Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Antiphlog pakolás térdre fórum

Antiphlog pakolás térdre (beszélgetés)

19. fincsi5 (válaszként erre: 17. - 41fff2401b)
jún. 20. 16:24
:(((( Tapasztalom. Mondanám, az alapellátás sem lenne meg, ha a dokimon múlna, kizárólag az asszisztens tesz valamit értem, és a legtöbb betegért.
18. 41fff2401b (válaszként erre: 17. - 41fff2401b)
jún. 20. 12:06
*cserébe nem jár semmi
17. 41fff2401b (válaszként erre: 16. - Fincsi5)
jún. 20. 12:06

Az alapellátásért fizeted gyakorlatilag.

Már nem járulék, hanem adó, azaz kvázi cserébe nem jár senki. Így módosította a jelenlegi kormány évekkel ezelőtt a törvényt.

16. fincsi5 (válaszként erre: 15. - 41fff2401b)
jún. 20. 12:02
Ja, mehetnék akár egy magánklinikára és mindent átnézethetnék, megkaphatnék. Csak akkor miért is fizettem TB-t?!
15. 41fff2401b (válaszként erre: 14. - Fincsi5)
jún. 20. 11:53

Magánorvosi ellátásban könnyen hozzáférhető.

Nem tudom, TB alapon így van-e vagy sem.

14. fincsi5 (válaszként erre: 12. - 41fff2401b)
jún. 20. 11:42

Remélem, az ortopédián adnak ilyen híaluronos injekciót.

Bár én azt hittem, ezt a reumán is megteszik, hiszen mondta, mi a probléma.

13. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Globus)
jún. 20. 11:40
5 perce kaptam időpontot az ortopédiára; szeptember 10.:((
jún. 20. 11:39

Jó poercerősítő tabletta (komplex), ha za nem segít már, akkor évi egy hyaluron-injektció, sport (nem fizikai munka, hanem célzott sport), normál testsúly, combizomerősítés és megfelelő táplálkozás a segítség, amivel gyakran elkerülhető a műtét is.

Nem a kenőcsök.

jún. 18. 16:39

Fáj a térded? Elkoptak a porcok?

Ha igen, akkor kár bármivel is próbálkozni, mert semmi nem hozza rendbe. Megelőzni se lehet. Egyetlen dolog ami segít, az a térdprotézis.

A férjem múlt évben mind a két térdébe megkapta, azóta szuper minden. Persze, kicsit hamarabb elfárad a lába, mint a fájdalom kezdete előtt, de szépen tud menni, nem fájnak a lábai, stb.

Ezzel, csak azt akartam jelezni, hogy mielőbb keress egy jó ortopéd sebészt és menj bele a műtétbe.

10. globus (válaszként erre: 9. - Fincsi5)
jún. 17. 22:02
Nálunk kötelező. Plusz ki is kell nyomtatni, és ha nem jönnek a nyomtatottért, fél évig hömbölög, tele kosárnyi.
9. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Globus)
jún. 17. 21:22
S főleg, miért nem lehet a felhőbe tenni?!
8. globus (válaszként erre: 7. - Fincsi5)
jún. 17. 21:17

Ha azért jár le a beutaló, mert 3 hónapon túli időpontot adnak, az nem számít.

Nem tudom, ezen az adminisztratív marhaságon miért nem lehet változtatni.

7. fincsi5 (válaszként erre: 6. - Fincsi5)
jún. 17. 21:09
De, hogy mikor...még időpontot sem adtak ma, csak amikor viszem a beutalót. De házidoki meg azt szokta mondani, hogy előbb kérjünk időpontot, mert már volt, hogy lejárt a beutaló. (akkor még 3 hónap volt)
6. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Globus)
jún. 17. 21:05

Rákerestem, felismertem. kb. 20 éve már szedtem, akkor szurit is kaptam a térdembe, remélem most is találok egy jó ortopédes dokit.:)

Sokat iszom, komolyan. Van egy db. 1 literes flakonom, kettő 7,5 decis, egész nap forgásban vannak....a fagyóban hűtöm le a vizemet.

5. globus (válaszként erre: 4. - Fincsi5)
jún. 17. 19:44
Condrosulfot. Pedig az jó, de ügyelj arra, hogy sok folyadékot igyál, a porcnak szüksége van rá.
jún. 17. 19:39

Végül kint felkentem, jól bekötöztük, ablak még nyitva, remélem éjjel sem érzem.

Corsodulfot írtak fel, bizalmatlan vagyok vele, de majd átgondolom.:))

Köszi szépen! Annyi bajom van, már azt sem tudom, mi fáj jobban.

A napokban este úgy fájt a lábfejem, mintha szoros cipő lett volna rajta. Persze mezítláb voltam. hjajj, 69...car.:((

3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fincsi5)
jún. 17. 18:26
Este keni fel az ember a lábára. Amúgy akkor is célszerű, mivel bokára keni. Nem érezzük a szagát.
jún. 17. 18:15

[link]

222. hsz-ben írt róla valaki. Még aktív tag, kérdezhetsz tőle.

jún. 17. 16:56
Használt már valaki ilyet? A szagától lehet aludni éjjel, vagy holnap reggel kezdjem használni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook