Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Nem tudom,kibe mi ütött,de én túlléptem rajta,ennyi.Én is érzek sok mindent a levegőben,de nem kell túldramatizálni bizonyos jelenségeket.
A legyőzést átvitt értelemben értettem,nem harcra kell gondolni,de felülkerekedni igenis kell!
Zolcsi, nem ismerek Rád!
Nem, nem akarok belemenni ilyen dolgokba, de nem vagyunk tehetetlenek, lehet védelmet kérni, saját magad is levédheted magad sokféleképpen .....
és igen,most megnéztem Lualaj adatlapját és háát ismét itt van valakije,ami nem érdekel,bár annyi gerinc nincs az illetőben hogy maga is regisztráljon....
Nekem inkább olyan érzésem van mintha Lualajt a kedves család ellenőrizné,mert ez nem arról szól hogy megvédik,ez gáz...
Inkább ne menjünk bele...:(((((
Nem tudom legyőzni!! És minek győzzem le?? Nem az ellenségem!! Viszont egy egész furcsa cselekedetet hajtott végre amit még érzek a levegőben, ennyi!! Bármikor visszajöhet!! Nem tudok ellene harcolni!!! Nem is akarok. Én csak a véleményemet mondtam el amihez jogom van!! Akár lesz belőle valami, akár nem!! Úgy gondolom azért Lualaj, csak nem rejtőzködik álnéven....
Az, hogy vmilyen érzés, vagy befolyás hatalmába kerít vkit, az nem feltétlen jelenti azt, hogy az illető függő!
A másik, meg hogy csak annyira hathat ránk bármi, amennyire azt mi megengedjük ......
Nem, nem feltételezem Lualajról, hogy ilyet tenne. Ha nem tetszik neki valami, nem bújik más háta mögé, a saját nevén fogja elmondani.
Gyerekkoromtól érzem hogy "Mindenkinek joga van csak a saját életével foglalkozni"!! De nem mások kárára. Ha erőszakkal beleavatkozunk a másik életébe az már semmiképpen sem a jó út felé halad!!!
Zolcsika,te elég erős vagy Önmagadban,hogy legyőzd az előidézett behatolót!
Amúgy megfordult a fejemben nekem is,hogy talán Lualaj volt,mégsem őt éreztem ki a levélből...mármint nem az ő szellemiségét.
Nos tegnap a szmogot a levegőben tudjátok mire értettem. Én akkor úgy éreztem hogy valami megszűnt. Én sajnos a láthatatlan dolgokba is bele tudok hatolni ha akarok és úgy éreztem hogy valami akkor leült. Nem hatalmasodik el rajtam semmi mert nem vagyok függő. Viszont felháborítónak tartom az egészet, nem érdekel hogy milyen angyalnak fia-borja (bocsánat) de egy olyan erőt idézett meg aminek még ma is érzem a hatását. Tényleg nem akarok vádaskodni de mélyen elnyomott "valamit". Bocs.
A hasonlóság feltűnt, én az alma és fája esetére gondoltam .....
Sziasztok!
Gondolkoztam én is rajta,fene tudja,bár Lualaj ha kérdez valamit elfelejti sokszor a kérdőjelet :D de ki tudja :-O
Senkinek nem tűnt fel, hogy Lualaj volt az személyesen? A stílus, a tagolás, a helyesírási hibák, kihagyott betűk, aláírás...
Nem tudom ...... de gondolom majd megtudjuk .....
Azért nem biztos,hogy Lualaj is ezt mondta volna írásainkra...szerintem nem csalódhatott egyikünkben sem,már ha lehet ilyesmiről beszélni ebben az esetben,hiszen tényleg egy fórumon vagyunk,ahova kisebb-nagyobb fokban,de a témánál maradtunk.
Zolcsika! Abszolút megértem, amit érzel, amiről beszélsz, én is ezt érzem, de ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad ez az egész! Te döntöd el, hogy mit engedsz be, és mit hagysz figyelmen kívül! :o))
Na erre írtam jó magam,hogy vérzik a szívem...mert egyetlen olyan beszólás,amely tegnap olvasható volt,valami törést képes okozni az ember lelkében.
Nem vettem magamra,neked sem kéne,attól még rosszul esett,ez tény.
Hát nem éppen segítette a pozitivitásunkat,és ott ahol negativitás alakul,ott nem éppen örvendező angyalok suhannak:(
Hallom a hangokat de nem érdekel hogy ki csalódik Bennem. Nem Rólatok beszélek!! Jogotokban áll itthagyni az oldalt ha nem tetszik igaz??? Szóval nem csak a fórumvezetőtől függ minden. Azért marad egyben talán a fórum mert Ti is így akarjátok!!!! Nem??!! A picsába!!!...:((((((
Sajna én lépek, de Nektek jó beszélgetést kívánok,és a negatív dolgokat ne hagyjátok beengedni a fórumra! Pussssz!
Én tudom mit éreztek higyjétek el csak visszafogjátok magatokat, mert mégis csak a Lualaj oldala!!! Igaz??? Én meg azt mondom hogy ilyen szigorral nem lehet közösségi oldalt vezetni!!! Az angyalok végtelenül szabadok. Akik meg rendszabályoznak azok tudod kik?? A bírák és a katonák!!....Ez az egész nem a presztizsről szól hanem a szabadságról és a jókedvről!!
Mélységesen megértem amit érzel.
Igen,értem,és amiket írtál azokat úgy is csinálom,és az utolsó mondatod, "És megengedi magának, hogy a többi ember olyan lehessen, amilyenek" hát azt meg legfőképp hagyom....,az biztos! :)))
Megállt Bennem minden!! Mozdulatlanná váltam!! Lekapcsolták a zenét...:(((
Én tegnap is fickándoztam de olyan szinten megölt Gyuri amikor olvastam a sorait. Eskü hogy mély fájdalmat éreztem!!! :((((
Minden hazugság, korlát vagy szabály kiöl egy darabot az éteri energiából, ezért van az hogy az ilyen életvitelű emberek hamarabb megbetegszenek. Ezekhez a szavakhoz párosult energiák gyilkosak!!!
Éteri gyilkosságot hajtanak végre!!!
Hát élesszük fel a gyermeket...:))
További ajánlott fórumok: