Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nem ér semmit, pènzkidobás az egész! Ha valamit megbántam életemben akkor az ez a beavatkozás volt! 400 ezer forintom bánta! Semmi, de semmi nem látszott, pedig bőven húztak be szálat :(
Van valakinek tapasztalata COG szálbehúzással kapcsolatban?
Ő az a nő aki még ráncosan is szebb lenne mint így kivasalva. Olyan az arca mint akire ráült egy tehén. Kár hogy nem meri felvállalni a korát, mert szép nő. Volt. Régen.
Szia, igen, olvastam a cikket és láttam a fotót.
Valamit biztosan csináltak vele.
Töltésre, botoxra Dr. Brandl Beatrixhoz jár(t), aki fej-nyaksebész.
Láttátok mostanában Gregor Bernadett arcát? Megjelent egy újságban róla fotó és egy írás, mely sugallja, hogy plasztikai műtétje volt. Annyira fiatal lett, pedig már kicsit ráncos, táskás volt a szeme alatt és kicsit kezdett lecsúszni az arca. Most tökéletes, újra olyan szép, mint 10-15 évvel ezelőtt. Vajon ki plasztikázta? Nagyszerű munkát végzett.
Illéssy Rudolf hol dolgozik? Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, remélem szép lesz, akkor felkeresem én is.
Szia!
Illéssy Rudolf és Kovács András.
Minilift volt és bullhornliplift, helyi érzéstelenítéssel egymás után a kettő. Kb. 3,5 óra volt.
Sziasztok!
Tud valaki arcplasztikához jó orvost ajanlani?
Koszonom!
Szia!
Megirnád kinél voltál?
Teljes arcplasztika volt?
Koszonom
Szia, meg itt-ott huzodik.
Kicsit ereszkedett vissza az arcom, nem olyan feszes, mint volt. De osszessegeben igy is megerte.
A bullhornliplift hege alig eszreveheto az orrom alatt, es a tobbi hegem olyan, hogy csak akkor latszik, ha valaki nagyon keresi.
Szia! Hogy van az arcod azóta?
Megérte végül?
Köszi szépen előre is!
Szia!
Én nem csináltattam ilyet, de tudd, hogy nem minden bőr alkalmas zsírtöltésre, pláne szem alatt. A Tyndall-effect zsírral is előállhat, nem csak hialuronnal, csak míg a hialuronnál kékes, itt full sárga.
Egyáltalán nem voltak mélyek, nagyon nincs is ráncom... ami az évek során lejjebb kerül, azt akartam szállal visszahúzatni, de azt sem úgy kell elképzelni, hogy centiket kell helyre tenni, csak pár mili
sziasztok,azt szeretnem kerdezni ha valaki csinalt szem alatti zsirfeltoltest?hatekony ?meddig tartott k.b?
szia ,csak azt szeretnem kerdezni ha nagyon melyek voltak a rancaid,es azert rendezodott vissza?
szia azt szeretnem kerdezni ha arc vagy szem alatti zsirfeltoltest csinaltal?
Most jött szembe velem dr fake. Ő egy kozmetikus. Biztos nagyon ügyes, addig, amíg nem történik valami gebasz. A fillerekkel nagyon nagyon óvatosnak kell lenni, perfektül kell tudni az anatómiát. Illetve, ha mégis megtörténik a baj, azt is rögtön kell tudnia orvosolni. Hisz ,ha véletlen rossz helyre szúrt, elzár egy eret, ott a bőr elhallhat. Nagyon csúnya dolgokat tudnak okozni. A skinboosterekkel, botoxxal ilyen gond nincs. Ha véletlen érbe ment ,ott nincs gond. A botox is,ha rossz helyre ment 3-4 hónap és visszaáll. És még ott van az anyag kérdés. Mit használ, honnan rendeli stb...
Sziasztok!Dr.Fakerol illetve Dr.Rati Robertrol szeretnék véleményeket😊
Szia.
Nekem volt. Kb 3 hónapig volt hatása. Addig gyönyörű volt, majd minden szépen visszarendeződött ugyanoda, ahol volt. A fájdalom szerintem vetekszik egy miniliftinggel
Köszi, hát ez tényleg nem túl meggyőző, nem is értem hogy aki feltöltötte mit akart vele elérni.. Még áprilisban voltam a Hello Beauty napon a Lurdy Házban, és ott ajánlgatta az egyik előadó a spring threadet nagyon, mint a mini arclift egyik alternatíváját, de lehet hogy ez is csak pénzkidobás.
A műtétem előtt én is kerestem alternatív megoldásokat, de ne mvolt egyik sem meggyőző.
itt van pl. egy video, hát én semmi klönbséget nem látok
[link]
Sziasztok, spring threadet próbálta már valaki? Ez egy új szálazásos technika amit nem felszívódó szálakkal végeznek, mini arclift helyett ajánlják. Nagyon érdekelne, ha valakinek van már róla tapasztalata Köszi!
Szia! Megkérdezhetem, hogy honnan rendeled? Köszönöm :)
szia,
kinél csináltattad, és nagyjából mennyibe került? köszi szépen!
Csoda, hogy még mennek hozzá... Jó, hogy rendbe tudtak tenni máshol, nagyon sajnálom a rossz tapasztalatot!
Ohh. Nem meggyőző, inkább "zsaroló" az van és úgy, ahogy ő gondolja, ha te nem ,akkor ne is menj hozzá.
Ó, sajnálom...
szóban ezek szerint meggyőzőbb? Én, amikor egyszer padlón voltam és ilyesmin gondolkodtam (most már így, öregebben jobban ki vagyok békülve a fejemmel :-) ) már a honlapja alapján elrettentem.
Nekem Balajthy csinálta. Igazából, csak felső szemhéj plasztikát akartam, de azt mondta, hogy kell az endoszkópos halánték emelés. 4 vastag vágás van a fejemen, az eredmény 0, és iszonyat szenvedés volt a felépülés... végül Bálint Bea csinálta meg
Balathy hirdeti régen, de egyrészt nem bíztató, amit a felépülésről, felépülési időről ír, másrészt én nem látok óriási változást az előtti-utái képein.
További ajánlott fórumok: