Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Árpapehely leves recept

Árpapehely leves recept

Elkészítési idő 45 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Árpapehely leves hozzávalói:
- 100 g árpapehely,
- 2 db hagyma,
- 1 csokor petrezselyem,
- 1 ek Shoyu,
- 1 ek tojáspótló por,
- 1 pohár magtej, (tönköly tej, köles tej)
- 1 l tisztított víz,
- olívaolaj.


Az Árpapehely leves elkészítési módja:
- Szeleteljük fel vékonyra a hagymát, és egy kevés olajban pároljuk meg. - Ezután öntsük hozzá a vizet és az árpapelyhet, főzzük közepes lángon tovább. - Miután megpuhult tegyük bele a Shoyut is és a gázról levéve, lefedve, hagyjuk a pelyhet kb. húsz percen keresztül duzzadni. - Közben a tojáspótlóval és a magtejjel készítsük el a habarást, majd tálalás előtt keverjük a levesbe. - Végül szórjuk meg aprított petrezselyemmel és tálalhatjuk is.


Kategória: Reform ételek receptjei


Az Árpapehely leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook