Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Én is nagyon bírom, pont ezért! De amit most olvastam Tőle hát az kemény volt. Kizárólag rólatok férfiakról szólt, keményen oda mondja az biztos. Én azért döbbenten olvastam. Olvasd el! Nem tudom, hogy melyik jegyben születtél, de ott meg tudod, hogy szerinte milyen vagy. Ha bírod, akkor viszont nem okoz gondot az írása.
"Csernus-féle horoszkóp. Elsőre talán azt hiszed, hogy egy jó vicc és nevetsz, de ...."
Erre keress rá és olvasd el. Lehet,hogy Neked tetszeni fog, hiszem nem vagyunk egyformák.
Én is ezt tudom mondani róluk. Akiket ismerek Nekem is mindíg őszintén mondanak el mindent, semmi nem utal arra. amit az asztrológusok mondanak, de sokszor a többi jeggyel kapcsolatban sem. Az is igaz, hogy ha sunnyognak valamiben, akkor szégyenkezve vallják be. Aranyosak nagyon.
Olvastam a Csernus félét is, hát mit mondjak, van egy stílusa. Kicsit agresszív, lenéző, főleg sértő és közönséges. Lehúzza az összes asztrológai jegy szülöttét, ennek alapján egy normális sincs. Egyet felejt el megírni, hogy vajon Ő melyikbe tartozik:)
Pontosan!!! Ezért tartom igazságtalannak, mert azok. Valahol olyan mocskos dolgot olvastam róluk egy jellemzésben, hogy háborogtam rendesen. Főnököm, kollegáim, a barátaim között sok skorpió volt, de csak azt tudom mondani, amit Te.
Köszönöm, hogy leírtad, így nem csak én mondom ezt!
Egyébként a tél a kedvenc évszakom! A maga szépségével, szikrázó fehérségével, forralt fahéjas borral, teával, ünneppel.
A nyár nekem csupán egy illizió, ami jön és hamar el is múlik! Azt érzem, hogy minden ami nyáron érkezik, azt az ősz el is viszi!
Imádom a szimpompáját, de nem tudja fel venni a verseny a tél összes csodájával. Ez persze csak az én szemszögem, másé lehet más!
Erről beszéltem mindíg. Ezt nagyon jól látod, hogy az emberek a kapcsolatokban, barátságokban sem akarnak úgy mond küzdeni. Miért is, hiszen anélkül nincs haladás. Nem kell görcsösen, de nem is elitélve. Nem elég rászólni, kiabálni vele, és ott hagyni, hanem meg kell érteni, figyelni, mi miért van.
Az emberek azt akarják, hogy olyan személy jöjjön az életükbe, aki azonos velük, ezáltal minden úgy alakul, ahogy Ők szeretnék. Ez önzés! Egy idő után ez lesüllyeszti a kapcsolatokat, mert senki nem boldog, mivel nem azt kapja, amit vár.
Következtésképpen, aki olyat keres, mint Ő maga, az nem tud haladni, mert egy idő után önmagának is unalmassá válik, hiszek mindíg azt csinálják, amit Ő akar, nincs ami killendítse, mert a habitusa nem változik, csak motivációra.
Mondok egy édes példát - adva van egy nő és egy férfi! Az egyik táncolni akar menni a másikkal, a másik fél korcsolyázni! Mindkét ember mást tud és mást akar! Most mi legyen? Két verzió van, vagy mindkettő sértetten elvonul, vagy választanak valamit, amivel el lehet csapni az időt, vagy érdeklődéssel figyelik a másikat.
Mi van, ha a táncos, már régóta korizna, de nem volt bátorsága egyedül, mi van ha koris is szívesen táncolna, de nem volt aki megtanítsa, vagy eddig nem volt fontos számára. Itt az új izgalmas lehetőség? Két különböző személyiség. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, tedd hozzá, hogy nem közömbös az illető, és vegyük úgy hogy mindkettő 40 körül van?
Itt már van egy viszonylag kialakult személyiség, egy egó!
Nézd, én sokszor meglepődöm azon, hogy a horoszkóp szerint még a liftbe sem szállhatnék be XY-nal mégis remekül kijövök vele.
Mindenhol azt olvasom, hogy a Skorpió jegy a legrosszabb, nekem egyikkel sincs bajom. Ha hiszed ha nem melegszívűek, kedvesek és ragaszkodóak, és nagyon okosak, értelmesek. Az egyik pont egy nagyon híres férfi, aki az egész ország ismer. Nagyon szeretem és tisztelem őt, ami kölcsönös! Zárkózottnak biztos nem mondanám, mert nyitott férfi! Vannak közöttük, akik nehezen nyilnak meg, de ez más jegyre is igaz lehet. A KOS-ról azt olvasom,hogy fejjel megy a falnak. Biztos, de legalább 50-szer átgondolok minden lépésemet. Az igaz, hogy imádok haladni, de nem felelőtlenül, és nem azonnal, főle nem másokon átgázolva, mert az számomra aljas cselekedett lenne. A Szűzről is rosszat írnak, pedig ismerek olyat is nincs vele baj.
A lényeg nem abban van, hogy milyen az asztrológiai jegy, hanem az, hogy kit hogyan tudsz elfogadni, az erényeivel és negatív tulajdonságaival együtt, valamint Ő mennyit tud változni saját akaratából! Mindenkiben van valami, ami csodajó és pélaértékű, és olyan tulajdonsága is van, ami kellemetlen! Ezt kell tudni valahogy összhangba hozni. Az egyetlen embertípus, akit utálok, aki gyűlölködő, gonosz kegyetlen. Arra nins sem mentség, sem magyarázat. Azt igyekszem kerülni.
A lényeg, hogy végülis nem a jegyhez igazodom, hanem az emberhez, annak tulajdonságait, reakcióit figyelve.
Nincs ebben semmi furcsa, szerintem ez a jó! Nekem minden barátom és barátnőm teljesen az ellentétem, mégis remekül működik hosszú évek óta a barátságunk. Persze mindíg jön hozzá valaki más is. Nekem nincs gondom velük.
Ez a lényeg, hogy az ember sokat tanul Tőlük. Én pl. a legtöbbet a Skorpió/KOS barátomtól tanultam. Olyan higgadt, nyugodt, hogy vele összeveszni sem lehet, viszont ezáltal megtanultam dolgokat kezelni. A barátságunk immárom 7 éves, és nem egy hónapban egyszer futunk össze. Sokat tanultam tőlük, talán ők is tőlem. Remélem.
Persze a legtöbb barátom férfi! Ami véget ért, annak a sor vetett véget sajnos. Ma is hiányoznak nagyon.
Nagyon régen volt már,én is kinőttem belőle, mint sokan. Én is felnőttem és az akkori srácokból férfi lett. Furcsa is lenne ma is pofozkodni, de ma már nem is értékelném, nincs is rá intuició! Ma már a nézet eltéréseket, inkább szóban tisztázom.
Gondolom a barátnőd is túl van már ezen a korszakon.
A fiatalkor arról szól, hogy az ember olyanokat csinál, amikor később érett fejjel már nem tesz. Legfeljebb ha találkozik velük sok-sok év után, akkor együtt nevetnek a történteken. Velem ez történt:)
Mégis szép időszak volt, attól volt szép, hogy nagyon fiatalok voltunk, és gondtalanok.