Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell recept

Aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell recept

Az Aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell hozzávalói:
Hozzávalók (4 személyre):
4 nagyon vékony szelet pulykamell
15 dkg gorgonzola sajt (ez helyettesíthető bármilyen sajttal amit szerettek)
4 levél zsálya
magozott aszaltszilva
4 evőkanál olaj
2 dl fehérbor
2 evőkanál mustár


Az Aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell elkészítési módja:
A húst klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Minden szeletre ráteszünk egy adag sajtot, aszaltszilvát és egy levél zsályát. Feltekerjük és összetűzzük. Olajjal megkenjük a tetejét, bekenjük a mustárral is és tepsibe tesszük. Aláöntjük a fehérbort és kb 200°C-on megsütjük. Én majonézes krumplival vagy krumplipürével szoktam tálalni.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2008. szept. 7. 23:00
Az aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook