Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Jézusom.... Remélem ezt nem gondoltad komolyan....
Ne, tudod mit? Ne válaszolj. Ha csak ilyen megjegyzésekre vagytok képesek, tényleg jobb ha nem szóltok hozzám!
A LEGROSSZABB HOGY MÁSBAN A SZÁLKÁT MEGLÁTJÁTOK, MAGATOKBAN A GERENDÁT SE! DE PERSZE ÍGY KÉNYELMES, MINDENT MÁSRA FOGNI ÉS HÁRÍTANI.... Jó szórakozást ehhez! Én kiszálltam!
Ez az....ezt is szépen kiforgattad! :( Fogalmad sincs miről írtam, ugye? Megpróbálom érthetően kifejezni magam, bár nem értem miért nem voltam eddig érthető....
Ha szóltok hozzám, mert beidézek valamit, és szóba elegyedünk, akkor ne akadjatok már ki hogy nem értek egyet veletek! Mert ti ezen voltatok kiakadva eddig mindig! Könyörgöm, ha beszélgetünk, akkor nem egymás szavát kell kiforgatni, meg nem szurkálni a másikat, meg leszólni, stb....nem kötelező nekem veletek egyet értenem, és sajnálom hogy ez nektek fáj! Nektek sem kell velem egyetérteni, én nem várom el senkitől! Azt viszont elvárom hogy ne akarja rám erőltetni a gondolkodását! És úgy gondolom, azt jogosan várom el!
Ennyi az egész. Remélem mostmár tényleg azt olvasod amit leírtam, nem pedig azt amit bele képzelsz.
A lényeget még én sem tudom! Még csak ott tartok, hogyan üssem meg a botot. Először a labdát ütögettem és csodálkoztam, hogy máshová lő, mint gondoltam:) No azért vannak még gondok rendesen, de az idő meghozza gyümölcsét, vagy elmegy a kedvem. Lehet ez is az is.:)) De köszi.
Szulák Anditól a dal nagyon szép volt. Felteszem a naplómba ha nem baj?
Köszönöm a figyelmességedet meg fogom nézni feltétlenül. Na és a zene alatta!! El leszek teljesen kényeztetve. Este megnézem.
Imádom a zenét!
Mégegyszer köszönöm, hogy erre is szakítottál időt.
örömet okoztál vele.
Ebben sajnos nem tudok segíteni. Ezekszerint, ha értenéd a lényeget, akkor élveznéd is. Hát már én is jártam így.
Pedig anélkül nem megy! Ennyire bonyolult?
Értem! Megígérem, hogy a továbbiakban én egy szót sem szólok hozzád, ez ne legyen gond. Igy nem zavar senki.
Parancsolj csevegj! Érezd jól Magad.
Igen ezt jól tudod! Ha méltatlanná válik valaki, akkor elveszik az adott képességet.
De az akik már eleve méltatlan a tanításra, meg sem kaphatja. Ahhoz fedhetetlenség kell. Lehet hibázni, de nem mindegy hogy mit és miért!
Még soha nem biliárdoztam géppel. Te inkább azt szeretek, ami mozgatja az agyat, ha jól értem. Sakk és póker. Gondolkodás.
Én nagyon szeretek biliárdozni, de mivel régebben játszottam,most utoljára nem volt valami jó. Találtam mindíg, de nem akart belemenni. Vagy előtte állt meg, vagy utána. Rosszul számítottam ki a távolsághoz az erőt.
Általában mindíg nyersz? Miért unalmas a gépi játék.
Én nyáron teniszezni akartam géppel, de az is unalmas volt egy idő után. Bár nem vagyok spiler benne.
Ti épp azt csináljátok, provokálni akartok. Tessék, kimondtam. Például a barátod egója is szárnyal, ezért szurkálózott, hogy folyton az egóról beszélek....és kit szokott az egó szóba hozása sérteni leginkább? Aki nem képes a sajátjával szembe nézni.....
Én nem bántok senkit, miért akarjátok rám kenni?????????? Istenem.....ez már nem igaz....valahogy nem akarjátok érteni amit mondok.....
Tudod mit? :)))) Tőletek úgy el vagyok maradva hogy csak távolról integetek! :))))) Ti magasan vagytok, én meg lent! :)))))) Úgyis ezt szeretnétek hallani. :D Ha ez nektek jól esik....csakhogy legyetek tudatában hogy nem gondoltam ezt most komolyan! :D
Muszáj szinteket mérni? Én elismerem ha valaki többet tud, mert tanulok tőle....és szoktam is....például tegnap is tanultam valakitől, akivel találkoztam. Az illető angyalokkal kommunikál....és tudod, nagyon érdekes hogy egy véleményen van velem. Azt gondolja amit én, hogy az emberek magukat büntetik, Isten nem büntet....és őrá mondhatjátok hogy többet tud mint én, mert tényleg többet tud! Na? Akkor csak nem vagyok olyan hülye, ha olyasvalaki egyetért velem aki angyalokkal kommunikál.... Az illető nagyon barátságos, szeretetteljes, és öregebb tőlem, az anyukám lehetne, sokat segít az embereknek és sokat tapasztalt és szokott előadásokra is járni! (én 24 éves vagyok, csakhogy képben legyetek) Most akkor mi hülyék vagyunk? :D Vagy mi? Nem értem a reakciótokat. Ha nem értek egyet, holott ti szóltok hozzám, akkor rögtön szurkálódás megy, meg leuralási szándék....stb....