Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Aszaltszilvás céklasaláta recept

Aszaltszilvás céklasaláta recept

Az Aszaltszilvás céklasaláta hozzávalói:
50 dkg cékla
15 dkg aszaltszilva
5 dkg dióbél
2 db alma
1 dl tejföl
20 dkg majonéz
porcukor
1 db citrom
1 kk mustár


Az Aszaltszilvás céklasaláta elkészítési módja:
A céklát nem túl puhára főzzük, majd meghámozva vékony csíkokra vágjuk. Ugyanígy összevágjuk az almát és a szikvát is. Összekeverjük a mártás hozzávalóit, és beleforgatjuk a céklát, almát, szilvát és a durvára vágott diót. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az aszaltszilvás céklasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook