Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Anyu-féle zöldborsófőzelék recept

Anyu-féle zöldborsófőzelék recept

Az Anyu-féle zöldborsófőzelék hozzávalói:
zöldborsó
olaj

liszt
víz
tej
petrezselyemzöld
cukor


Az Anyu-féle zöldborsófőzelék elkészítési módja:
Kevés olajon pici sóval megpárolom a zöldborsót. Majd ha már majdnem puha, leveszem a tűzről a fazekat, rászórok 1-2 ek lisztet. Felöntöm pici vízzel majd innentől kezdve csak tejet adok hozzá. Sok petrezselyemmel az igazi, ha nem elég édes a borsó, pici cukor is mehet bele. Kóstolgassuk, ha szükséges, még utánsózhatjuk.


Kategória: Főzelékek receptjei


Az anyu-féle zöldborsófőzelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook