Antiphlog pakolás térdre (beszélgetés)
Az alapellátásért fizeted gyakorlatilag.
Már nem járulék, hanem adó, azaz kvázi cserébe nem jár senki. Így módosította a jelenlegi kormány évekkel ezelőtt a törvényt.
Magánorvosi ellátásban könnyen hozzáférhető.
Nem tudom, TB alapon így van-e vagy sem.
Remélem, az ortopédián adnak ilyen híaluronos injekciót.
Bár én azt hittem, ezt a reumán is megteszik, hiszen mondta, mi a probléma.
Jó poercerősítő tabletta (komplex), ha za nem segít már, akkor évi egy hyaluron-injektció, sport (nem fizikai munka, hanem célzott sport), normál testsúly, combizomerősítés és megfelelő táplálkozás a segítség, amivel gyakran elkerülhető a műtét is.
Nem a kenőcsök.
Fáj a térded? Elkoptak a porcok?
Ha igen, akkor kár bármivel is próbálkozni, mert semmi nem hozza rendbe. Megelőzni se lehet. Egyetlen dolog ami segít, az a térdprotézis.
A férjem múlt évben mind a két térdébe megkapta, azóta szuper minden. Persze, kicsit hamarabb elfárad a lába, mint a fájdalom kezdete előtt, de szépen tud menni, nem fájnak a lábai, stb.
Ezzel, csak azt akartam jelezni, hogy mielőbb keress egy jó ortopéd sebészt és menj bele a műtétbe.
Ha azért jár le a beutaló, mert 3 hónapon túli időpontot adnak, az nem számít.
Nem tudom, ezen az adminisztratív marhaságon miért nem lehet változtatni.
Rákerestem, felismertem. kb. 20 éve már szedtem, akkor szurit is kaptam a térdembe, remélem most is találok egy jó ortopédes dokit.:)
Sokat iszom, komolyan. Van egy db. 1 literes flakonom, kettő 7,5 decis, egész nap forgásban vannak....a fagyóban hűtöm le a vizemet.
Végül kint felkentem, jól bekötöztük, ablak még nyitva, remélem éjjel sem érzem.
Corsodulfot írtak fel, bizalmatlan vagyok vele, de majd átgondolom.:))
Köszi szépen! Annyi bajom van, már azt sem tudom, mi fáj jobban.
A napokban este úgy fájt a lábfejem, mintha szoros cipő lett volna rajta. Persze mezítláb voltam. hjajj, 69...car.:((
További ajánlott fórumok:
- Házilag gyártott arcmaszkok, pakolások, krémek - Miből, hogyan csináljátok?
- Hogy szoktathatnám le a 10 hónapos babámat a pakolásról?
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Mi a véleményetek az iszapról mint pakolásról?
- Otthon készíthető pakolások!
- Szőkített hajúak! Ti mit használtok a hajatokra? (sampon, balzsam, pakolás márka, egyéb praktikák)