Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Angyalok (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Angyalok

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1233. Zizisicc (válaszként erre: 1232. - 5193772e0c)
2009. jún. 3. 10:18
Bocs nem kötözködni akarok, csak többször is nyomatékkal használtad: .... Ti, emberek ..... miért ez a megkülönböztetés? Te nem ember vagy?
1232. 5193772e0c (válaszként erre: 1231. - 40163fd81d)
2009. jún. 3. 08:43

Morgana!

Nem maradt ki semmi a nehéz és nagyon nehéz pillanatok sem, mert én is emberi életet élek, és néha én is úgy éreztem, hogy nem tudom feldolgozni és vesztesen kerül ki belőle, de kemény harcosnak bizonyultam és itt segítettek az égiek, és talán ettől lettem olyan, amilyen. Ma már úgy látom, hogy a sok rossz, ami volt - talán egyszer -egy - egy utalással írok róla - az nemesített meg, ezért van a szívemben olyan sok szeretet. Erre tanított az élet. Kevés olyan élethelyzet van, amit nem éltem volna át, de ma már azt mondom, hogy sok tanulságul szolgált. Éreztem rajtad azokat, amiket mondtál magadról, már az első pillanatban, - és nem csak EZEN A FÓRUMON - de kiváncsi voltam, mikor nyílsz meg. Most megtetted! Ez vagy Te valójában, és én már utaltam is erre. Na látod én ilyenkor szoktam közbelépni és odaállni segíteni. Ezekről beszélek, ezek azok, amikor néha egy picit elfárasztanak, de csodálatos dolog segíteni. Ugyanakkor nehogy azt hidd, hogy nem kapok pofonokat eleinte, mert ugye Ti emberek mindíg kételkedtek a jóban. Mindíg ott van a miért.

Talán ezt is megosztom Veletek a jobb megértés végett és akkor talán megértitek az én álláspontomat.

EGy munkahelyen dolgoztam egy kollégámmal. Nagyon tanult nagyon inteligens ember volt. Hatalmas szívvel megáldva. Elinte mart és nem értettem, hogy miért, majd egyszer leültem Vele beszélgetni és megkérdeztem, hogy miért van az, hogy a lelked tiszta és szíved is éreze, de a szád mástmond. Miért támadsz ott, ahol védekezned sem kellene. Tudom milyen ember vagy, és mikor mit gondolsz, tehát jó lenne, ha ilyen irányba menne a beszélgetésünk. Na a nagydarab óriás úgy roskadt össze, ahogy illik. Csak annyit mondott kezdek félni Tőled, és ez igaz is volt. Mindenkit félelemmel tölt el a másik számára nyitott könyv.

- Pedig én mindíg magamba folytok mindent, póker arcom van, és eddig még soha senkit nem érdekelt az igazi énem, és hogy én is szenvedek, csak mert nagy darab vagyok, pedig néha én is összeroppanok.

- Mint most, már hetek óta ennek a szélén állsz nemigaz?

Ha hiszitek, ha nem sírvafakadt. És elmondta, hogy belekeveredett valamibe - nemzetközi ügyvéd -tehát nem buta és elitélték.

Tudnotok kell, hogy egyszer egy vidéki úton rosszul lettem, rövid rosszul lét, de nem kellemes 3 napos járvány volt. Na azt hiszem mindenki tudja mi az. Soha olyan tisztességesen Velem senki nem bánt, mint Ő idegenként ott.

Megfogadtam, hogy ennek az óriásnak ezt soha nem felejtem el, és visszaadom, meghálálom, de meg is szerettem. Csak fáradtam és lemondóan elmosolyodott, és azt mondta, hogy nem hisz ebben.

- Emlékezz a szavamra, akkor jövök el hozzád, amikor a legnagyobb szükséged lesz Rám és megmentelek.

- Csak nézett rám döbbenten.

- Mikor?

- Ma még nem tudom, de eljön az idő.

Bevallotta, hogy nagyon fél. Ki ne.

- Tudod az a baj, hogy Ti emberek nem tudtok hinni. Egymásnak sem és amit ígértek soha nem tartjátok be. Ha egyik másik bajba kerül azonnal elengeditek a kezét.

Lényeg 1 évig nem tudtam róla semmit. Aztán jött valami intuició és ismeretlenül megkerestem a szüleit, ahol megtudtam, hogy hol van, és hogy milyen állapotban van lelkileg.

Tehát eljött az idő, és megírtam a levelet, na jó nem a szokványos módon, hanem durr bele spontán. Ha hiszitek, ha nem két napra rá jött egy levél, hogy köszöni, de? Olyan letargikus volt, hogy majdnem elküldött, viszont a végén megadta a pontos címet. Ez volt számomra a kapaszkodó, és ha hiszitek ha nem kb. 2 hónapos folyamatos, marás, marcangolás, pofonok után - ezt én kaptam - végre kitudtam húzni a mély depresszióból, miközben megnyugtattam, hogy ott leszek végig, amíg kell és fogom a kezét. Ebben nyugodtan bízzon. Napi két órát aludtam, de menni kellett a leveleknek és ment is 8 hónapon át. Én is kaptam szeretetet és azt volt a legszebb ajándék, hogy bebizonyítottam, hogy érdemes hinni és bízni egymásban. Én abból kaptam a szeretetett, és nekem ez elég volt, hogy Ő megnyilt és egy szép barátság, lelki kapcsolat kialakult köztünk, mielőtt kijött elköszöntem, mert rá más út várt. De megtettem, amit mondtam és álltam is a szavamat. Aztán 1 hónapig pihentem. Engem az tesz boldoggá, ha segíthetek. Számomra vannak nagyon nehéz élethelyzetek, de nem rosszak, azokból is lehet tanulni, és meg lehet találni a miértjét. Ha annyi minden nem történt volna Velem - ami 6 embernek is teljes életet tenne ki - talán nem lennék ennyire tapasztalt.

Nézd meg hogy Te mitől érzed Magad ilyen rosszul, lehet e abban valami jót látni és ha igen, akkor annak a szemléletnek a folyamán nézd meg a helyzetet. Valahol megrekedtél a jó és a rossz között. Ezért vívódsz.

Minden jót kívánok Neked, és még a héten vagyok Talán?

1231. 40163fd81d (válaszként erre: 1227. - 5193772e0c)
2009. jún. 3. 07:29

Ne is törődj velem,csak össze -vissza beszélek:))

Egy szélsőséges lélek spontán megnyilvánulásai ,nem több.

Olyan nehéz elmondani,érzésekről,megérzésekről beszélni,mert félre érthetik az embert,mint ahogy egy kicsit te is.

Nem a mindennapokról beszéltem,nem is az emberekről,azok olyanok amilyenek....de nem mindig tudok szeretettel fordulni mindehhez ,mert néha megmagyarázhatatlanul kap el egy fojtogató érzés,az az igazi szomorúság,aminek a hétköznapi életben nem találom az okát,de mégis szorongat és úgy érzem összeroppanok a súlya alatt.

Erről a rosszról,a sötétről,"szörnyetegről "beszéltem, olyankor pedig elfordulok mindentől,és mindenkitől....


Felejtsd el,örülök,hogy mindez kimarad az életedből,mert nem tartozik a kellemes "időtöltéseim" közé,elhiheted:))))

1230. 40163fd81d (válaszként erre: 1225. - 5193772e0c)
2009. jún. 3. 07:00
Olyan ismerősek a szavaid?:))
1229. 40163fd81d (válaszként erre: 1224. - 5193772e0c)
2009. jún. 3. 06:57

Ellenszenv ,ki beszél itt ellenszenvről,hol van?Nem találom?


:DDD

1228. 40163fd81d (válaszként erre: 1222. - 5193772e0c)
2009. jún. 3. 06:56

Igen:)))

Köszönöm.


Jó utat és vigyázz magadra,és ne feledd,mindenkit nem tudsz megmenteni a saját árnyékától.:)))

Amúgy teljesen átérzem amiket most írtál,szóval pihenj,szórakozz ,légy kicsit "ember"


:)

2009. jún. 2. 23:34
Ti emberek nem tudjátok az életet elfogadni úgy, hogy ha "csak " szeretet van, és rossz nincs. Miért? Jézus mit hirdet a szeretet nem? Az angyalokban sincs gonoszság, azért is vonzódtok hozzájuk, akkor miért lepődtök meg az én esetemben azon, hogy nincs bennem rossz érzés egyáltalán.
1226. 5193772e0c (válaszként erre: 1213. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 23:32
Igen az volt a neve. Soha nem választanak bonyolult neveket. Van amikor csak monogramot. Biztos lehetsz abban, hogy segített és ezért oldottál meg mindent. Ma hol van? Nem tartod már Vele a kapcsolatot.
1225. 5193772e0c (válaszként erre: 1191. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 23:29

Soha nem tagadtam, hogy vannak esetleges pozítív érzeteim, de én ezt feldolgozom. Mindíg meg találom Benne a jót, ha nem akkor addig dolgozom rajta, amíg a helyzet nem alakul olyanná, amilyennek lennie kell. Valamit elfelejtesz, amit viszont már írtam, én mindíg mindent másképpen látok, mint Ti, még Benneteket is. Az emberek az én számomra alapvetően jók. Aki gonosz, vagy rosszat akar, az hozzám nem is kerül, mert taszítom, hogy precíz legyek, nem vonzom Be. Nem tudom viszont, hogy Te mennyire érted ezeket. Azt mondod gyermekien ártatlan vagyok. Igen valóban, de ezt talán úgy mondanám, hogy tisztaság. Az általán megért rosszak, bennem úgy csapodtak le, hogy hatszor annyi jót akartam tenni. Aki megbántott annak megmutattam a szeretettel való gondokodás útján. Miért nem lehet elfogadni azt, hogy valakiban nincs igazán rossz érzés semmi és senki íránt. Na itt most nem a gyilkosságokra gondolok. Nos persze, hogy van indulat, de az gondolati szinten van, és hamar meglátom a jót. Amit írok, az nálam így van. Inkább maradjak "gyermekien" ártalan, mint olyan, aki mindenkiben csak rosszat lát. EGyébként a gyermeki ártatlanság az én koromban ugye azért nem igazán mondható reálisnak. Inkább az a helyes, hogy abszolút pozitívan állok a dolgokhoz. Azt mondod, hogy a hárítom a rosszat. Nézd ha nem tudom megváltoztatni - ami azért hála Istennek ritka - akkor egyszerűen hagyom elmenni. Nem foglalkozom Vele tovább. Egyébként hamar megbékülök és soha nem vitatkozom. Elvem az, hogy másnap higgadtan mindent meg lehet beszélni. Szerinted mi a hárítás, és mi a rossz? Mi az amit nem fogadok el, de miért kellene elfogadni. Átélem mint mindenki, de meg látom benne a jót. Ennyi az egész, és máris átváltoztattam.

Ha megengeded röviden mondok egy példát arra, amit Te mondtál.

Egyszer egy nagyon nehéz helyzetben lévő úrral hoztt össze a sors, az édesanyja kérte, hogy segítsek a fiám, mert félti a nehéz élethelyzete miatt. Először nem nagyon akartam, de később gondoltam megpróbálom. Talán hajtott is valami belülről. Nos úgy mond kőkemény csatákat vívtunk. Ez abból áll, hogy Ő hatalmas gyűlölettel fogadott minden közeledést és meg türelemmel reagáltam rá, némi humorral spékelve, ez kb. 3 hónapig tartott. Én ugye rögtön kiiemertem, hogy egy csodálatos emberről van szó, csak végtelenül elkeseredett. Azt kérdezheted haragudtam e? Nem mert én az ember igazi valóját láttam és a csodálatos volt, és nem nyugodtam addig, amíg azt elő nem hívtam. Mint már említettem, nem szoktam haragudni. Azt hiszem ez már egy fajta életbölcsesség, az ember egy időn túl már sokkal türelmesebb, toleránsabb és sokkal több időt hagy mindennek és tudod az én egyéniségem már kiforrot.

1224. 5193772e0c (válaszként erre: 1190. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 23:13
Az ellenszenv érezetedet meg nyomd el magadban mihamarabb, mert részemről ilyen nincs. Ellenvélemények vannak, ez természetes,de más nincs.
1223. boszi1968 (válaszként erre: 1221. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 23:08
tedd azt.
1222. 5193772e0c (válaszként erre: 1190. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 23:08

Kedves Morgana4

Mielőtt még belemerülnék a párhuzamos összevissza vonásába és azok részletezéseibe, akkor most helyre teszem a dolgot.

NEM VONTAM PÁRHUZAMOT SEMMI ÉS SENKI KÖZÖTT.Hidjétek el van olyan, hogy az embernek csak - egész egyezerűen, mezei módon eszébe jut valami és közli. Minden hátsó gondolat nélkül tényként. Nem haragszom Senkire, nem vagyok egyáltalán olyan tipus. Miért adtok a számba olyan szavakat, melyeket nem is használok. Te pl. már ott tartasz, hogy ellenszenvesnek talállak. Morgana megmondanád, hogy miért találnálak annak? Szerinted bántottál? Tudomásom szerint nem! Ismétlem és aztán ezt a témát lezárom, csak egy regény hős említése volt, mely eszembe jutott. Köze nem volt hozzád. Tanuljátok mega dolgokat olyannak elfogadni, amilyen valójában. Nem kell hozzágondolni mást mint amit az ember oda szán. Akkor gondolj mögé a dolgoknak, ha van miért. Ha jól emlékszem soraimban már írtam Rőlad és nem éppen negatív dolgokat. Ezt nem kívánom megváltoztatni.

Egyem a Szíveteket! Azért köszönök el, mert ha hiszitek, ha nem sok emberrel foglalkozom és soknak van nagyon nehéz problémája. Van akivel fél éve, hogy meg tudjam megteni attól, hogy öngyilkos legyen. Most már jó úton haladunk, de közben a haragjával is meg kellett küzdeni, és sok felé megyek és segítek, és emiatt sokat utazom is. Talán most egy kicsit "elfáradtam" ezért most kikapcsolódás és tanulásképpen elutazom egy időre, de nem kívánok Magyaroszágon Maradni, mert valóban pihenni szeretnék. Tanulni, nézelődni, sétálni és élvezni sok mindent. Utána visszajövök és szívesen beszélgetek mindenkível, ha még igényt tartotok rá. Úgy gondolom, hogy ez 1 hónap intervallum, de nélkülem is nagyon jól fogtok szerintem levelezni. Ahogy én magamat ismerem hiányozni fogtok, mert aranyos kis csapat vagytok és szeretek köztetek lenni. TEhát semmi más okom nincs, csak szeretnék lazítani, pihenni és bizonyos dolgokat feldolgozni, ami viszont hétköznapi probléma.

Őszintén kedvellek Benneteket, tehát haragról szó sincs. Amúgy meg bírom a kritikát. A negatív hozzállás pedig arra való, hogy megbeszéljük és már nincs is ilyen probléma. Csak tényleg egy kicsit sok volt az utóbbi időben és talán egy picit túl vállaltam, de nagyon nehéz ellenállni a kéréseknek és általában nem is szoktam, de most kell a kikapcsolódás, mert ha itthon maradok, akkor biztos úgy sem tudom megállni, hogy ne így tegyek. Ennyi és nem több, most megfelel?

1221. 40163fd81d (válaszként erre: 1220. - Boszi1968)
2009. jún. 2. 23:05

Jó tudni:))

...akkor ideje felvennem újra a kapcsolatot Szitával.

1220. boszi1968 (válaszként erre: 1179. - Fildais)
2009. jún. 2. 22:57
az őrangyalod csak akkorfog nálad jelentkezni mikor egy problémát nem tudsz segítség nélkül megoldani.
1219. 40163fd81d (válaszként erre: 1216. - Nagual)
2009. jún. 2. 22:54

Ez érdekes,mert engem nem.

Nem vagyok igazán tájékozott ebben a témában.Sem akkor ,sem most nem olvastam igazán utána ,hogy mi volt ez az egész.

1218. 5193772e0c (válaszként erre: 1189. - Zizisicc)
2009. jún. 2. 22:52

Kedves Zizisicc!

Igazad van, én valóban így éreztem és láttam a véleményedet, de szintén nem sértésnek szántam mindössze nem igazán értettem az összefüggések felmemlítését. A Jókai Mór regény főhöse egy számomra nagyon ellenszenves figura volt, aki igen kemény, gonosz személyiség, de nem ez volt az asszociációm lényege. Mindössze csak a hangzás semmi több. Te viszont már úgy véleményezted, legalább is ez volt az érzésem, hogy jellemeztél az összehasonlítással. Ezt kívántam én helyretenni. Ez nem a Te ledegradálásod volt. Talán ha világosabban fogalmazol, vagy kérdezel akkor én is másképpen reagálok a dologra. Azért bántott az összehasonlítás, mert az a szereplő egy nagyon gonosz, kegyetlen és kíméletlen ember volt. Soha nem kedveltem az erőszakos, lelketlen embereket, és mivel én nem tudtam a név valódi jelentését, ezért jött az asszociáció. Ha bántónak érezted elnézést kérek, de hozzám így jutott le. Valószínűleg a fogalmazásoddal volt baj, hogy félre érthettelek.

Azt kérdezted, hogy "akkor most ez hogy van így." Mire vonatkozik a kérdésed?

Szép estét Neked.

1217. Nagual (válaszként erre: 1214. - Zizisicc)
2009. jún. 2. 22:49
:)
1216. Nagual (válaszként erre: 1213. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 22:48
? Ezt szeretném én is megfejteni... Én nem tudom az igazi nevét mivel spontán kapta tőlem ami csatornaként működött.. Hiszem hogy segített, de tudom hogy én voltam.. Nehéz elemeznem mivel fiatal voltam és befolyásoltak tévhitek...
1215. 40163fd81d (válaszként erre: 1214. - Zizisicc)
2009. jún. 2. 22:45
Így van:)
1214. Zizisicc (válaszként erre: 1212. - Nagual)
2009. jún. 2. 22:36
Én akkor mégis csak jól értettelek, a hozzáállás is csak egy állapot, az is változhat .... én erre is gondoltam, mikor reagáltam neked. Ha valakinek az életútjában szerepel az ezotéria, ha szunnyad benne a csírája, az "élet" így vagy úgy, de rávezeti arra, hogy komolyan foglakozzon vele .... még akkor is, ha esetleg előtte tagadta a spiritualitás minden formáját, vagy érdekelte ugyan, de nem vette komolyan, vagy nem élte meg gyakorlatban az elméleti ismereteit. :o))
1213. 40163fd81d (válaszként erre: 1211. - Nagual)
2009. jún. 2. 22:33

Hát igen,én is ,valahogy így érzem.

Egyszer nekem is volt egy angyalom,sok ideig nem volt neve de éreztem a jelenlétét és annyi minden sikerül akkor ,amit úgy éreztem általa valósítottam meg.Szóval nem tudtam ,hogy agyszülemény vagy valóság,de működött,segített nekem.

Az a neve ,hogy Szita(ha jól hallottam)

Tudom,furcsa hétköznapi név,nem is értem miért pont ez ,de egyszerűen amikor csak úgy valami ténykedés közben beugrik egy szó és csak egymás után ,újra és újra visszatér a fejedbe nem lehet tudomást sem venni róla,és akkor éreztem meg,hogy ez a neve.


Na mindegy ,a lényeg akkor sokat segített,vagy én magamon általa?Nem tudom:DD

1212. Nagual (válaszként erre: 1210. - Zizisicc)
2009. jún. 2. 22:26
Szerintem nem téma amit írtam... Egy bizonyos fajta hozzáállásra gondoltam és ahogy leírtam szerintem tükrözi hogy értem... :)
1211. Nagual (válaszként erre: 1207. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 22:17
Hát én sokszor abban is kételkedek amit átéltem... :( Emellett sok mindent befogadok vagy ha nem megy átértelmezem a magam nyelvére, miközben másokra is figyelek.. :)
1210. Zizisicc (válaszként erre: 1209. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 22:10

Szó sincs cinizmusról, komolyan gondoltam. :o))

Kíváncsi vagyok, Nagual mire gondolt.

1209. 40163fd81d (válaszként erre: 1208. - Zizisicc)
2009. jún. 2. 22:04
Ehh,de cinikus ma valaki?:))))
1208. Zizisicc (válaszként erre: 1206. - Nagual)
2009. jún. 2. 21:59
Próbáld meg! Hátha felfogom! :o))
1207. 40163fd81d (válaszként erre: 1205. - Nagual)
2009. jún. 2. 21:58

Persze ,hogy az vagyok:))

"Én is mindent százszor cáfolok mielőtt befogadnám magamba... :)"


Én nem cáfolok semmit igazából,elfogadom ezeket az élményeket ,tapasztalatokat,de befogadni olyant, amit én magam meg nem tapasztaltam,vagy tapasztalok,az nem megy.

Ettől még vonzanak ezek a dolgok,és tudni szeretném más hogyan éli meg,azokat a pillanatokat ,amiket úgy hívnak Ők,hogy "véletlen",vagy "angyali jelenlét-segítség".


Én ugyan nem tudom így nevezni ezeket a történéseket az életemben,de ettől még az is lehet,hogy számtalan segítőm akadt?Ki tudja?:))

1206. Nagual (válaszként erre: 1204. - Zizisicc)
2009. jún. 2. 21:49
Nem így értettem de nem számít... Nem tom máshogy leírni... Amúgy igazad van.. :)
1205. Nagual (válaszként erre: 1202. - 40163fd81d)
2009. jún. 2. 21:44
Hát nem üres de fecsegés! :o)) Szóval független vagy! Az a legjobb. :) Ellentmondás nélkül nincs igazság de van bizonyosság.. Én is mindent százszor cáfolok mielőtt befogadnám magamba... :)
1204. Zizisicc (válaszként erre: 1203. - Nagual)
2009. jún. 2. 21:41
Lehet, hogy abban a pillanatban te ezt tapasztalod velük kapcsolatban, de honnan tudod, hogy mi fejlődik ki majd ebből? Mindenki azon a szinten és olyan mértékben fogadja be ezeket, ahol épp tart .... de ettől még az útját járja .... és nincs értelme rangsorolni .... ez nem lóverseny ..... szokták mondani .... :o))
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook