Árverezés, kilakoltatás (beszélgetés)
Azért ez se semmi! :D
A bank nem az adósnak, hanem legálisan a követeléskezelőnek (magyarul: behajtó) adja el a hitelt potom ~6 %-ért. Ennyiért az adós is meg tudná venni. Ebben nem is annyira burkoltan benne van, hogy a bank már akkor is a pénzénél van, amikor ezt a 6 %-ot megkapja. Különben miért adná ennyire olcsón, hiszen – mint tudjuk - nem jótékonysági intézmény.
Ez nekem azt jelenti, hogy a jogalkotók (politikusok) is korrumpálhatóak és korruptak is.
Egy polgári perben, ha két ember között áll fenn az adós-hitelező kapcsolat, akkor egy kívülálló harmadik szóba sem jöhet.
Különben felvásárolnám az egyik szomszédom követelését 6 %-ért és aki tartozik, attól behajtanám az eredeti összeget kamataival együtt, s a végén risztelünk.
Így válik érthetővé, hogy a hitelező miért hitelezett megfelelő feltételek híján is.
Szerintem már az eredeti témát is túltárgyaltuk. Nem tudunk semmi újat mondani. :)
Azt írja a Hoxa, hogy 10 fórumba írt bejegyzés után ad X pontot. Nekem egy fórum is sok. :)))
Ezt így nem mondanám. :)
A reklám egy biznisz, kifejti a hatását, de egyre agresszívabb.
Valószínűleg nem vagyunk eléggé hozzászokva.
Nyugodtan kérdezd meg Hoxát, hogy regisztrációm van.
Én merem vállalni. Te?
A reklám nagy üzlet. Ezzel tisztában vannak. Olyan, mint a divat. Követi boldog-boldogtalan.
Régen volt egy tönkrement kisiparos, aki az utolsó pénzét feltette tv-reklámra. Bejött neki.
Ez volt az autó trikó üléshuzata. Talán a 70-es években.
Nem fogják érteni.:)
Rá fognak "tromfolni" mert ezt is jobban tudják, mint minden mást.:)
Persze, hogy a banknak eladó a hitel. Hiszen részben ebből élnek. A szigorítás pedig állami szabályozás, amit nekik be kell tartani. De ettől még nem kapja meg a hitelt mindenki. Nyilván a reklámban nem térnek ki a feltételekre. Annyi reklámidő azért nincs. Ha drága autó van a reklámban, akkor sem mondják be, hogy csak annak szól, akinek van rá pénze.
Az őssejt bank azért raktározza az őssejteket, mert ha később kiderül, hogy valamilyen csúnya betegsége van a gyereknek, azzal tudják meggyógyítani. De persze ha utána nézel, milyen betegségek esetén használható, egyből kicsit túlárazottnak tűnik. Tehát a bank pénzt árul, a sejtbank meg gyógymódot. De egyik sem azért van, hogy te járj jól.
Különböző praktikákat kell kitalálni, hogy ne zaklassák az embert.
Én legtöbbször azzal hárítok, hogy a lányom, fiam stb. is ezzel foglalkozik. Bevált.
Elemedbe találtam, mi?:)
Na mindegy, nem ér annyit az egész.
Nem. Az csak az ellen bizonyíték, hogy dehogyis nem akarnak ők fűnek-fának hitelezni.
Ha nem akarnának mindenáron, nem költenének milliárdokat évente a reklámokra és a nyomulós telefonhívásokra.
Az őssejt bankot hogyan hozod össze a csúnya betegségekkel?
De persze kiforgatni mindent ki lehet, ha kötözködni akar valaki.
Tényleg nem érted még azt sem, amit olvasol. A reklámot és a hívásokat arra írtuk, hogy ha igaz lenne, amit írtál, hogy a bankok megszigorítják a hitelnyújtást, hogy ne legyen annyi bedőlt hitel, akkor nem fizetnének vaskos összegeket azért, hogy minél több emberre megpróbálják rátukmálni a hitelt.
Illetve érted te, csak nem akarod és kicsavarod arra, hogy már megint és ismételten másokat fikázhass.
Attól érzed jobbnak, különbnek magad? Szomorú.
Akkor ne sajnáld.
Én nem várok el semmit, csak jeleztem valamit a saját érdekedben, hogy ha valakivel szót váltasz.
De mindegy, majd megtapasztalod.
Attól még kíváncsian várom a definíciókat.:)
De biztos vagyok benne, hogy arra várhatok.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogyan menthetem meg a lakásomat az árverezéstől?
- Ingatlan árverezés
- A bíróság itélhet-e árverezést egy családiház nem kifizetett 10% -a miatt, abban az esetben is ha a családiház örökség és ketten örökölték?
- Ingatlanjog, kilakoltatási moratórium
- Mi a legális kilakoltatás menete albérletből?
- Bank és kilakoltatás