Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek! fórum

Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek!

155. silvercat (válaszként erre: 152. - 78826dc958)
2009. ápr. 27. 21:36
Szent ég!!Ha ez a nő komolyan adta elő magát,akkor nem is érdemli meg az ember nevet!!
154. d3bb59819c (válaszként erre: 153. - Raniko)
2009. ápr. 27. 21:23
Több ilyen anyós kéne, mint te, és az enyém! :)
153. raniko
2009. ápr. 27. 21:09

Sziasztok!Én egy "fiús"anyuka vagyok egy kis hebrencs mennyel és két gyönyörű iker unokával.Amikor a mennyem hozzánk került leültem vele és megbeszéltem hogy ha valami baja van jobb ha megbeszéljük mert nekem sem időm sem kedvem nincs ahhoz hogy kitalálost játszak.Az elvem az hogy ha az ember megtudja beszélni a gondjait már előbbre vagyunk egy lépéssel és kiutat is könnyebben találunk a problémából.Nem mondom hogy néha nem zördülünk össze de amikor elcsitulnak az indulatok megtudjuk beszélni a problémáinkat.

A legtöbb fiús anyának az legnagyobb baja hogy vetélytársat lát a mennyében.Pedig a szeretet szerintem nem rangsorol.

2009. ápr. 27. 21:02

"Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?"

fórumban vannak hozzászólásai!Ha kiváncsi vagy!

Egyébként már nem csak ő törölte magát!

2009. ápr. 27. 20:18
A fenébe,ataner12 már nem tag!!Most hogyan nézzem meg a más fórumokba írt "örökbecsű" hozzászólásait??!!:)))
150. Shigatsu (válaszként erre: 127. - 6f773a273c)
2009. ápr. 27. 19:06
Én sajnos átérzem a helyzetedet :(
2009. ápr. 27. 11:20
Nem hiszem,hogy az "anyósok" (szerintem az édesanyja a páromnak )sárkányok lennének.
148. d3bb59819c (válaszként erre: 140. - Vicus80)
2009. ápr. 27. 09:15
Nekem fordított a tapasztalatom jelenleg. Anyósomnak két fia van, és teljesen normális mind a kettővel. Pedig én a kisebbikkel vagyok együtt, úgymond a fiatalabbal, az elesettebbel, mert ugye neki még nincs annyi élettapasztalata.. :) Sajnálom, hogy neked ilyen a helyzeted. Szerintem igazából nem lehet meghatározni, hogy milyenek is az anyósok. Van ilyen is, és oylan is. Valakinek szerencséje van, valakinek nincs. Tudom, könnyű tanácsot adni, vga yokosságokat mondani, de ne engedjétek, hogy közétek álljon. Ha a párod is belátja, hogy nem jót akar nektek a kedves anyuka, akkor nyert ügyetek van. Kitartás neked/nektek!!!
2009. ápr. 27. 08:51
Én úgy találkoztam először a párom szüleivel, hogy közölte konzervatívak. Akkor épp' lila volt a hajam, de a szó legszorosabb értelmében, van 3 tetoválásom, ezek közül egyik hatalmas nagy, a mellkasomon van. Ja, és a szemöldököm is tetoválva van. :) 3 órát ültünk a padon a párommal, mielőtt bementünk a lakásba. Nagyon jól fogadtak, már akkor aranyosak voltak. Beszéltünk azóta anyósommal erről, elmeséltem neki, hogy mi volt, hogy lettek beállítva, és csak mosolygott. Na a párom nővére már nem fogadott ennyire jól... :(
146. ancy
2009. ápr. 27. 07:14
Sziasztok.Sajnos az én édesanyám 15 éves koromban meghalt,és édesapám is rá egy évre.Szerencsém volt ,mert párom minkét szülője élt.Nagyon jó kapcsolatunk lett velük.Apósom 5 éve ,anyósom most februárban meghalt.Nem tudom milyenek a "sárkányok"mi nagyon szerettük egymást.Csak sajnos most már egyik gyerekem sem mondhatja többé nagymama,nagypapa:(
145. Zandyka
2009. ápr. 26. 22:34

Sziasztok!

Nekem jó anyós jutott, mindenben támogat minket, nem szól bele a dolgainkba sem. Egy háztartásban élünk. Azt mondta annak idején, hogy ő nem fog minket szekálni, mert sajnos az ő anyósa sárkány volt, és akkor megfogadta, hogy ő soha nem lesz ilyen. Pedig rajtam volt elfogadnivaló: az egyetlen fia egy gyerekes anyukába szeretett bele... 3 éve élünk békességben, és jön az unokája, aminek nagyon örül:)

Néha próbál tanácsot adni ebben-abban, és néha mérges vagyok rá, de utólag rá szoktam jönni, hogy a tapasztalat beszél belőle, és tényleg jót akar, maximum pont nem jó pillanatomban kap el, vagy nem megfelelő stílusban..dehát istenem, emberek vagyunk mindketten! Én szeretem, és örülök, hogy az első boszorkány után jó jutott:D

2009. ápr. 26. 20:13

sziasztok

én nagyon szeretem az anyósom, bár azt én is látom mennyire szereti a fiát, de úgy érzem engem is elfogadott, annak meg szerintem egyáltalán nem örülne ha elválnánk...

143. 9c8432d068 (válaszként erre: 142. - 9242a6388c)
2009. ápr. 26. 18:14

Köszönöm,de valójában csak a szintiszta igazat írtam.

Remélem,továbbra is megmarad a jó kapcsolatom a menyemmel és a vejemmel is.

142. 9242a6388c (válaszként erre: 141. - 9c8432d068)
2009. ápr. 26. 18:12
Gratulálok!!!!
2009. ápr. 26. 18:11

Nekem volt anyósom,akivel hihetetlen jól kijöttünk,jobban szeretett,mint a saját lányát.

Már én is anyós vagyok,van menyem,és van vejem.

8 éve házas mindkét gyerekem,de eddig egyetlen rossz szó nem hangzott el sem az én számból feléjük,sem az ő szájukból felém.

Tiszteletben tartom,hogy önálló család mindegyik,felnőtt emberek,és tudják,mit kell tenniük a boldogulásuk érdekében.

Ha kérdeznek,szívesen adok tanácsot,de soha nem szólok bele a dolgaikba.

Annak idején én sem vettem volna szívesen az anyósom utasítgatásait,és ezt szem előtt tarva igazodom a gyerekeimhez és családjukhoz.

140. vicus80
2009. ápr. 26. 16:55

Sziasztok,

eletemben ketszer kerültem anyos közelbe, mindkettö "szerelmes" volt a fiaba. Mindkettönek 2 fia született, es a ferjeikkel kihült a hazassaguk. A fiukban keresik a vigaszt, a lelki tarsat es apapotlot. Az elsövel 8 evig birtuk ki, ugy, hogy az anyuka feltekenysegeben azt is a szemembe mondta, hogy alljak odebb, mert a fiat ö "nagyon szereti". Mindent elkövetett, hogy szetvalasszon minket...es ö gyözött. A masodiknal en voltam ügyesebb es mielött akcioba lephetett volna, mi mar össze is hazasodtunk. :) De az igazi horror csak hazassag utan kezdödött. Anyosom nem birja elviselni, hogy "elvettem a fiat" es titkon abban bizik, hogy elvalunk. Jelenleg csak ugy tudunk vele kijönni, hogy megszakitottunk minden kapcs-ot velük. En nem tamadtam öt soha, de ö uton-utfelen belem köt, vagy eppen keresztbe tesz nekünk. En ugy erzem, hogy azok az anyosok a legveszedelmesebbek, akiknek fia(ik) vannak, mert valahogy melyebben kötödnek hozzajuk, mint azok az anyak, akiknek lanyuk is van. Vagy tevednek? Van valaki akinek hasonlo tapasztalatai vannak?

139. d3bb59819c (válaszként erre: 138. - 78826dc958)
2009. ápr. 26. 09:59
Privi? :)
138. 78826dc958 (válaszként erre: 137. - D3bb59819c)
2009. ápr. 26. 09:49
Én most válok,és a páromnak is van mit elintézni az előző kapcsolatából.Ezt itt nem szeretném leirni,max priviben ha kiváncsi vagy.:-)
2009. ápr. 26. 09:46
Azt meg lehet kérdezni, mik vannak? Mármint milyen probik? (Mi terveztük, de csak kb 1-2 év múlva. Aztán mikor januárban már azt hittem halálos beteg vagyok, annyira rosszul voltam, kdierült, hogy nem vagyok egyedül. :) )
2009. ápr. 26. 09:39
Igen de csak ha rendeződtek a körülöttünk lévő problémák!:-)
135. d3bb59819c (válaszként erre: 134. - 78826dc958)
2009. ápr. 26. 09:35
Örülök neki, hogy te neked is ilyen a helyzeted, mint nekem! Csak jobb érzés, mint idegeskedni nap mint nap! ÉS esetleg terveztek már babát? :)
134. 78826dc958 (válaszként erre: 133. - D3bb59819c)
2009. ápr. 26. 09:25

100%-ig egyet értek!!

Én is ebben a cipőben vagyok,annyi különbséggel,hogy nem vagyok terhes!Még!!:-)

2009. ápr. 26. 09:20
Gusztustalan ez a mai pénzéhes világ! Ahelyett, hogy szép, és jó dolgokkal foglalkoznának az emberek, gyűlölködnek, áskálódnak, sajnos! Hivatalosan nekem még csak 2 hónap múlva lesz anyósom, de állítom, ő a világ legjobb anyósa! Épp' kismama vagyok, kicsit hasfájós, és szó szerint ki van nyalva a ...-em. Mielőtt kiderült, hogy babát várok, azelőtt is nagyon kedves volt velem, odfigyelt rám. Na de azóta!!! Ne hajoljak, ne emeljek, ne álljak, pihenjek sokat (na ez mondjuk az orvos tanácsa is volt) , és maximálisan segítőkész, hogy ezt be is tudjam tartani! Jelenleg együtt lakunk, de nemsoká elköltözünk a házába. Eszembe sem jutna, hogy a nevünkre írassa. Az az ő háza, ez az ő döntése. Úgy alakítja az életét, ahogy szeretné. Ő sem szól bele semminkbe, maximum tanácsot ad, de néha azt is félve, nehogy azt gondoljuk, beleszól midnenbe. :) Olyankor is nagyon aranyos! Ha netán összezördülünk a párommal, ő rögtön próbálja elsimítani a dolgokat, pl. fáradtak vagytok, legyetek türelmesebbek... ÉS! igaza van teljes mértékben, mivel többnyire hülyeségek miatt van a vita, már ha van. Szerintem ha az első találkozások alkalmával nem alakul ki egy olyan kapcsolat, amit idővel lehet mélyíteni, az nem lesz sosem jó kapcsolat! SZERINTEM!
132. Meliga (válaszként erre: 126. - Anaterra)
2009. ápr. 25. 23:22
:))szerintem O az aki alneven, menynek adja ki magat,ketsegkivul jol jott ez a forum neki.:))
131. 6f773a273c (válaszként erre: 27. - Júlia*)
2009. ápr. 25. 21:27

Bocsánat de nem tudok túllépni ezen a reakción,tudom,hogy gyerekes:).De úgy érzem előbb meg kéne ismerned,hogy tudd milyen vagyok:most nem arról beszélek,hogy kitűnő vagyok,és az egyik legjobb iskolába járok Pesten,nem erről van szó.(egy kis fényezés:P)Hanem arról hogy azért valamilyen szinten megvan a magamhoz való eszem,jó családban nevelkedtem,édesanyám orvos,édesapám mérnök,és az hogy néha felkapom a vizet azon,hogy anyukámat megalázzák,már megbocsáss,de van hozzá jogom.

És igenis felháboritónak érzem,hogy azt mondtad,hogy járjam ki előbb az iskolámat.Úgy gondolom,ez egy olyan hely,portál,ahol nem az számit,hogy helyesen ír-e az ember,hanem az,hogy segítsünk Neki,és tanácsokat adjunk,nem pedig az,hogy ítélkezzünk.És igenis lenézőnek találtam,hogy azt írtad:"Fogadj el egy jó tanácsot,

mindenek előtt járd ki az iskoláidat,

tanulj meg legalább helyesen írni."

Tisztában vagyok vele,hogy a nagykorúság ott kezdődik,hogy eltudom magam tartani.Hidd el,erre törekszem,mint sokan mások.Egyetemre szeretnék majd járni,lediplomázni,és jól kereső állást szerezni,hogy azután szülhessek,és meglegyen a saját kis/nagy családom.

Igen,17 éves fiú még gyerek,de ez esetben a szülei nem teszik jól azt amit tesznek.De nem haragszom,mivel nem ismered a teljes szituációt,és valószínűleg egy kicsit elfogult is vagy(nem?:)),gondolom Te is valakinek az anyósa vagy,és Te biztos nagyon jól végzed a dolgod.De hidd el nekem,nem mindenki olyan szerencsés,hogy jó anyóst fogjon ki:)

2009. ápr. 25. 21:22
Dr Bartha András Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról.
129. 6f773a273c (válaszként erre: 27. - Júlia*)
2009. ápr. 25. 21:13
amugy ugy gondolom,ha vki a telefonban a háttérben azt mondja jó hangosan hogy milyen a másik anyja,és nem a jó értelemben,az a gyerek,és nem a 18 éves.
128. 6f773a273c (válaszként erre: 30. - 223cf40dc0)
2009. ápr. 25. 21:12
Köszönöm a biztatást,remélem be is jön:P
127. 6f773a273c (válaszként erre: 27. - Júlia*)
2009. ápr. 25. 21:11
köszi szépen,tudok helyesen írni,csak gyorsan irtam,és akkor nem figyelek minden ékezetre.mindegy,nemkellett volna leirnom,mert akik nincsenek benne a szituációban,azok nem is érthetik.Most kb az egy ezredét mondtam el annak,ami történik nálunk,ugyhogy sajnos senki sem itélkezhet felettem.amugy megjegyzem,valakinek 18 évesen már gyereke van...
2009. ápr. 25. 19:19
Van egy olyan topic, hogy "mi a véleményed arról az anyáról, aki sajnál egy szál virágot a gyerekétől, de a mostoha öccsének v.mit vesz. Mintha barátnőnk anyósáról lenne szó. Kísérteties az egybeesés. Olvassatok utána.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook