Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Apatini káposztás harcsa recept

Apatini káposztás harcsa recept

Elkészítési idő 70 perc

Az Apatini káposztás harcsa hozzávalói:
1 kg harcsa
2 ek.olaj
1 fej vöröshagyma
1 kg hordós káposzta
3 ek.liszt
2 dl tejföl
1/2 csokor kapor
2 kiskanál pirospaprika
só,


Az Apatini káposztás harcsa elkészítési módja:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,egy kiskanál pirospaprikával meghintjük,a kaporral elkevert káposztát beletesszük és egy kevés vízzel puhára pároljuk.Közben a felszeletelt megsózott és a maradék paprikával ízesített lisztbe mártott halat az olajban ropogósra sütjük.Egy mély tűzálló tál aljára terítjük a káposzta felét ,erre fektetjük a kisütött halszeéleteket,a káposzta másik felével befedjük,és az egészet a tejföllel leöntjük.A sütőben jól átsütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


Az apatini káposztás harcsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook