Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Arab világ, és más érdekességek... fórum

Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)

2155. Erika25 (válaszként erre: 2153. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:50
Jaj, de szomorú ez... :(((
2154. Erika25 (válaszként erre: 2152. - 9aefbf8abf)
2009. jún. 6. 23:49

Hát az meg hogy lehet?!

Először kijelölöd a szöveget, ahogy mondtad, hogy áthúzod az egérrel... Aztán egyszerre lenyomod a "Crtl" és a "c" billentyűt. Ezzel elmentetted a szöveget. Aztán odakattintasz, ahová be akarod illeszteni és ott is egyszerre nyomd le a "Ctrl" és a "v" billentyűt. Ezzel bemásolja a szöveget. Mennie kell neki...

2153. brandy39
2009. jún. 6. 23:47

Szóval a lényeg ,hogy mi soha sem vesztünk össze és nem azért mentünk külön mert nem értettük meg egymást vagy ilyesmi . Egyszerüen nem volt más lehetőség akkor. ma már biztos másképp van ez vagy nem is tudom, de akkoriban még nem találtunk semmi megoldást. A telefonos kapcsolattartás ment egy ideig és én is vártam ,hogy majd csak megoldódik a helyzet. Mentem a követségre ...már név szerint ismertek ... De SEMMI...

2 lehetőségem volt , vagyis három de az utolsó szóba sem jöhetett ezek után ... Az első ,hogy várok és emésztem magam ... A második ,hogy beletörödünk abba , hogy nekünk ez volt megírva és rendezzük az életünket :( a harmadik szóba sem jöhetett ,hogy én kimegyek a gyerekkel együtt.

1 év alatt döntöttünk úgy ,hogy miután már évek teltek el és mi nem is láthatjuk egymást , remény sincs már ,hogy ő ide tud jönni -> ennyi volt*

2152. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2147. - Erika25)
2009. jún. 6. 23:42
Erika én kipróbáltam most,de a billantyüzet nem csinál semmit.
2151. Erika25 (válaszként erre: 2149. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:40
:((
2150. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2146. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:39
Ez tényleg nem lehetett kδnnyü,de azt nem értem hogy a magyar férjed miért nem akart még azok után sem elválni?Magának sem akart esélyt adni egy másik feleségre,csak azért hogy veled kicseszhessen??
2149. brandy39
2009. jún. 6. 23:39
Nem volt egyszerü mikor eljött a nap és mennie kellett . nem kivánom senkinek . Éreztem ,hogy sokáig nem fogom látni de nem gondoltam ,hogy nagyon -nagyon sokáig nem .... Nem kapott vizumot és ma már mindketten tudjuk ,hogy eben apuka keze is benne volt aki kint egyfolytában bemutatott ARAB feleségnek valót.... Ahogy mentek az évek és egyre bizonytalabb volt minden kezdtem elkeseredni:( A fiam folyton kérdezte ,hogy apa mikor jön már ? És ha ő nem jön akkor menjünk mi stb . Imádták egymást! Persze ő nem tudott semmiről csak ,hogy apucinak kint kell dolgoznia mert ez + az .
2148. Erika25 (válaszként erre: 2146. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:38

Óóó, te szegény, ez nagyon rossz lehetett. :(

Csoda hogy itt tudta hagyni a fiát...

2147. Erika25 (válaszként erre: 2145. - 9aefbf8abf)
2009. jún. 6. 23:37
Ez végülis ugyanaz. Csak én így a billentyűzettel csinálom, te meg az egérrel. :)
2146. brandy39
2009. jún. 6. 23:34

Szóval nem akarom annyira részletezni de időnként megjelentek , fenyegettek , és vinni akarták a gyereket na meg a fiukat ,hogy majd anyuka kint felneveli az én gyerekem ...Szerencsémre a párom normális volt és nem így gondolta . Szóval mindenben mellettem állt .

Jöttek a gondok . Letelt a tartózkodási engedélye és nem is hosszabbitották meg !!!!

Pár hetünk volt arra , hogy én döntsek arról ami számomra nem volt kérdés . Megyünk együtt vagy ő megy és mi maradunk . Hát ezt az időt nem kivánom senkinek mert 9 év után is szerelmesek voltunk nem is kicsit !!!! DÖNTÖTTEM ÉS TERMÉSZETES ,HOGY ESZEM ÁLGÁBAN SEM VOLT KIMENNI . Abban maradtunk ,hogy ok akkor ő megy és jön ahogy tud .

2145. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2144. - Erika25)
2009. jún. 6. 23:33
Ja! még így sosem mentettem,úgy szoktam hogy bal egérgombbal áthúzok az egészen,copy.Aztán jobb egérgombal paste.Mindíg tanul az ember :)
2144. Erika25 (válaszként erre: 2142. - 9aefbf8abf)
2009. jún. 6. 23:30
nem, csak elmentem gyorsan az irományomat... A Ctrl C, az tudod biztosan, a másolás. Aztán mikor visszajön a net, beillesztem a Ctrl V-vel. Így nem kell újra leírnom... :))
2143. brandy39
2009. jún. 6. 23:28

Féltem és persze féltettem a gyereket is nagyon . Tudtam ,hogy ha akarják éppenséggel el is vihetik ( erre is voltak kiskapuk ) és akkoriban már ismertem pár vegyes családot ,hogy komolyan vegyem a dolgot. Egy gyerek sziriába került ki elég furfangos módon és ez volt a szemem elött .. A páromban bíztam csak a családjában nem . Aznap mikor jöttek én haza is mentem gyerekestől anyuékhoz és csak telefonon beszéltem a párommal is . Ő meg kitalált minden mesét ,hogy én otthagytam őt -azt sem tudja merre vagyunk - stb.

Hát ez az időszak nem volt könnyü de meg tudtuk ezt is oldani. Ment az idő , 3 éves volt a gyerek és jött a kérdés ,hogy mikor megyünk már és iratjuk a nevére a gyereket a páromnak mert ugye az 5 év is lassan letelik . Én húztam halogattam a dolgot NEM ALAPTALANÚL .

2142. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2138. - Erika25)
2009. jún. 6. 23:27

Ebben nem vagyok járatos,az mi pontosan?

Az egérrel is lehet csinálni vmit? mert én azzal dolgozom.

2141. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2139. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:26
Jajjjj ez egyre vadabb!El tudom képzelni a szitut. :(
2140. Erika25 (válaszként erre: 2139. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:21
:O
2139. brandy39
2009. jún. 6. 23:19

Szóval a család vissza is ment azzal a slungal ahogy jött és mi éltünk nyugiban tovább. Nagyon szerettük egymást és alig vártuk a babánk érkezését. Fiatalok voltunk és elég lazán fogtunk fel mindent . Én mondtam ,hogy majd ha megszületik a baba akkor szépen bíróság útján lekerül a férjem nevéről és elválunk stb . Nem örült a párom de elfogadta a dolgot mert tudta ,hogy semmit nem tehetünk . anyumék elfogadták őt mert látták ,hogy a föld felett lebegek sok méterre.

Januárban megszületett a fiam :D

A kinti család bár néha telefonon érdeklődött ( na nem felőlem ) de nem sok vizet zavart. 2 x ugyan anyuka mű szívinkfarktusa miatt a páromnak haza kellett mennie de kibírtuk . Ezzel az egyel tudták hazacsalni ,hogy valaki nagyon beteg . Éltük az életünk és boldogok voltunk.....amig meg nem tudtuk ,hogy ismét érkeznek kitről és látni akarják az unokát DE ENGEM NEM !!

2138. Erika25 (válaszként erre: 2134. - 9aefbf8abf)
2009. jún. 6. 23:17
Nekem ha már kicsit tovább homokozik, rögtön Ctrl C! :)
2137. Erika25 (válaszként erre: 2136. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:16
Úúúristen... Elképzelem ahogy lerohant a család... :))
2136. brandy39
2009. jún. 6. 23:11

Na mikor kint is megtudták ,hogy mi mit művelünk itthon ... :P Repülőre ült a család és megrohantak minket. akkor még kaptak vizumot. Nem örültem neki

Volt ott minden . Anyuci mű rosszúlléte, apuci fenyegetése és minden szó szerint. Szerencsére ez a mi kapcsolatunkat nem törte meg . Igaz be voltam t...va mert ugyan semmit nem értettem de kihámoztam ,az igen kevés ARAB szókincsemből ,hogy a gyerek mehet de én nem és hallani sem akarnak rólam s o h a !! A gyerekről ŐŐŐK úgy határoztak , hogy ha megszületik viszik és kész. A fiam apja nyugtatott ,hogy nem kell komolyan vennem mert majd megenyhülnek csak most ez hirtelen jött nekik és sok a haram stb... Hát bennem volt a félsz mert én is hallottam rémtörténeteket akkoriban . Akkor mondtam magamban elöször ,hogy ooooooo ,hát nem is baj ha nincs a nevén a gyerek . Igy legalább nem viheti ki senki az országból ha mégis komolyan gondolnák ... folyt

2135. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2132. - Erika25)
2009. jún. 6. 23:09
apró dolgokban is amik mégis lényegesek :))))))))
2134. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2131. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:07

úgy már én is jártam egy párszor,hogy megírtam egy litániát aztán elment valamerre =[

Csak folytassad,engem nem zavar hogy így írsz.Elég szomorú,és így nem is lehetett kδnnyü beilleszkedned a családba.

2133. Erika25 (válaszként erre: 2131. - Brandy39)
2009. jún. 6. 23:06
Enyém is már 2x ledobott, de mindig visszamásztam... :)
2132. Erika25 (válaszként erre: 2125. - 9aefbf8abf)
2009. jún. 6. 23:05
:))) Lehet...
2131. brandy39
2009. jún. 6. 23:03
néha kidob a gép és elveszik amit írtam ezért írok szakaszosan
2130. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2128. - Brandy39)
=[[[[[[[[[[[
2129. brandy39

90-ben született a fiam . Akkoriban még volt tanács ma önkormányzat és hiába akartuk semmi lehetőség nem volt ,hogy a gyerek a vérszerinti apja nevére kerüljön. Ez már kicsit kemény volt de beletörödtünk . Más lehetőség nem volt. ( lett volna ...de azt már önbíráskodásnak hívják ) és nem alkalmaztuk .... Jött az idő ,hogy a kinti szülőknek is el kellene mondani a tényeket mert az 5. hónapot is betöltöttem .

folyt

2128. brandy39
2009. jún. 6. 22:58

Egy percig sem volt kérdés ,hogy mi legyen . Pár dolog viszont foglalkoztatott minket . Az egyik ,hogy hogyan mondjuk meg a családnak ... A másik pedig az ami addig nem volt fontos ,hogy én férjnél vagyok még akkor is ha azt sem tudom merre van a férjem !

Kerstem ,hogy közöljem vele ,hogy most tényleg jó lenne ha elválnánk pikk -pakk mert ... Erre azt mondta ,hogy Ő NEM VÁLIK DE MÉG A PAPÍRT SEM HAJLANDÓ ALÁÍRNI ,HOGY A FIAMNAK NEM Ő AZ APJA !!! Na erre nem voltam felkészülve. Évek után derült ki ,hogy a Magyar sógornőm adta a férjemnek az utasitásokat ,hogy hogyan tehet nekem keresztbe .....

2127. brandy39
2009. jún. 6. 22:52

Mi nagyon szerettük egymást és semmi nem érdekelt minket . Azt gondoltuk majd mindenki lenyugszik egy idő után . Nem így lett !!! Anyuék ugyan elfogadták a helyzetet de az ő szülei NEM !

Nem volt esküvő mert ugye én férjes asszony voltam papiron . A haram -szót már akkor is ismertem de mint mondtam a fiatalságra kenem ,hogy nem érintet érzékenyen egyikönket sem . Tudtuk ,hogy a pirosban járunk de a szerelem elnyomott mindent . Terhes lettem a fiammal .

folyt

2126. 9aefbf8abf (válaszként erre: 2124. - Brandy39)
2009. jún. 6. 22:51

érdeklδdéssel figyellek brandy

kezd kirajzolódni hogy te is megjártad a hadak útját.Mintha néha magamra ismernék a tδrténetedben.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook