Asztrológia (beszélgetés)
Ezt nagyon részletesen végighallgatni! Nekem nem mond újat, mert hónapokkal ezelőtt megvolt az infó! De akár én is mondhattam volna! Gyönyörűen összefoglalta!
"Ott lakunk 6-an! Még akkor is, ha fizikálisan az anyám és az apám, az apósom és az anyósom nem lakik ott!"
(Gyönyörűen kifejti a társkapcsolatok lényegét!)
2020 Október
"Ahogy szokták mondani, ez a MINDEN ÖSSZEJÖTT című helyzet!"
"Egyikből fakad a másik és így tovább!"
"Nincs könnyű helyzetben a világ!"
"Felkészülés az új korszakra!"
Megtalálni az örömet mindenben!
"A "fék" a Szaturnusz! De nem ő okozza, könyörgöm!! Hanem most egy ilyen helyzet van az életünkben és jelenleg az egész világ életében!"
Kiss József Zsolt - Alapvető változások és ezzel járó válságok, korlátok (Szeptember 10. - Október 1.)
Kalo Jenő, az elemekről...
"Mindenki olyan, amilyen! Egy tüzes jeltől ne várjuk azt, hogy teljesen türelmesen leül és körbevizsgál mindenkit!... Tehát hogyha ez a fő sodorvonala egy embernek, ő temperamentumos, ő gyerünk, csináljuk, türelmetlen! Ez a helyzet!"
Majd rájövünk!
(Csak lehet, hogy nagyon "véres" lesz!)
Nekem egy bölcs ember egyszer azt mondta, hogy amíg nem érzi az ember a saját bőrén, addig nem fogja komolyan venni! A szimuláció, az üres frázisok semmit nem érnek!
"Ilyet nem éltünk meg! Az elmúlt durván 100 évben ilyen nem volt! Ennek következtében új helyzet van!"
(személyes vélemény: NAGYON ÚJ!)
Kentaurok, mint a (egyéni/kollektív) karma hordozói!
Pholus, mint a 4 generációval ezelőtti karmikus helyzetek felbukkanása! (világháború, vírusok)
Túlnyúlik a Szaturnuszon, az Uránuszon és a Neptunuszon! 🥶
A karma asztrológia szerint 2020 áprilisában rengeteg karmikus fényszög egyesült. Gondolom ezt érezni lehetett! A legkifejezőbb szó rá: "KÁOSZ"
Azt mondja, hogy a világban lévő békétlenség a személyiség elakadásokban és a feldolgozatlan apa/anya-gyermek kapcsolatokban keresendőek. Amíg nem dolgozzuk át ezeket (a sérüléseket), addig kivetítjük (projektáljuk) őket a személyes kapcsolatainkra és a tágabb értelemben vett társadalmi körökre.
Aszta! Alexander leveszi a blokkot a a pénztárcáról! Ezt a parasztvakítást!
Komolyan vannak akik 500ft/perc betelefonálnak ide? Ok, tudom, hogy vannak fals/beetető hívások is.
Miért engedik ezt a tv-ben működni? Ez is épp olyan lenyúlás, mint azok, akik haszontalan dolgokat adnak el több százezer forintért.
További ajánlott fórumok:
- Akit érdekel az asztrológia
- Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint?
- Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Kínai asztrológia
- Nehezen kezelhető gyermekek - asztrológiai elemzése (ingyen)