család,fogod magad,keresel másikat.ha nem otthon,akkor elmész beülsz valahova internetezni és keresel.szerintemén legalábbis ezt csinálnám.és nem kell magyarázkodni a következő családnál.
2607. arrival
2010. aug. 23. 20:47

van egy szlovákiai magyar barátnőm, ő már 7 (!) éve au pair, és a mai napig szereti, és nem akar mást.

Van ilyen is.

Volt usa-ban, hollandiában, itt, és most februártól megy ausztráliába szintén au pairnek.

bocsi a kis betűkért de eszek épp.

2606. 236fe2f68e (válaszként erre: 2603. - Hajni8)
2010. aug. 23. 20:45

:)

Sőt mi több, egyszer már el is magyarázta ezt..:)

2605. arrival (válaszként erre: 2602. - 236fe2f68e)

igen, párszor már írtam...

lényeg, hogy nekem több a jó tapasztalatom családok terén mint a rossz.

tesóm, enyém, barátnőimé, szóval lehet jót kifogni de rajtatok is is múlik, és ha rossz merni kell lépni, ennyi :)

2604. 236fe2f68e (válaszként erre: 2596. - 7d52a58eee)

De miért gond, ha szászor megkérdünk valamit? Inkább ugorjunk fejest a tudatlanságba, tudatlanul ahogy te tetted annak idején? Mert nekem abból amit írsz, az jön le, h te annak idején tudatlanul belevágtál az egészbe..

Most az helyett, h támogatnád, h igenis, érdeklődjünk minden után, és jobb százszor megkérdezni, mint egyszer sem, inkább ellenzed..és azt mondod, ha kétéségeink vannak akkor ne is menjünk..

Na ná, h vannak kétségeink, még jó, h nem ugrunk naivan fejest ahogy te tetted...:(

2603. Hajni8 (válaszként erre: 2602. - 236fe2f68e)
2010. aug. 23. 20:43
én is úgy emlékszem
2010. aug. 23. 20:42
Tudtom szerint Arrival nem 6 családnál dolgozott, hanem 3 nál...+ háromnál besegített..de mind1..lehet én tévedek
2601. Hajni8
2010. aug. 23. 20:35

én nem is mondtam,hogy 2 hónapig akarok aupairkedni.azért annál tovább.

a volt párom meg azért mondta hogy ne,mert a volt barátnője rosszul járt.őt már eleve nem is várta a család a reptéren.de ő csak ezt az egyet hallotta.és egy rossz tapasztalattól még nem fogok lemondani az álmaimról.sőt kettőtől sem.meg amúgyis ő szerintem próbál befolyásolni egy kicsit.

de nem azért mert rosszat akar,hanem azért mert félt engem.amióta nem vagyunk együtt,azóta is ő a legjobb barátom,még a pasi-csaj ügyeinket is megbeszéljük.tudom hogy ő jót akar,meg te is,de attól még megpróbálom.

2010. aug. 23. 20:28
De mikor a parommal talalkoztam titokban.Mert ezt sem volt inyukre tobszor is hangoztatak.Figyelj pont te magad mondad hogy a volt baratod mondta ne menj au pairnek mert rossz tapasztalatokat hallod.En nem mondom hogy ne menj au pairkedni menj.En nem mennek megyegyszer akkorsem ha kenyszeritenenek.Mondjuk en is hotelbe akartam kijonni dolgozni nem au pairnek de angol tudas hinyan nem maradt mas valasztas.Es az angol tanulas sem ugy megy hogy kijosz te 2 honap mulva mar prefectul beszelsz foleg akinek meg nem is olyan jo a nyelverzeke.Ahoz kell egy jo ev hogy te magabiztosan elmenj egyedul munkat keresni,regisztralj,telefon hivasokat csinalj.Ha a telefonban mar 2szer vissza kerdezel valamit allandoan sohajtozni fognak ne hogy azt hidd hogy milyen szivesen ismetelgetnek egy szot 10szer.Mert nem fognak foleg nem egy allas interjun.De ez megint csak az en negativ hozza allasom csak vazolom a valos helyzetett amit esetleg itt mas nem mer vagy nincs meg tapasztalata.Arrival ok ok diplomaval es gyakorlatal ment ki es 6csaladnal dolgozott mire valtani mert.Akkor csak nem volt ez olyan konyu mint sokan azt hiszik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook