Anyukák Erdélyből (beszélgetés)
Gabi, wii-wau-wuu, micsoda szexi fehérneműt varrtál magadnak :) Mégiscsak lesz valami abból a próbafülkéből valamikor a közeljövőben :))))
Mónika, néztem a fotókat, nagy volt a készülődés, biztos jólesett a kikapcsolódás!
Málnásimónika,látom jót buliztatok!:)
Gondolom,jólesett egy kis kikapcsolódás!
A nagy készülődés túlzás,de én szeretném sütni a tortát,amitől azért egy kicsit félek,hogy hogy fog sikerülni.
Hihetetlen,hogy pár nap múlva 3 éves lesz a lányom!
Én sem láttam őket, valahogy ez a fantasztikus-meseszerű filmek nagyon nem vonzanak. Egyébként a sógornőm látta az Avatart és neki nagyon tetszett. Úgyhogy tényleg kinek a pap, kinek a papné...
Olvasom, nagy készülődésben vagy, nagyon közeledik Jankának a szülinapja :)
Igen,kb. ugyanaz a kategória.Bár én sem a Harry Pottert,sem a Gyűrűk urát nem láttam,pedig a tévében már többször is leadták,és Jancsi odaadással nézte,de nekem elég volt néhányszor odapillantani,hogy eldöntsem,engem nem érdekel.
Az Avatarral kapcsolatban az az érdekes,hogy ahány kritikát és véleményt elolvastam róla,az mind jó volt(pl több Oscar-díjra is jelölték),úgyhogy lehet,velem van a baj:)
A tipikus rózsaszín álom.
Azért jó néha így álmodozni:)Főleg,ha a Robert Redford is benne van,Richard Gere-ről már nem is beszélve:)
Ja :))). ÉS persze, nem "könnyítettek" a dolgunkon, amikor olyan sármos színész játszodja a milliomost, mint Robert Redford :). Ezt élveztem a filmben, hogy az egyik férfi milliomos, gyengéd lelkű, megértő, udvarias és sármos stb. stb., a másik meg fiatalos, bolondos, mívészlelkű, hadd ájuldozzanak a nők :) Egyébként nekem is tetszik a film, még ha nem is tartozik a kedvenceim közé.
Olyan ez, mint a Pretty woman, a film után évekig minden k.va arról ábrándozott szerintem, hogy jön majd egy Richard Gere és elviszi limuzinon, operazene mellett :)
Gabi te nem vagy olyan tulsulyba, hogy egy kis süti ne férjen bele.Én fogyokurához nem nagyon tudok hozzászolni, mert én nem tudnék fogyozni nekem is az édességekkel volna a problémám.
A probafülke nem is rossz a mai fiatalok nem gondolkoznának ezen.Sokszor olyan helyen olyan dolgokat csinálnak, hogy én szégyellem magam.A tömmbház háta mögött játszotér van minden reggel van egy bácsi aki azzal szorakozik, hogy az ovszereket és az energiaitalos dobozokat összeszedi most télen is.(Hogy nem fagy be a fenekük?)
Hú,Griet,az nagyon jóóó film!!!
Emlékszem,jónéhány évvel ezelőtt,mikor először adták a tévében,még dolgozni jártam,és másnap azon filóztunk a csajokkal,hogy mi vajon megtennénk-e?
Sütik: valami kis öröm csak kell az életben :) Azt hiszem, nekem is ez lenne a legnehezebb egy fogyókúrázásban, a sütikről való lemondás...
Aztán meg, akkor mitől szólna a receptes naplód? :)
Nem semmi lehetett megszülni egy akkora babát!
Igazad van,Mónika!Sajnos tényleg a sütiknek kellene ellenálljak,de nem megy!Inkább kevesebbet eszek másból,de nem mondok le a finomságokról:)
Nekem is hiányzik,hogy néha egy kicsit kettesben legyünk a párommal,de erre csak akkor van lehetőségünk,ha néha elmegyünk nagybevásárlásra,ott meg nem igazán lehet romantikázni.Talán,ha behúzódnánk egy próbafülkébe...DDD
Na, akkor nagyon ügyes volt az anyuka :), nem semmi ekkora babát szülni :)
Nem csodálom, hogy szükségét érzed már a kikapcsolódásnak, egész nap két gyerekkel foglalkozni nem könnyű feladat. Dórával mit csinálsz azalatt? Megy a nagymamához?
Gabi belenéztem az új naplódba nagyon ügyes vagy, ahogy igy tudod követni mit eszel, én egész nap valamit rágcsálok este le sem tudnám irni mit ettem egész nap.
Ha ellen tudtál volna állni a diohabos keksznek akkor az a nap is tökéletes lett volna. (csak vicceltem)
Nálad ez teljesen normális:)
De én terhesség nélkül is ezt csináltam,hogy egész nap rágcsáltam valamit.Pont emiatt kezdtem el írogatni,hogy megpróbáljam valahogy nyomon követni,mert mennyiségre nem tűnt az soknak,de most,hogy számolgatok,bizony látom,hogy nagyon hamar összegyűlik jó sok kalória!Kivéve persze,ha valaki sárgarépát rágcsál:)
Jönnek majd filmekről,meg könyvekről is a bejegyzések,csak az nem olyan napiszintű,mit a fogyókúra:)
Sziasztok, köszi a kérdéseket, bírom még, mert muszáj... Nekem most már nem tűnik úgy, hogy gyorsan telik az idő, de egy kívűlálló biztosan másképpen látja :) Na, de most már tényleg nem sok van hátra, annyit Robi is, én is ki kell még egyben bírjunk.
Na, de 4,55 kg-os Robika???? Húha! Hát az már óriásbébi! És természetes úton szülte?
A brokkolikrémleves nekem nagyon ízlett, Ági is jó nagy adagot megevett belőle, Endre azonban meg sem kóstolta. Azt mondta, nem elég, hogy brokkoli, még turmixolva is van :)
A majonézt salátákban én is joghurttal szoktam helyettesíteni, különböző fűszerekkel megbolondítva.
Te tényleg jól belelendültél a salátakészítésbe,ha még könyvet is vettél hozzá!:)Sajnos mi a majonézeseket szeretjük legjobban,de most a fogyózás miatt kerülnöm kellene.
Lehet joghurtot is tenni helyette,de akkor teljesen más ízű lesz,vagy esetleg jól felhígítani tejföllel.
Ezt most találtam itt a hoxán: [link]