Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Karácsonyi receptek » Aszaltszilvával és karavánsajtal töltött pulykamell baconszalonnába göngyölve recept

Aszaltszilvával és karavánsajtal töltött pulykamell baconszalonnába göngyölve recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Aszaltszilvával és karavánsajtal töltött pulykamell baconszalonnába göngyölve hozzávalói:
1 kg pulykamell
1-2 csomag baconszalonna
20 dkg aszaltszilva
10-15 dkg karavánsajt


Az Aszaltszilvával és karavánsajtal töltött pulykamell baconszalonnába göngyölve elkészítési módja:
A pulykamellet másfél ujjnyi széles csikokra vágjuk,
a karavánsajtot ceruza vastagságura,
2 db aszaltszilvát és a karavánsajtot áttekerjük a pulykamellel,majd ellentétes irányban betekerjül a baconszalonnával is.
Tüzálló tálba egymás mellé helyezzük,és sütőben addig sütjük,amíg a szalonna egyhén piros nem lesz./kb.30-40 perc,mennyiségtől függően/


Karácsonyi és ünnepi vacsorának is kíváló,mert már akár egy nappal is hamarabb összeállítva hűtőben eltartható,és már csak a sütőbe kell tenni.
Friss salátával,vagy majonézes burgonyával is laktató!
NEM FELEJTETTEM EL FÜSZEREKET ÍRNI!A TÖLTELÉK ADJA AZ ÍZT!


Kategória: Karácsonyi receptek

A receptet beküldte: , 2009. okt. 23. 12:25
Az aszaltszilvával és karavánsajtal töltött pulykamell baconszalonnába göngyölve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook