Au pair munka? (beszélgetés)
Te hol is vagy? Mármint kinél, ahol üveg a szoba fala?
Van ötletetek, hogy bírjam ki az elkövetkezendő 8 hónapot??? Most itthon vagyok, de nem sok kedvem van visszamenni. A legrosszabb, hogy felhívtak Karácsony másnapján, megkérdezték mi újság velem meg a családommal, mindenkivel beszéltem a gyerekek is elmondták h mit kaptak karácsonyra....de én akkor is úgy félek 5 hónapot is alig bírtam ki, de most még nyolcat.
:) igen!!!
Neked is kellemes ünnepeket kívánok és természetesen mindenki másnak is!
Hát ez királyság, mert alig egy köpésre na jó attól azért egy kicsit messzebb vagyunk egymástól. Granthamben élek július vége óta.
Market Harborough-ba utazom, északra. ha nem probléma, akkor elkérném privátba a mail címedet vagy msn vagy nem tudom :) te merre mész?
épp olvasom a blogod :)
na, akkor tényleg rendesek, nem is a fizu miatt, végülis 3 napot már ledolgoztál, de , hogy a taxit, meg az utazást a reptérre is kifizetik, ez tényleg rendesség.
Jó otthonlétet Neked!
megkaptam. többet is és rendeltek nekem taxit is ,h biztonságban jussak az állomásra -ki is fizették- és az utazást is a reptérre :) ja és mindenkinek küldtek ajándékot!! :)rendesek voltak!
Én is másfél órát utazom még tovább, de ennek ellenére a esti 6 órás géppel megyek. Amúgy hol leszel pontosan? Bocsi ha már írtad :)
Családtól függ, ha rendes odaadja :)
hello. holnap megyek haza - karácsonyra - ma még megcsináltam minden olyan munkát,amit a héten kell. odaadja majd a zsebpénzt vagy felejtsem el?
Szia, én a déli géppel fogok repülni, wizzair szintén. azért délbe, mert még vonattal kell tovább utaznom másfél órát. jó lett volna együtt azért :)
Voltak barátnőim, akiknek au piar blogjáról tudott a család, és balhé is lett belőle. Ha tudnak róla, akkor azt szokták kérni,hogy a gyerekekről ne legyen fent kép, mert a mai internetes világban ebből nagy gond is lehet, akkor akár a blogíró is bajba kerülhet.
Végülis igaz is, hogy egy idegen ne rakosgasson képet fel a gyerekeikről, én sem engedném.,
Ettől függetlenül az én au pair blogomban is van fent kép, de törölni akarom majd őket, főleg mert anyuka elég híres, nem akarok senkinek bajt ez miatt.
Teljes címet, és vezetéknevet sose írjatok!
nem tudom -.- pedig próbálok angolul is írni..mert ugye az csak próbálkozás.. amúgy is ez a mi dolgunk! :D
okay..:) lassan kigondolom, hogy mit írjak... de azt írtam, hogy kérdezzen, csak a blogot meg ne találja, és fordítsa le a szülőknek.. tényleg blogírók: a családjaitok tudják, hogy írtok blogot???
Neked is jól esett volna a segítség, nem? :)
Ne tulajdonságokat írd, hanem egyszerűen írd le mi hogy van.
Pl. reggel 6:30 kor kell kelni (ez ugye egy rossz), aztán a család lelép és egyedül reggelizek (ez jó), elvisznek moziba és fizetik (ez jó), vacsora után elvárják hogy elpakoljak hétvégén is (ez megint rossz).
Persze ezek csak példák, szóval írd le mi hogy van, lehet ami neked rossz, másnak jó, pl. koránkelő :)
egyaltalán wizzair? Mert én azzal megyek
Szia én aznap repülök vissza a családomhoz az esti géppel. Te mikor?
igen. én megyek haza februárban, és újat keresnek. és tök jól esik, hogy magyart, csak nehogy beleolvasson a blogomba:D mert ihaj csuhaj:D
nem írok le minden jót, és nem írok le minden rosszat, majd tapasztalja meg saját maga..
Mármint eljössz? És helyetted jön valaki új?
Az igazat írd le, legyen benne a jó és a rossz is.
Crew jó, és még a baba ország. Crew nél megtalálod a Csili blogját, Csili blogjánál pedig Évi-ét:) Csili ír tök részletesen az ügynökségről, meg az egész herce hurcáról.. olvasd el!
sziasztok! A host anyám megkért, hogy írjak egy pár sort a családról, a következő magyar aupair-nek! Nem tudom, hogy az ilyen leveleknél mit kell írni.. mert igen vannak rossz dolgok, de lehet, hogy az csak nekem rossz. Viszont, csak jó dolgokat sem írhatok.. mit kell egy ilyen levélbe írni?
egyelőre jogsi kell nekem, azután gondolom ki, h hogyan tovább :D
Tradicionális magyar dolgok mint paprika, Pick szalámi, túró rudi-na ezeket felejtsd el, egyrészt mert kint is lehet mindent kapni , a túró rudit meg nem szeretik. A gyerekek a játékot nem igazán értékelik mert tonnaszám van az angol gyerekeknél, nem érdemes rá költeni.
Aminek szoktak örülni: könyv/képes album Budapestről, Magyarországról. 6 éves fiúnak, szerintem érdeklődj a szülőknél, mit szeretnek a gyerekek.
január elején megyek ki angliába, és szeretnék vinni pár ajándékot a családnak. a kislány 8 éves, a kisfiú 6. van egy apuka aki rengeteget utazik és egy tanárnő anyuka. ti mit vittetek ajándékba, amikor először utaztatok ki a családhoz? a kislánnyal még elboldogulok, de nem sok sejtésem van, hogy mi a menő ajándék egy 6 éves angol kisfiúnak :)
köszi előre is, ha tud valaki egy-két tippet adni nekem!
esetleg január 7én nem repül valaki londonba?
Szia! Szerintem maradj egy határozott NEM-nél. A 75 font eléggé kevés és még jól ki is használnak érte. Én nyáron 65 fontért vállaltam el egy családot, mert már nagyon akartam menni és hát szinte semmire sem volt elég ez a pénz, ráadásul vidéken voltam és már a Londonba bejutásra ráment a fele pénzem. És ezért napi 10 órát dolgoztam. Szóval még most legyél okos sztem. Sok sikert!
És valami ötlet? hol lenne érdemes?
én is Amerikára kattantam rá most.. :D
sziaszztok!
én au pairként szeretnék Amerikában dolgozni.
ki milyen közvetítő céget ajánl?
Valaki utazott / hallott már a Crew Agency- Au pair in America-ról??
köszi:)
és 23-án Gatwick-Budapest?
Sziasztok!
Repül valaki 22-én Stuttgart-Budapest között?
További ajánlott fórumok: