Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Angol nyelvtanfolyamot keresek Budapesten. Ajánlanátok? fórum

Angol nyelvtanfolyamot keresek Budapesten. Ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)

10. a1bcd73c56 (válaszként erre: 5. - Nestea32)
2011. júl. 28. 11:00
A nyelvvizsga nekem is csak egy állomás..:) Egy teljesítendő feladat! Ezen felül jól beszélni is akarom.
9. Nestea32 (válaszként erre: 8. - Rozinante)
2011. júl. 28. 10:34
:)))
2011. júl. 28. 10:23
Sziasztok! Én sok-sok évig tanultam angolt, hál'istennek van is hozzá tehetségem. Megvan az alapfokúm, de a magántanárom sajnos sok éve elköltözött, így nem tudott felkészíteni a nyelvvizsgára. Mindig is angol tanár akartam lenni, és az idén elhatároztam, hogy felvételizek is főiskolára. Sajnos nem sikerült bejutnom, így most én is azon gondolkodom, hogy talán fel kéne frissíteni a nyelvtudásom. Én is szívesen hallanék olyan tanfolyamokról, ahol nem kötelező a nyelvvizsga, egyszerűen csak felkészít, felfrissíti az emlékezetem. Van sok könyvem nekem is, filmeket feliratosan nézek, kisgyerekeket korrepetálok, vannak ismerőseim más országokból is, de úgy érzem, hogy sokat felejtettem. És sajnos hajlamos vagyok arra, hogy ha egyedül tanulok, akkor nem olyan hatékony az eredmény. Nekem kell az, hogy lássam, van más is rajtam kívül, egyfajta egészséges versenyszellem alakul ki. Bocsi a hosszú leírásért. Egy szó, mint száz: én is szeretnék kérni ilyesfajta tanfolyamokról infót. Köszönöm :)
7. Nestea32 (válaszként erre: 6. - Genlips)
2011. júl. 28. 10:22
Milyen tanulóprogramról írsz? Relaxa? Vagy mi?
2011. júl. 28. 10:20

a nyelvtanulás egy hobbi, amivel szinte mindennap kell foglalkozni hosszabb távon. úgy tényleg lehet fejlődni. szerintem kombinálni kell, amire csak lehetőség van.

nem kérdés, a leggyorsabb, ha külföldre megy az ember egyedül és külföldi társaságban van egész nap. ezért főiskola keretében egy külföldi félév ösztöndíjjal kihagyhatatlan.

ha ez nem lehetséges, egy jó magántanár szintén elhagyhatatlan szerintem a többi mellett. feladatok, újságolvasás vagyis neten olvasgatás, angol nyelvű levelezőtársak keresése, szófordulatok tanulása, különböző ismétlésen alapuló tanulóprogramok.

utóbbiakkal lehet egyedül is fejlődni, de egy motiváló tanár, akivel tanulás közben is szinte szórakozás a tanulás, nagyon megdobja a folyamatot

5. Nestea32 (válaszként erre: 4. - A1bcd73c56)
2011. júl. 28. 10:09

Nekem nem nyelvvizsga kell, hanem az, hogy tudjak beszélni, írni, olvasni.

A legtöbb állásinterjúnál feltétel a folyékony angol nyelvtudás és erre lenne szükségem.


A kreatívangolt megnéztem, nem tűnik rossznak, de még nem is győzött meg.

2011. júl. 28. 10:07
Szia! Én jártam korábban tanfolyamokra, de kevés sikerrel, aztán találtam egy jó magántanárt,aki szinte a 0-ról, 4 hónap alatt felkészített alapfokra, és a rigóban meg is csináltam. Ennek már több éve. Sokat felejtettem, nem foglalkoztam vele! Kb. 1 hónapja újra kezdtem, és most eldöntöttem jól megtanulok, én punk tum! Szoktam nézni meséket, angolul, angol felÍrattal, a nyelvtant az oxford angollal gyakorlom, és ismét elkezdtem járni, ugyanahhoz a magántanárhoz, heti kétszer! Vele tudok igazán jól haladni, mert kizárólag az én hiányosságaimra figyel, azonnan javítja a kiejtési hibáimat, csak akkor szólal meg magyarul, ha nagyon nem értem meg, mindig sok házit ad, és be is hajtja ezeket! Stb, a cél, decemberi-januári középfokú nyelvvizsga!
2011. júl. 28. 10:03

Nem.

Mesélsz róla?

2011. júl. 28. 10:00

Hi,


Kreatív angol? Ismered?

2011. júl. 28. 09:48

Sziasztok

Nyelvtanfolyamot keresnék Bp-n. Nem nyelvvizsgára van szükségem, hanem meg akarok tanulni angolul beszélni, írni, olvasni.

Van egy alapfokúm, de már nagyon rég tanultam.

Illetve tudnátok ajánlani kétnyelvű könyveket (egyik oldalon angolul van a szöveg, a másik oldalon magyarul).

Mit javasolnátok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook