Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Anyukám minden új ruhámat leócsárolja fórum

Anyukám minden új ruhámat leócsárolja (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

17. alinka01 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 2. 15:46
Természetesen nem Te vagy a hibás a mamád sértő viselkedéséért. De már réges-rég meg kellett volna húznod a határokat! Jelezni kell, hogy meddig, és annak a betartását következetesen el is várni. Itt vagy máshol hiába szipogsz. Felnőtt vagy!
16. Channa* (válaszként erre: 15. - Liliom10)
aug. 31. 23:10

Én sokszor megdicsérem, mert tényleg nagyon csinos és helyes;)

Csak nem is tudom...

Lehet, hogy az a baj, hogy felismerem néhány mintában a nagymamám asztalterítőjét?

Vagy az anyósom által hordott ruhákra emlékeztetnek?

Jól állnak neki, csak egyszer véletlenül azt mondtam neki, hogy ez nekem nyanyás:DDDDD

Szegény, nem sokkal később azt mondta, hogy sok ruháját elad, mert mindig cikizzük a férjemmel:DDDDD

Na, azóta nem mondok ilyet! És a férjemnek is mondtam, hogy csak dicséret!

15. liliom10 (válaszként erre: 11. - Channa*)
aug. 31. 21:42
Ha a menyem valamelyik ruhája nem nagyon tetszik, vagy szerintem nem előnyös a színe vagy a fazonja, akkor hallgatok. :) Ha valami nagyon tetszik rajta, azt viszont megdícsérem ! :)
14. Amaunet (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 18:50

Ő már nem fog változni. Jobb lenne, ha meg sem hallanád a beszólásait, mert csak magadnak ártasz vele.

Sok idős nem tud megbékélni azzal, hogy idős lett. Bosszantja őket a fiatalság, a gyermekek. és hogy a fontosságukat hangsúlyozzák, mindig másokkal foglalkoznak. Semmi nem jó.

A munkahelyi telefonálást pedig tíltsd meg neki! Mondd, hogya főnököd és a kollegáid sem teszik és rossz szemmel nézik.

aug. 31. 17:34

Voltam én is így anyámmal. Irigy. Irigy a fiatalságodra. Irigy emberrel mit leht kezdeni? Kiakasztanám extra szexi , ruhával, vagy ami apszolút nem a te stílusod. De ezt nem adod tuttára. Otthon abba jársz, kellsz, mintha természetes lenne.

Úgy várnám a beszólását!

12. Channa* (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 16:27
Akkor, te is tehetnéd ez, ha öcsédnek bevált.
11. Channa* (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 16:27

Az, hogy lehordja a ruháidat, nem pesszimizmus!

És szerinted és férjed szerint jók a ruháid?

Jól állnak?

Teljesen más az ízlése, anyukádnak, mint neked?

A menyem legtöbb ruhája nem tetszik nekem. Szerintem elég nyanyás, de látom, hogy a fiatalok most így öltöznek, és neki is jól állnak.

Nagyon ritkán, talán mondtam kritikát, de igyekszem inkább nem tenni.

10. _Berry_ (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 14:33
A férjednek tetszenek a ruháid? Mert akkor mondhatod neki azt, hogy nem neked akarok tetszeni, hanem a férjemnek és neki tetszem.
aug. 31. 13:52
Öcsém azt szokta neki mondani, mielőtt megszólal, hogy "maradj csöndben anyukám, légy szíves, meg ne szólalj!"
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Channa*)
aug. 31. 13:51

De az én anyukám szerint szinte minden ruhám ronda és ma is "lebohócozott" az új nadrágomban.

Alapból borzasztó pesszimista, a férjem is kérdezte már, hogy miért látja mindenben a legrosszabbat????

aug. 31. 13:08

Azt is kritizálja, ami jó?

Húúú, én is szoktam a gyerekemnek mondani, hogy ez nem túl jó, és elrontja magát vele;)

De ő, mindig leállít, illetve sokszor inkább nem mondok semmit;)

Ha megkérdezi, akkor viszont nem tudok hazudni.

Azt tudni kell, hogy én sokszor varrónő szemmel nézem a ruhákat!

6. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 13:02

Együtt laktok ? Nagyon muszáj ? Gondolom, 40-50 éves lehetsz.

Finoman megkérhetnéd, hogy ne szóljon bele az öltözködésedbe, felnőtt nő vagy !

Parancsolgat is ? Megszokta, hogy megteheti, hiszen nem szólsz rá.

Én elköltöznék tőle, ha anyagilag megtehetném.

5. globus (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 10:37

Állítsd le.

Nyújts neki segítséget, csak tudja, hol van a határ. Kérnie szabad, de nem követelni.

aug. 31. 10:21
Én már megszabadultam tőle. Bár ő ennél sokkal-sokkal durvább dolgokat mondott és tett.
aug. 31. 10:17
Az enyém mai napig mindig megbámul, de a rosszindulatú bámulással, van egy érzésem hogy lehet emiatt is van testképzavarom.
aug. 31. 09:55

Anyukám 79 éves, de szerencsére egészséges. Minden saját ügyéhez elvárja, hogy intézkedjek és nem érdekli, hogy pont munkaidőmben vannak ügyfélszolgálatosok is munkaidőben. Ugyanakkor bármilyen ruhát vásárolok magamnak, az a szöveg jön, hogy "Te jó ég, hogy nézel ki benne", vagy "úgy nézel ki így, mint egy bohóc"..... ilyesféle megjegyzések.

Borzasztó pesszimista, mindenben a legrosszabbat látja.

Parancsolgat és kutakodik a holmijaim között.

Nem vagyok kiskorú, sőt, már annyira tinédzser sem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook