Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi szépen a gyors választ! Töltőanyagon még nem gondolkoztam, az szép eredményt ad? A Radiesse-ről még sose hallottam, Te azt hol szoktad csináltatni, ahol megbízhatóan, szépen dolgoznak? Mennyire tartós az eredmény? Nem kell félni, hogy elrontják és csúnya lesz?
Illetve jól elhelyezett töltőanyag. Én erre a Radiesset szeretem, mert az is fokozza a kollagén termelést
Hifuval van. Baromira fájt, és 0 eredmény. Genesist nem próbáltam még. Én, amit használok a dr lipo v (piros dobozos), ebben vannak olyan hatóanyagok, amik feszesítik a bőrt. Nem gyors eredményt ad ,de hatásos. Akkor különböző mono, screw szálak, ezek kollagént epítenek.... de ez egy folyamat és egy valag pénz. Szoval egy minilift, vagy valami drasztikusabb hosszabb távú eredményt ad, és rögtön
Sziasztok. Állív-V-vonal feszesítésre, marionett ráncokra mit ajánlanátok? Valakinek sikerült ezt a részt helyrehoznia plasztika vagy szálazás nélkül? Még nem annyira vészes, de azért már zavar, első körben HIFU-t gondoltam csak erre a területre.
Revitalmed-es Genesis arckezeléssel van valakinek tapasztalata? Ér valamit?
Van egy másik szerkentyű. Nézz rá instán, Eufoton. Csak sajna Magyarországon nem tudok róla, hogy bárki csinálná
ó, értem, köszi a választ. azt hittem, hogy lehet vele kifejezetten az arcot is feszesíteni, vagy vmi...
Én beszéltem vele róla. De ő azt csak zsírleszívàssal együtt alkalmazza. Amúgy az a j plasma, csak ő így nevezte el. Én az állívemet akartam megcsináltatni, és az áll alatti laza bőrt megfeszíteni, de azt mondta, hogy ez arcplasztika. A newlift eljárással szerinte nem lehet. Pedig külföldön arra is használják, és nagyon jó eredményeketek érnek el vele.....
A Krasznai féle new lift arcfeszesítésről itt hallott már vki?
Jujj. Scheffer ne!!!!! Őt csak hentesnek hívják, mikor meglátják anyukám, a barátnőm hegét
Sziasztok! Most készülök mini facelifting felvarrásra, de nem tudom kihez menjek. Szálazás már volt shiluett soft de semmi látszatja nem volt szerintem.Csak az alsó részt (marionett ránc) szeretném kicsit megemeltetni. Kit javasoltok? Nekem elsőkörben a Seffer doktorurat ajánlották vagy a László Zsoltot. Voltam Rodigo doktornál de az mindjárt teljes arcplasztikát javasolt. Azt semmiképp nem szeretnék. Köszönöm előre is.
A sok ilyen-olyan kezelés helyett nem éri meg jobban egy arcfelvarrás? Én is félek tőle kicsit,de talán még kevésbé veszi igénybe a bőrt,mint a szurkálások,feltöltések stb.,és tartós is...
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék ki a legjobb arctöltésben és botoxban! Személyes tapasztalattal rendelkezők irjanak elsősorban! Köszönöm
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen az infót 🤗
Amennyiben idopontot szeretnel foglani Dr Rodrigohoz, az Inteneten megtalahato a telefonszma. Kedden es csutortokon delutan rendel. Mutetei elojegyzesre kb 4 hopnapot kell varni.
Nekem volt Vivace, ez ugyanaz a technika, mint a Scarlet, Morpheus, Jeisys, Venus Viva stb... Mikrotűs RF.
Én szeretem, mert nagyon jó bőrminőség javítók, bőrtömörítő eljárás, de csodát nem szabad várni tőle, plasztikát nem helyettesít.
Kár, hogy ilyen drága, reálisan kb 50e ft lehetne a hatásosság tekintetében, szóval valahogy így helyezd el magadban.
Min. 3 kezelést érdemes venni (én ennyit szoktam), és ha kombinálod közben más egyéb eljárással, pl soft lézer, vagy mezoterápia, vagy vmi jó kis pakolás sorozat, akkor úgy ad igazán szép eredményt.
A microson EPN-t még nem próbáltam, én is szemezek vele. És a ClinicCare kezelésekre is kíváncsi lennék, mennyire jók.
Sziasztok! Arcplasztikara készülök, esetleg benezhetnek ilyen jellegű műtéttel kapcsolatosan naplokba? Cserébe természetesen én is a mell és hasplasztika tapasztalataimat megosztom ha erdekel
Nekem van, az eredmény nulla. Sz.rt sem ér az egész...
Sziasztok!
Misroson pen ill. Vivace arckezeléssel kapcsolatban van esetleg tapasztalatotok? Visszaolvastam egy darabig, de konkrét infót nem találtam.
Mérges ráncba botox töltésének milyen kockázata lehet? Van valakinek negatív tapasztalata?
Sziasztok🌞dr.Mohammad T.Jaberansari-ról esetleg tapasztalata van valakinek?Főleg arcplasztikával kapcsolatban?
Szia🌞Szeretném elolvasni a naplódat,én is készülök arcplasztikára.
Szia! Az oldalán olvastam, hogy- időpont nem foglalható-Amikor kiirtam legalábbis akkor nem lehetett😔
Szia! Rodrigohoz miért nem lehet foglalni?
Szintén orvos keresésben vagyok, Krasznai dr-nal nagyon hosszú a varolista,Dr. Rodrigohoz nem lehet foglalni...
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy Dr. Mohos Gábor műtött - e valakit itt a fórumozó közt, érdekelnének tapasztalatok is, akár privátba is😉köszönöm előre is!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek infója a Thesera L arclifting kezelessel kapcs.? Úgy hirdetik hogy szálbehúzás tűszúrás nélkül és 160.ezer ft. körül van a 4 kezelés.
Köszönettel.
Sziasztok! Saját zsíros arcfeltöltése volt valakinek? Érdekelnének tapasztalatok, mire kell számítani utána stb. :-)
Mezoterápia szerintem szuper, ilyenkor télen lehet csináltatni, 4-5 alkalmas kúrával a leghatásosabb (nekem legalábbis). Nincs olyan bőr amelyiknek ne tenne jót.
sziasztok, kicsit foglalkozni szeretnék a bőröm állapotával, van valami kezelés, amit ti ajánlani tudnátok, ami tényleg hatásos és nem pénzkidobás? (gondolok az ilyesmire, hogy skinbooster, profhilo, lézeres cuccok...)
köszi előre is!
Neki láttam, igaz csak 1 arc felvarrást, de az szép volt, a varrás is. Csak nem olcsó, tudom. Egyet tudok mondani kihez ne 😱😱 Scheffer. Na, az ő munkáját is láttam, kettőt is. Juj, egy hentes szebben varr
További ajánlott fórumok: