Nos bizony minden szónak és mondatnak van energetikája. Aki látja az észreveszi. Én leírtam a véleményemet és megkérdeztem egy-két dolgot. Az hogy Te ezt sértésnek veszed az nem az Én dolgom. Tévedésben vagy sajnos ha azt hiszed hogy nem fogsz változni. Minden, mindig változik. Én is!! Hogyne!! Nem járok hitközösségbe, sem templomba. Önmagamért cselekszem és ha lehet ezt szellemi tekintetben. Jézust sokan félreismerik mint ahogy a többi mestert, sajnos. Mindenkinek játékosnak és lazának kéne lennie. Nem mogorva arcú szentnek. Értem hogy megtapasztalásból élsz, ez jó dolog. Tartsd meg jó szokásod. Viszont még egy véleményt még had mondjak. Semmilyen körülmények között nem gyilkolnék állatot, még ha beteg akkor sem, főleg nem bobbiból, mert a végtelen szeretet ártatlansága tükröződik Bennük.
Nem tudom miért ment el! De Ő sokszor ugy írt hogy nem értettük hogy most komolyan ír valamit vagy viccelődik?és néha még a kérdőjel is lemaradt,igy nehéz megállapítani hogy kérdez vagy kijelent,nem mindegy.
Szerettem én is olvasni amiket írt,de nekem túl szorosnak tűnt a hurok :-O
Szerintem itt senki nem fél semmitől,de akkor mindenkit el kéne fogadni olyannak amilyen és azt hogy más véleményen van.