Au pair (beszélgetés)
Sziasztok. Egy kedves vidéki család Au-pairt keres szeptember végi/október elejei kezdéssel.
A családban 1 kisgyerek van: 2 éves kislány. Az anyuka vietnami, apuka magyar-nemet, de egy alap német vagy angol nyelvtudás itt is elvárás! Jogosítvány szükséges.
Ami kapsz: Külön szoba, teljes ellátás260 EUR zsebpénz +40 EUR nyelvtanfolyami hozzájárulás havonta.
Amennyiben 18-26 közötti vagy, van egy kis német vagy angol nyelvtudásod és szívesen foglalkozol gyerekekkel, keress bizalommal!
Vik
Sziasztok, lassan egy hónapja vagyok Németországban, Marbachban.
Ha valaki Stuttgart (esetleg Ludwigsburg) közelében van, szívesen ismerkednék vele:)
Szia!
nem fogja ezek látni senki én is leírtam :) hidd el nagyon jó oldal és semmi rossz szándék nincs ebben az oldalban ez egy hivatalos bejegyzett oldal:) szóval nyugi :)
Hali!
Az nagyon jó oldal 1 napja se vagyok fent már 10 levelet kaptam :)
Hello!
Én Malschban (Heidelberg, Karlsruhe, Mannheim környéke) leszek au pair! Nem ismerkedne valaki velem a közelben?
hahoo!
En milton keynesbe vagyok au pair, ha van magyar a kozelben irjon nekem :D
Sziasztok!
Augusztusban megyek au pairnek Németországb, Freiburg mellé. Van valaki errefelé?
Ezt ismeritek?
Elég jónak tünik.. :)
btw, regiztem én is az au pair world-ra :) kiderül, mi lesz :)
kicsit félek attol, h habár tudok valamennyire angolul .. .nem fogom érteni az ottani angolt..
Neked nem okozott ez problémát? :)
Először én is így voltam vele, hogy nem akarok Londonba, mert mindenki oda megy, de aztán ott északon rájöttem, hogy mégis oda akarok. Pedig az is nagyon szép. Anglia úgy általában véve szép szerintem.
A brickaupair ügynökséget meg nyugodtan megpróbálhatod. Nem család, nem átverés.
akkor nem csalás? azt hittem csak ámitás! akkor lehet velük probélom meg!
btw, nem is szeretnék londonba menni, az nekem nagy lenne :))
Már nem vagyok sajna Angliában. Ha ott lennék már felajánlottam volna, hogy segítek :)
És tuti minden okés lesz, csak bátran!
Hát remélem ha bevállalom s összejön, minden okés lesz :D
Te amugy Angliában vagy? (lehet irtad, de már nem emlákszem biztosra)