Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot? (beszélgetős fórum)
Így már érthetőbb. De lényegében a válasz ugyanaz. Ha te már nem azt vallod, amit a szüleid, akkor élj úgy, ahogy te szeretnél. Én értem, hogy anyánk az anyánk marad, de ha úgy élsz, ahogy ő diktálja, nem biztos, hogy boldog leszel és valószínüleg elöbb hal meg mint te, aztán csak áll ott középkorú nőként boldogtalanul és nem tudod, mit csinál magaddal.
Míg ha most a saját fejed után mész, anyádék előbb utóbb megbékélnek, hiszen az anyád az anyád :)
Elvi különbségek? Itt a nyár, menjünk el nyaralni. De én nem mehetek, mert anyukám szerint egy lánynak nem illik házasság előtt egy férfivel töltenie az éjszakát. Vagy esetleg, hogy nála aludhassak stb. Összeköltözést már meg sem merem itthon említeni, csak és kizárólag házasság után. Ő más "világban" nevelkedett.
Ha nem kapok a környéken munkát friss diplomásként, akkor nem mehetek el pl albérletbe, mert akkor a párom nálam tud aludni. Inkább itthon legyek munkanélküli és eltartanak. Na ilyen elvi különbségekre gondolok.
a három hónap különbségre céloztam a két fórumtémád között ...
viszont mindentől függetlenül tartom az első hozzászólásomban leírt véleményemet.
Csak akkor szólhat bele bármi/bárki a kapcsolatotokba, ha hagyjátok.
A pénzt értem,de mégis mit gondolsz az elvek beli különbségen?Az egy dolog,hogy a szüleid esetleg nem szeretik a párod,nem is kötelező nekik,viszont szerintem el kellene fogadniuk a választásod,ebbe nem szabadna beleszólniuk,hiszen nem vagy már "gyerek" csak a véleményüket elmondani amit te vagy megfogadsz,vagy nem.
És gondolom amúgy sem akarsz a pároddal a szüleidnél lakni,nem hogy nap mint nap meg kelljen felelned mindenkinek.
A hagyományokat melyek a családodban vannak pedig a párodnak kellene elfogadni.Mindenki enged egy kicsit és megy a dolog,ha mindenki akarja.Ez a kompromisszum!
Nekem ez a véleményem,és bocs ha hosszú voltam.
Na de most erre mit lehet mondani? Van akinél igen és van akinél nem! Ez annyira csak kettőtökön múlik!
Ha két ember szereti egymást akkor tojik mindenre és csak együtt van, nem?
Én is voltam olyan szerelmes, hogy egy évig nem beszéltem anyámmal, mert neki nem tetszett a dolog! Sose fogom megbánni!
Igen én is beleolvastam,igazad van.
Nem egyszerű helyzet az biztos.
vicces ...
három hónap??
na jó ... nekem ennyi elég is volt ebből ...
jó éjt
További ajánlott fórumok:
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- 19 év korkülönbség egy kapcsolatban
- 16 év korkülönbség ellenére lehet-e tartós a kapcsolat?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- 12 év nagy korkülönbség egy kapcsolatban?
- Vajon lehet esély egy kapcsolatra 16 év korkülönbség esetén? 19 - 35